Home >> PHARMNET PLUS > Suplimente >> ADRENALL 30cps PHARMNET PLUS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ADRENALL 30cps PHARMNET PLUS

sistem nervos,astenie, stres
53,65 RON

 

Descriere produs:

ADRENALL 30cps PHARMNET PLUS

 

Formulă sinergică, de extracte standardizate din plante adaptogene, cu efect de adaptare a reacției organismului la situații de stres intens.

este un extract unic, patentat, din plante tinere de ovăz verde sălbatic având o serie de studii clinice care demonstrează efectul acestuia asupra rezistenței la stres și a acuității mentale.
Acest extract acționează prin două mecanisme diferite, modulând sinteza unor enzime care acționează asupra sistemului nervos central (monoamin-oxidază și fosfodiesterază).

Schisandra chinensis – este una dintre cele mai importante plante adaptogene, cu efecte recunoscute în creșterea rezistenței organismului, reducerea anxietății și a nivelului de cortizol („hormonul stresului”).
 
Eleutherococcus senticosus (Ginseng-siberian) – este utilizată pentru creșterea capacității de muncă, a efectului anti-stres și a potențialului său demonstrat de întărire a sistemului imunitar.
Este recunoscută pentru efectul de îmbunătățire a cogniției în perioadele de stres psihic.

Rhodiola rosea – o plantă originară din peninsula scandinavică, cu efect neuro-protectiv și de încetinire a procesului de îmbătrânire.
Rhodiola este utilizată în mod tradițional pentru capacitatea sa de reducere a oboselii și epuizării în situații de stres prelungit.
 
Melissa oficinalis (Roiniță) – este o plantă binecunoscută pentru efectele sale de calmare.
S-a demonstrat că are efect de reducere a anxietății și că îmbunătățește funcțiile cognitive, mai ales în perioadele de stres intens.


Ingrediente: Adrenall 30cps - PHARMNET PLUS

    200mg Neuravena®, extract alcoolic 3,5:1 din plante tinere de Ovăz (Avena sativa), standardizat în ≥ 0,3% flavonoide (isovitexin); maltodextrină, dioxid de siliciu coloidal anhidru
    95mg extract alcoolic 5:1 din fructe de Schizandra (Schisandra chinensis) , standardizat în 1.38% schisandrine; maltodextrină, dioxid de siliciu coloidal anhidru78mg extract hidroalcoolic 8:1 din rădăcină de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), standardizat în ≥ 0.8% eleuteroside; maltodextrină
    60mg extract hidroalcoolic 2-5:1 din rădăcină de Rhodiola (Rhodiola rosea), standardizat în ≥ 3% rosavine; celuloză microcristalină
    60mg extract apos 5:1 din frunze de Roiniță (Melissa officinalis), standardizat în ≥ 5% acid rozmarinic; maltodextrină, dioxid de siliciu coloidal anhidru

Mod de administrare: Adrenall 30cps - PHARMNET PLUS
   
Optimizează nivelul de energie și îmbunătățește anduranța fizică și psihică.
    Menține nivelul de performanță în perioadele de privare de somn.
    Susține buna funcționare a glandelor supra-renale, principalele responsabile de secreția hormonilor de stres.
    Intensifică adaptabilitatea naturală a organismului la stresori fizici, mentali și de mediu.
    Susține homeostazia adaptivă – capacitatea naturală a organismului de a se adapta permanent la mediu astfel încât să-și obțină și să-și conserve starea de echilibru (homeostazia).
 
RECOMANDĂRI:
   
  sistem nervos
     astenie
     stres

Administrare Adrenall 30cps - PHARMNET PLUS
Câte 1-2 capsule de două ori pe zi, cu un pahar cu apă.
Acest produs are efecte optime atunci când este administrat începând cu minimum 10 zile înaintea unui eveniment sau a unei perioade previzibil stresante.


 

 

Produse din aceeasi categorie