Home >> Organique - Cosmetice Naturale - Polonia > EXFOLIANTE CORPORALE >> Exfoliant corp, cu Scortisoara si Portocale, Organique, 200 ml

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Exfoliant corp, cu Scortisoara si Portocale, Organique, 200 ml

Curata si improspateaza pielea,
87,00 RON

 

Descriere produs:

Exfoliant corp, cu Scortisoara si Portocale, Organique, 200 ml


EXFOLIANT CORPORAL SPICY CU SCORTISOARA SI PORTOCALE. Un exfoliant corporal bland, ce are la baza o noua formula imbunatatita cu parfum oriental de condimente si ierburi aromatice. Curata si improspateaza pielea, incalzeste usor corpul si il pregateste pentru etapele ulterioare de ingrijire. Acesta contine unt de shea, ulei de soia care ofera un confort, exfoliere si terapie intensiva. Cristale de zahar, scortisoara si ghimbir.Masaj usor si exfoliere a pielii in timp ce stimuleaza microcirculatia. Complex de proteine de orez si soia - REGU -AGE ce incetinesc degradarea colagenului, tonifiaza si cresc elasticitatea pielii. Vitamina E actioneaza impotriva radicalilor si previne imbatranirea. Mai contine ghimbir, cu efect anticelulitic.

Instructiuni de utilizare: Aplicati pe pielea curata si masati in timp ce adaugati putina apa. Se va spala cu apa calda la dus, sau cu comprese umede.

Prezentare:200 ml


 

 

Produse din aceeasi categorie