Home >> Royal Green > Ceaiuri >> Ceai Golden Turmeric, Royal Green, 27 gr, 16 plicuri

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ceai Golden Turmeric, Royal Green, 27 gr, 16 plicuri

CEAI GOLDEN TURMERIC CHAI
17,75 RON

 

Descriere produs:

Ceai Golden Turmeric, Royal Green, 27 gr, 16 plicuri

CEAI GOLDEN TURMERIC CHAI (Infuzie de plante pe baza de turmeric, scortisoara, fenicul si ghimbir) ? fara arome adaugate. Infuzie ayurvedica de plante certificate ecologic. Aceasta este o infuzie magica pe baza de plante, ce "explodeaza" de arome si bunataturi. Imbratisati amestecul nostru unic de ingrediente certificate ecologic: turmeric, scortisoara, lemn dulce, fenicul, ghimbir, cuisoare, cardamom, piper negru si mar. Creati-va singuri "laptele galben" infuzand aceste ierburi ecologice pentru 5 minute in Bautura din Orez si Cocos Royal Green proaspat fiarta (100 grade C).

Contine 100% ingrediente ecologice: turmeric (55%), scortisoara (17%), lemn dulce (10%), fenicul (4%), ghimbir (4%), cuisoare (4%), cardamom (3%), piper negru (2%) si mar (1%). Contine lemn dulce. Persoanele care sufera de hipertensiune ar trebui sa evite consumul excesiv.

Preparare: Readuceti la viata aceste ingrediente ecologice puternice, facand o infuzie in apa proaspat fiarta la 100 grade C pentru 3-5 minute. Despre ceaiurile si infuziile noastre de plante ? Totul incepe cu selectarea celor mai bune plante si ierburi de pe tot globul pamantesc. Dezvoltare durabila fara utilizarea pesticidelor si recoltarea la timpul oportun. Bogate in arome si ingrediente de calitate. Ceaiurile noastre si infuziile pe baza de plate sunt 100% certificate ecologic si pur si simplu delicioase. Saculetii nostri sunt facuti din hartie nedecolorata, fara capse metalice si 100% biodegradabila.

Prezentare: 16 plicuri, total 27 grame. Pastrati la loc uscat si racoros.


 

 

Produse din aceeasi categorie