Home >> Organique - Cosmetice Naturale - Polonia > EXFOLIANTE CORPORALE >> Exfoliant corp cu shea, grepfruit si albastrele, Organique, 450 ml

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Exfoliant corp cu shea, grepfruit si albastrele, Organique, 450 ml

Exfoliant corporal cu o formula noua, imbunatatita, ce curata, reimprospateaza si pregateste pielea pentru tratamentele urmatoare.
95,00 RON

 

Descriere produs:

Exfoliant corp cu shea, grepfruit si albastrele, Organique, 450 ml


EXFOLIANT CORPORAL CU SHEA, GREPRUIT SI ALBASTRELE. Exfoliant corporal cu o formula noua, imbunatatita, ce curata, reimprospateaza si pregateste pielea pentru tratamentele urmatoare. Cu un parfum discret de albastrele si grepfruit. Cristalele de sare confera un masaj delicat pielii, exfoliaza totodata pielea rugoasa, stimuleaza si accelereaza arderile celulare. Untul de shea, uleiul de cocos si uleiul din seminte de soia confera un comfort deosebit pielii, hranesc, catifeleaza si hidrateaza in timpul tratamentului. Rol anticelulitic si tonifiant. Utilizare: Umeziti palmele, luati o cantitate de exfoliant si masati in zonele in care doriti exfolierea. Apoi clatiti din abundenta. Nota: Exfoliantul contine in compozitia lui uliuri naturale. Un strat de ulei, ce protejeaza produsul sa se usuce, se poate la suprafata. Este un proces natural pentru acest tip de produs si nu ii afecteaza calitatea. In caz de stratificare semnificativa, doar amestecati produsul.

Prezentare: 450 ml


 

 

Produse din aceeasi categorie