Home >> BLISS HERBAL sapunuri > sapunuri >> SAPUN NATURAL CU CITRICE SI VERBINA LUCILLE 90g BLISS HERBAL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SAPUN NATURAL CU CITRICE SI VERBINA LUCILLE 90g BLISS HERBAL

indicat pentru ingrijirea tenului mixt, gras, tern, sau congestionat, gratie uleiurilor esentiale din citrice, cu efecte antiseptice, astringente si decongestionante,
9,79 RON

 

Descriere produs:

SAPUN NATURAL CU CITRICE SI VERBINA LUCILLE 90g BLISS HERBAL

 

Sapun natural, delicat, obtinut prin metoda saponificarii uleiurilor vegetale la rece. Ofera pielii un efect tonic si revigorant cu mirosul sau proaspat, fructat si usor floral, concentrat in uleiurile esentiale de grapefruit, lamaie, bergamota si verbina exotica. O desfatare pentru piele si simturi, induce o stare pozitiva, relaxanta si ajuta la echilibrarea sistemului nervos gratie aromelor citrice, care induc optimism. Pielea este revitalizata si remineralizata prin aportul de saruri minerale si oligoelemente adus de argila bej si pudra de turmeric ce confera sapunului si un usor efect de exfoliere. Hidratarea si emolierea oferite de uleiurile vegetale de palmier, cocos si rapita, din baza acestui sapun, bogate in vitaminele E si K, alaturi de proprietatile regeneratoare si reparatoare ale untului de shea, bogat in vit. A, D, E, F si antioxidanti, contribuie la catifelarea si improspatarea pielii.
Recomandari

Sapunul natural cu citrice si verbina este indicat pentru ingrijirea tenului mixt, gras, tern, sau congestionat, gratie uleiurilor esentiale din citrice, cu efecte antiseptice, astringente si decongestionante, argilei bej care purifica, detoxifiaza si absoarbe excesul de sebum, si adaosului de pudra de turmeric, cu actiune antiinflamatorie.
In procesul de saponificare, pe langa sarurile de sapun ce curata bland, rezulta si glicerina ce confera pielii un aspect moale, suplu si catifelat.

Aroma
Lamaie,Citrice,Bergamota,Verbina,Grapefruit
                   
Proprietati
Fara parabeni,Antioxidanti,Acizi grasi,Fara aditivi sintetici,100% NATURAL,fara parfumuri sintetice,fara OMG.
                      
Beneficii
Purificator,Anti-sebum,Catifelare,Reparator,,100 % Natural,Curatare delicata,Astringent,Detoxifiant,Emolient


 

 

Produse din aceeasi categorie