Home >> BLISS HERBAL sapunuri > sapunuri >> SAPUN NATURAL CU ULEI DIN SAMBURI DE STRUGURI SI GOJI LUCILLE 90g BLISS HERBAL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SAPUN NATURAL CU ULEI DIN SAMBURI DE STRUGURI SI GOJI LUCILLE 90g BLISS HERBAL

antidot natural împotriva îmbătrânirii pielii.antioxidant,ameliorarea afecțiunilor cutanate (micoze, eczeme)
12,20 RON

 

Descriere produs:

SAPUN NATURAL CU ULEI DIN SAMBURI DE STRUGURI SI GOJI LUCILLE 90g BLISS HERBAL

 


Indicații
Săpun natural, rafinat, obținut prin metoda saponificării uleiurilor vegetale la rece. Oferă pielii un efect tonic și reconfortant cu mirosul său exotic, dulce floral, de palmarosa, geranium și ylang-ylang. O desfătare pentru piele și simțuri, induce o stare pozitivă și optimistă.
Un săpun complex și versatil, cu ulei din sâmburi de struguri, o sursă bogată de compuși fenolici și acid linoleic, cu proprietăți de emoliere, regenerare și restructurare cutanată, calități potențate de untul de shea, bogat în vit. A, D, E, F și antioxidanți, și uleiurile esențiale de palmarosa și geranium. Pielea este remineralizată prin aportul de săruri minerale și oligoelemente adus de argilele albă și roșie, care absorb impuritățile și conferă săpunului un efect de exfoliere blândă.

Recomandare
Un săpun cu multiple calități cosmetice, recomandat pentru toate tipurile de piele.
Adecvat pentru îngrijirea tenului și pielii mature, datorită uleiului din sâmburi de struguri, emolient și hidratant, a adaosului de vit. E, un binecunoscut antioxidant, și a untului de shea, antidot natural împotriva îmbătrânirii pielii. Util în îngrijirea tenului gras, cu tendințe acneice, și pentru ameliorarea afecțiunilor cutanate (micoze, eczeme), grație proprietăților astringente, antibacteriene și antiseptice ale uleiurilor esențiale de verbină exotică și palmarosa, și calităților seboregulatoare ale uleiurilor esențiale de ylang-ylang și geranium.

Avantaje
Avantajele acestei metode sunt multiple:
toată glicerină rezultată în urmă saponificării uleiurilor vegetale este păstrată în compoziția săpunului; această produce un efect hidratant incomparabil.
absența încălzirii puternice permite utilizarea de materii grase și de uleiuri esențiale fără a le altera proprietățile.
combinarea uleiurilor după rețete care asigura o extraordinară diversitate de proprietăți cosmetice.
impact redus asupra mediului: fără sodă reziduală în preparate, un consum de energie scăzut.

Așadar, produsele noastre te ajută să trăiești în armonie cu ține însuți dar și cu natură.

Tocmai de aceea Lucille a fost inspirat din natură.


 

 

Produse din aceeasi categorie