Home >> Api Vitalis laptisor de matca > Laptisor de matca pur >> LAPTISOR DE MATCA PUR 50g API VITALIS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

LAPTISOR DE MATCA PUR 50g API VITALIS

osteoporoza , diabet , ateroscleroza , boala Alzheimer , infertilitate feminina , infertilitate masculina , reumatism , menopauza - combaterea efectelor negative , imunitate scazuta
59,52 RON

 

Descriere produs:

LAPTISOR DE MATCA PUR 50g API VITALIS
 

Laptisorul de matca Pur este o substanta alb-galbuie de consistenta vascoasa, secretata de glandele hipofaringiene si mandubulare ale albinelor si constituie regimul de hrana exclusiv al reginelor pe toata durata de viata a acestora.

De ce sa alegi Laptisorul de matca Api Vitalis?
Pentru ca acest Laptisor de matca Pur nu contine pesticide, antibiotice sau alte substante chimice.

Este unic in Romania, fiind ambalat intr-un laborator certificat, in conditii sterile, in absenta aerului, printr-o metoda de maxima siguranta alimentara. In cele ce urmeaza vom prezenta pe scurt 3 pasi ai procesului de dozare:

- Laptisorul de matca Pur impreuna cu flaconul de sticla si capacul de sigiliu se introduc sub un clopot de sticla, unde se alfla instalatia de dozare

- se extrage oxigenul din clopotul de sticla, procedeu efectuat de 4 ori iar ulterior se umple cu azot medical, care are rolul de a steriliza atmosfera din interiorul instalatiei de dozare

- se dozeaza Laptisorul de matca Pur in flaconul de sticla, in conditii absolut sterile si se aplica capacul ermetic cu sigiliu, ceea ce asigura integritatea produsului.

Doar prin acest procedeu de dozare Laptisorul de matca Pur isi mentine compozitia fizico-chimica si proprietatile terapeutice pe duarata intregului termen de valablitate, spre deosebire de metoda clasica, unde prezenta oxigenului poate determia modificarea sau pierderea unor proprietati esentiale.

Mai mult, ca masura suplimentara de siguranta, am intodus flaconul cu Laptisor de matca Pur astfel dozat intr-o cutie izoterma, ceea ce va confera certitudinea ca Laptisorul de matca Pur Apivitalis va ajunge la dumneavoastra in conditii de maxima siguranta alimentara, ferit de variatii de temperatura.

Doar in acest mod aveti garantia sigurantei si a calitatii!

Compozitie
Laptisorul de matca Pur este un produs biologic exceptional, avand urmatoarea compozitie:

Apa, in jurul valorii de 66%
Glucide (15%) in special fructoza si glucoza
Protide ( intre 13% - 18%), mai ales proteine, peptide si factori de crestere. O mare parte din protide este reprezentata de aminoacizi in stare libera sau compusa. De asemenea, laptisorul de matca, pe langa continutul mare de aminoacizi, contine mai ales 8 aminoacizi esentiali pe care organismul nostru nu-i poate sintetiza, cu toate ca ei sunt necesari intr-o alimentatie zilnica echilibrata. Acestia sunt: izoleucina, leucina, lisina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofan si valina.
Acizi grasi in diverse forme (intre 3% si 6 %)
Minerale (1,5%) si oligoelemente cum ar fi: calciu, cupru, fier, magneziu, fosfor, potasiu, siliciu, sodiu si sulf
Vitaminele A, C, D, E., printre cele mai importante ca si proportie fiind cele din grupa B, toate fiind prezente in cantitati importante. Laptisorul de matca este produsul natural cel mai bogat in vitamina B5 (vitamina antistres), indispensabila pentru buna desfasurare a unor numeroase functii organice.
Acid 10 HDA: substanta prezenta exclusiv in laptisorul de matca, cu efect antiviral, antibacterian si imuno-regulator.
Acetilcolina: neurotransmitator la nivelul sistemului nervos central si periferic, Laptisorul de matca Pur fiind singura sursa naturala pentru acest compus.

Indicatii
Vitalizarea si cresterea imunitatii organismului, oboseala si stres, stimularea memoriei, convalescenta, tulburari ale somnului, tulburari de menstruatie, menopauza, reglarea tensiunii arteriale, colesterol marit, diabet, osteoporoza.

