Home >> Sun WAVE Pharma > suplimente >> Wormex, 100 ml, Sun Wave Pharma

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Wormex, 100 ml, Sun Wave Pharma

omoara si elimina eficient parazitii intestinali si ouale acestora
29,25 RON

 

Descriere produs:

Wormex, 100 ml, Sun Wave Pharma

Wormex este un sirop 100% natural avand in compozitie 11 extracte de plante care actioneaza eficient pentru eliminarea rapida a parazitilor/viermilor intestinali si a oualor acestora (giardia, limbrici, oxiuri, etc). Foarte important este faptul ca este un sirop lipsit de reactii adverse si contraindicatii care se poate administra la orice copil cu paraziti intestinali, fara a afecta functia hepatica (nu necesita monitorizarea transaminazelor pe durata tratamentului).

Avantaje WORMEX
Sirop 100% natural cu actiune antiparazitara dovedita, omoara si elimina eficient parazitii intestinali si ouale acestora
Amelioreaza rapid simptomatologia asociata parazitozelor intestinale
Are rol si in prevenirea recurentei parazitozelor intestinale
Este o terapie sigura, lipsita de reactii adverse gastro-intestinale, hepatice sau renale

Cele 11 plante din compozitia Wormex actioneaza astfel:
Embelia ribes este descris in Ayurveda ca cel mai bun tratament impotriva viermilor intestinali. Actioneaza la nivelul gonadelor viermilor, impiedicand multiplicare lor. Studii clinice au demonstrat o eficienta mai buna a acestui extract comparativ cu piperazine citrat impotriva Pheretima posthuma.

Butea frondosa – contine un alkaloid denumit palasonin cu efect dovedit antihelmintic, in special in infestarile cu viermi rotunzi (Ascaris lumbricoides). Studii in vitro au demonstrat actiune antihelmintica comparabila cu albendazol.

Picrorhiza kurroa
– efect antihelmintic, dublat de un excelent efect hepatoprotector si anticolestatic, demonstrat prin numeroase studii clinice.

Cyperus rotundus – efect benefic in reducerea simptomelor legate de parazitii intestinali: diaree, lipsa apetit, dureri abdominale, balonari. Poseda si moderat efect antihelmintic.

Ocimum sanctum – contine uleiuri volatile si eugenol, cu activitate antihelmintica. Studii clinice experimentale au demonstrat eficienta similara cu levamisol impotriva nematodelor

Swertia chirayata – efect hepatoprotector si antihelmintic. Studii clinice in vivo au demonstrat o reducere semnificativa a oualor de nematode in fecale dupa administrarea de Swertia chirayata
Apium graveolens – eficient in special in prevenirea recurentei parazitilor intestinali

Carum carvi (chimen) poseda efect vermifug dovedit clinic. De asemenea actioneaza eficient in combaterea simptomelor parazitozelor intestinale datorita efectelor antispastic, antihistaminic, carminativ si de stimulare a apetitului.

Holarrhena antidysenterica – actioneaza excelent in dizenteria provocata de Entamoeba. Poseda si efect antihelmintic.
Gardenia gummifera – efect antihelmintic, antimicrobian (Escherichia coli) si antialgic.

Punica granatum – contine un grup de alkaloizi denumit pelletierine cu proprietati antihelmintice deosebite, in special impotriva Taenia saginata. De asemenea reduce semnificativ simptomele asociate: discomfort abdominal, flatulenta, nervozitate.

Indicatii
Parazitoze intestinale determinate de:
Giardia Lamblia
Ascaris Lumbricoides (limbrici)
Enterobius vermicularis (oxiuri)
Alte specii de viermi rotunzi, cilindrici sau lati

Mod de administrare
1 an – 3 ani: 5 ml de 2 ori pe zi, cu apa
3 – 6 ani: 5 - 7.5 ml de 2 ori pe zi, cu apa
6 – 12 ani: 10 ml de 2 ori pe zi, cu apa
> 12 ani: 10 – 15 ml de 2 ori pe zi, cu apa

In cazuri rare cand este necesara administrarea la copiii cu varsta sub 1 an, doza pentru acestia este de 2.5 ml de 2 ori pe zi, cu apa.

Durata tratamentului cu WORMEX este de minim 2 saptamani, preferabil 4 saptamani pentru eliminarea completa a parazitilor si a oualor acestora. Cura se poate repeta dupa 3-6 luni, in functie de simptomatologie.
 


 

 

Produse din aceeasi categorie