Home >> Genmar > Cosmetice NAT >> Ser remodelant anti-celulita cu venin de vipera, 150 ML,Herbagen

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ser remodelant anti-celulita cu venin de vipera, 150 ML,Herbagen

Ser remodelant anti-celulita cu venin de vipera
33,80 RON

 

Descriere produs:

Ser remodelant anti-celulita cu venin de vipera, 150 ML,Herbagen

Ser remodelant anti-celulita cu venin de vipera

Destinat, in special drenajului limfatic pentru celulita edemoasa: contribuie la intarirea vaselor capilare, netezirea reliefului cutanat, regenerarea tesuturilor deformate, inlaturarea senzatiei de picioare grele.
Contine  ca substante active un amestec de venin de vipera, extracte de centella asiatica, algele fucus, laminaria si ulei  esential de scortisoara ce actioneaza intens prin  stimularea  activitatii celulare.

- Veninul de Vipera Ammoddytes are un puternic efect de stimulare a productiei de colagen, regenerare a tesuturilor, la care se adauga  proprietati analgezice si antirid.
- Centella asiatica este o planta cu efect diuretic intens, contribuie la eliminarea toxinelor din tesuturi, mobilizarea nodulilor de grasime. Contine acizi grasi, taninuri, fitosteroli si mucilagii ce actioneaza asupra edemelor (retentie de apa), a varicelor, flebitelor , intarind capilarele si imbunatatind  fluxul.
- Algele marine Fucus si Laminaria normalizeaza metabolismul la nivel cellular prin continutul de iod, stimuland eliminarea toxinelor din tesuturi.
- Uleiul esential de scortisoara actioneaza  ca antiinflamator si activator al circulatiei sangelui.

Serul Remodelant cu venin de vipera se poate utiliza in paralel cu cele doua creme in aceeasi sedinta de masaj sau in zile separate in functie de tipul de celulita instalat.

Prezentare:

150 g


 

 

Produse din aceeasi categorie