Utilizare / administrare
Adulti:
In urma studiilor efectuate, s-a constatat ca laptisorul de matca pur are o serie de proprietati benefice, astfel incat consumul acestuia poate fi indicat in urmatoarele cazuri:

Vitalizarea si cresterea imunitatii organismului - cura intensiva:
Studii numeroase au constatat efectul imunostimulator si imunomodular al laptisorului de matca pur.
Astfel de efecte au fost atribuite laptisorului de matca avand in vedere continutul acestuia de substante adaptagene cum ar fi proteinele si acizii grasi.
Se recomanda 2 cure anual, in special toamna si primavara, pentru o perioada de 3-4 saptamani, timp in care se administreaza intre 2-4 grame/zi.

Oboseala cronica, insomnii:
Laptisorul de matca pur este indicat in aceste cazuri datorita efectului vitalizant.
Se vor efectua 2 cure anuale de cate 3 luni, pe parcursul carora se administreaza 1-3 grame/zi.

Depresie:
Tratamentul se poate relua dupa pauze de 2 saptamani.

Ateroscleroza:
Consumul laptisorului de matca pur poate conduce la scaderea nivelului colesterolului si a trigliceridelor, impiedicand totodata depunerea acestora pe vasele sangvine.
Se recomanda cure de 6-8 saptamani, perioada in care se poate administra o cantitate de 1-2 grame/zi.
Tratamentul se poate relua de 3 ori pe an cu pauza de minim 1 saptamana intre ele.

Osteoporoza:
Consumul de laptisor de matca pur poate favoriza secretia de estrogen, substanta care ajuta la asimilarea calciului in oase. Se recomanda consumul zilnic a 1-2 grame, pentru o perioada de 6-8 saptamani, in cure bianuale.

Menopauza:
In urma studiilor efectuate, s-a constatat ca laptisorul de matca pur contine compusi cu activitate estrogena, ceea ce indica faptul ca poate avea un efect pozitiv in cazul tulburarilor menstruale, putand asigura echilibrul hormonal al femeilor aflate la menopauza.
Se recomanda cure de 6-9 saptamani, perioada in care se administreaza 1 gram/zi.

Alzheimer:
Se recomanda cure de 2 saptamani, perioada in care se administreaza 4-6 grame/zi.
Se pot efectua 6 cure intr-un an, cu perioade de pauza de 3 saptamani intre ele.

Probleme de fertilitate la barbati:
Consumul de laptisor de matca pur poate avea ca efect cresterea cantitatii de testosteron.
Astfel, se recomanda cure de 10-12 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi.

Probleme de fertilitate la femei:
Se recomanda consumul laptisorului de matca pur in 4-6 cure anuale de cate 4 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi.
Dupa o pauza de 4 saptamani, tratamentul se reia.

Reumatism:
Se recomanda cure de 4-6 saptamani, perioada in care se administreaza 1-3 grame/zi.

Diabet:
Se recomanda cure de 8 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi, putand avea ca efect benefic scaderea glicemiei.
Administrarea Laptisorului de matca Pur la copii se va efectua doar dupa consultarea medicului specialist.

Mod de administrare:

Pentru vitalizarea si imunizarea organismului, stres, oboseala perioade de efort, stimularea memoriei (cura de intretinere):
Copii: 1 lingurita dozatoare (0,5g/zi)
Adulti: 2 lingurite dozatoare (1g/zi)
Se administreaza sublingual pana la absorbtia totala, dimineata inainte de masa.

Omogenizat in miere(2-6%):
Copii: 1-2 lingurite/zi
Adulti: 1-2 linguri/zi

Lingurita dozatoare se afla in cutie.

Mod de pastrare al produsului:

- in ambalajul original, la o temperatura intre 1-7 grade C
- omogenizat in miere (2-6%) timp de 1 an, la temperatura camerei.

Atentionari:
Laptisorul de matca Pur este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat sau vreun tratament medicamentos prescris de medicul specialist.

Consumul Laptisorului de matca Pur ca adjuvant sau profilactic in cazul unor afectiuni diverse se va efectua urmand sfatul medicului specialist.

Persoanele care sufera de diabet, astm, eczema topica sau alergie la polen, miere, intepaturi de albine, la plantele din familia Compositelor, ar putea manifesta alergie in urma consumului de Laptisor de matca Pur, astfel ca este obligatorie consultarea anterioara a medicului specialist.

A nu se lasa la indemana copiilor.

A nu se utiliza dupa data de expirare.


 

 

Produse din aceeasi categorie