Home >> RAUSCH Gmbh sampoane, balsamuri > sampoane >> STOP PADUCHILOR 125ml RAUSCH

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

STOP PADUCHILOR 125ml RAUSCH

STOP PADUCHILOR
79,25 RON

 

Descriere produs:

STOP PADUCHILOR 125ml RAUSCH

 

Formula naturala activa pentru eliminarea paduchilor. Crema din ingrediente naturale, fara insecticid.

Se lasa sa actioneze 45 de minute pe scalp si par. Nu face parul fragil sau casant.

EXCLUSIV PENTRU UZ EXTERN.

A nu se consuma.

Evitati orice contact cu ochii si membranele mucoase. in caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa curata din abundenta. A nu se pastra la indemana copiilor. Pentru adulti si copii cu varsta peste 2 ani. Nu utilizati produsul in caz de alergii la oricare dintre ingredientele acestuia. A se pastra la temperatura camerei.

Folosind numai ingresiente  pe baza de plante din 1890. RAUSCH garanteaza utilizarea la cel mai inalt procent posibil de materii prime naturale  pentru a va asigura ca tu si parul tau ramai sanatos si frumos.

O filozofie unica a companiei: Puterea ierburilor pentru piele si par extrasa din 87 ierburi, uleiuri si extracte de plante. RAUSCH combina cunostintele de plante vechi de secole de la manastiri cu cea mai moderna tehnica stiintifica.

Nu vorbim numai de succes, ci de o experienta de 125 de ani, o atitudine atenta cu ierburi si increderea si satisfactia clientilor fata de marca RAUSCH.

RAUSCH foloseste numai tenside (surfactanti) care sunt produse folosind materii prime regenerabile si care sunt ideale pentru curatarea si tratarea parului si a scalpului.

 


 

 

Produse din aceeasi categorie