Home >> Aghoras Invent > Suplimente Nutritive >> ZINC COLOIDAL TONIC AQUANANO 500ml AGHORAS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ZINC COLOIDAL TONIC AQUANANO 500ml AGHORAS

echilibrul acido-bazic al sangelui, sustine functiile ficatului si il protejeaza de toxine.
23,55 RON

 

Descriere produs:

ZINC COLOIDAL TONIC AQUANANO 500ml AGHORAS

Zincul este un oligoelement foarte important pentru organism, avand rol in numeroase procese biochimice. Intra in structura a peste 100 de enzime, printre care ai SOD (superoxid dismutaza), care previne imbatranirea, anhidraza carbonica, alcool-dehidrogenaza ai carboxipeptidazele pancreatice.
Atrage energia necesara pentru stabilizarea reactiilor metabolice in metalo-enzime (enzimele care sunt insarcinate cu prevenirea oxidarii celulare, cu transferul energiei metabolice, cu fabricarea ADN-ului, cu fixarea oxigenului in globulele rosii etc). Aceste enzime nu pot sa actioneze decat in prezenta zincului, dar activitatea lor descreste proportional cu carenta de zinc.

Zincul se asociaza cu vitamina A, favorizand sinteza hepatica a proteinelor de transport sangvin al acestei vitamine. O carenta de zinc determina o mai slaba utilizare a vitaminei A; in acest caz apar simptome care sunt aproape identice carentei de vitamina A. El este asociat cu vitamina B6 si are rol in mentinerea unei concentratii normale de vitamine in sange.

Alte actiuni importante ale zincului: ajuta la fixarea calciului ai intra in competitie cu cuprul, intervine in echilibrul acido-bazic al sangelui, sustine functiile ficatului si il protejeaza de toxine, se comporta ca un antagonist al calciului intracelular si inhiba astfel eliberarea serotoninei si a histaminei, precum si agregarea plachetara, este antidiabetic. Are un efect hipoglicemiant, deoarece stimuleaza producerea insulinei. Regleaza metabolismul proteinelor si al fosforului, faciliteaza asimilarea glucidelor si a proteinelor la nivelul tubului digestiv, intervine in sinteza aminoacizilor, a cerebrozidelor ai a lecitinei, stimuleaza contractia musculara, stimuleaza cresterea, stimuleaza sistemul nervos; este antidepresiv si echilibreaza sistemul nervos vegetativ, antiinflamator, antisenescent, antiseptic, astringent, hipocolesterolemiant, tonic.

Carenta de zinc provoaca: afectiuni ale pielii (hiperkeratoza, eczeme, iritatii), afectiuni tiroidiene, anorexie, anemie, apatie, atrofia gonadelor, inhiba asimilarea acidului folic, caderea parului, cicatrizarea dificila a plagilor, conjunctivita, convalescenta prelungita, decolorarea unghiilor, diminuarea simtului gustativ ai olfactiv, intarzierea cresterii, intarzierea maturizarii sexuale, nanism (la copii), oboseala, pete albe pe unghii si pe piele, unghii striate, predispozitie la infectii micotice si virale, scaderea imunitatii, scadere ponderala, scaderea troficitatii pielii, scaderea tolerantei la glucoza, sterilitate masculina.

Efectele utilizarii metalelor coloidale (si a plantelor medicinale) sunt foarte mult sporite daca acestea sunt tinute timp de 5-15 minute in gura, sublingual, fie sub forma diluata cu apa plata, fie sub forma nediluata. Acest mod de utilizare nu se aplica in cazul plantelor sau substantelor extrem de picante, acide sau amare si al medicamentelor sau suplimentelor care contin substante chimice de sinteza.


Compozitie:

Apa distilata, zinc 10 ppm.

Mod de pastrare:
Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari.

Mod de utilizare:
Dupa necesitati.

Contraindicatii:
Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la zinc.

Prezentare:

500 ml


 

 

Produse din aceeasi categorie