Home >> Royal Green > Ceaiuri >> Very Spelty Berry Muesli - cereale cu fructe de padure, certificate Demeter, Royal Green, 325 gr

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Very Spelty Berry Muesli - cereale cu fructe de padure, certificate Demeter, Royal Green, 325 gr

Very Spelty Berry Muesli
45,01 RON

 

Descriere produs:

Very Spelty Berry Muesli - cereale cu fructe de padure, certificate Demeter, Royal Green, 325 gr

Very Spelty Berry Muesli - cereale cu fructe de padure, certificate Demeter. ROYAL GREEN. VERY SPELTY BERRY MUESLI BIO - Cereale certificate ecologic Demeter biodinamic, cu fructe de padure. Un muesli delicios pentru orice perioada a zilei. Muelsi-ul biodiamic este impachetat cu bunatate din natura si contine, pe langa grau si bucatele de mar cel putin 19% fructe de padure, incluzand mure, afine, capsuni, coacaze si stafide. Fiecare inghititura confera o senzatie incredibila! Certificatul Demeter. Demeter este un certificat international pentru agricultura biodinamica. Demeter este "D-zeul fertilitatii" si este o forma speciala de agricultura ecologica, cu cerinte suplimentare stricte in domeniul bunastarii animalelor, fertilitatea solului si a naturii. Caracteristici: 100% certificat ecologic biodinamic, Demeter), Neindulcit, adaos de fructe de padure ecologice, pana la 79% grau alac, Fara zahar adaugat, Imbogatit cu 19% varietate de fructe de padure, 100% vegetarian si vegan.

Utlizare: Delicios a se savura in orice moment al zilei. Delicios in iaurt. Ideal a se combina cu: Bautura cu cocos si orez Royal Green, Miere premium Royal Green, Nectar sau Zahar din floare de cocos Royal Green.

Ingrediente: grau alac 69% certificat Demeter, fructe de padure 19%, certificate Demeter (coacaze, stafide sultana, bucati de mure, afine, capsuni), ulei de folaorea soarelui, 10% bucati de fulgi alac, 2% bucati de mere, certificate Demeter. Poate contine urme de nuci si de seminte de susan. Fara adaos de zahar.

Contine zaharuri ce apar in mod natural. Produs ecologic RO-ECO-007.

Prezentare: 325 g


 

 

Produse din aceeasi categorie