Home >> Monte lampa cristale sare > Lampa cristale sare >> LAMPA ELECTRICA DIN CRISTALE DE SARE ""INGER"" MONTE

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

LAMPA ELECTRICA DIN CRISTALE DE SARE ""INGER"" MONTE

Are efect benefic asupra îmbolnăvirilor alergice și de astm,
88,20 RON

 

Descriere produs:

LAMPA ELECTRICA DIN CRISTALE DE SARE ""INGER"" MONTE


Lămpile de sare sunt realizate din cristalele de sare Himalaya, exploatate din Pakistan. Efectul benefic al cristalelor de sare este intensificat prin încălzirea sării. Sarea în mod natural atrage umezeala din aer și prin încălzirea sării, asta este emanat imediat, în acest mod lampa reglează umezeala din cameră și realizează un aer salin în casă.

Beneficiile lămpilor din sare de Himalaya:
    Poate ameliora tulburările de somn și de concentrare,
    Neutralizează electrosmogul format în apropierea aparatelor electrice(calculator, televizor, etc.),
    Are efect benefic asupra îmbolnăvirilor alergice și de astm,
    Ajută eficacitatea exercițiilor de relaxare.

Pe lângă efectele sale benefice lămpile din sare de Himalaya, prin forma și culoarea lor reprezintă o decorațiune foarte frumoasă a căminului nostru. Lămpile din sare de Himalaya pot fi oferite ca și cadou pentru orice ocazie.

Lămpile din sare se pot folosi numai în interior și trebuie ferite de umezeală. Toamna și iarna sau când vremea este mai ploioasă și crește umezeala din casă pot aparea scurgeri de apă. Asta nu înseamnă că lampa se topește ci este semnul că lampa nu mai poate reține mai multă apă din umezeala absorbită din cameră. Este recomandat ca să ștergem lampa cu o cârpă uscată și să aprindem ca să poate usca și ajută și la reglarea umezelii din casă. Toamna și iarna ca prevenție putem pune lămpile într-o tavă ce reține eventualele scurgeri și în acest mod protejăm și mobila.

Recomandare
Este recomandat să aprindem lămpile în mod regulat, asta prelungește durata de viață și putem bucura de efectele sale benefice mai mult timp.

Lămpile se consumă foarte puțin în timp, în schimb cele folosite foarte rar datorită umezelii, se pot descompune în scurt timp.

Pentru o cameră de 15-20mp este recomandat o lampă de min. 2-3kg ca să putem simții efectele benefice, dar în schimb futem folosii liniștit lămpi mai mari.

​Pentru a curăța de praf puteți folosi o cârpă puțin udată!​
 


 

 

Produse din aceeasi categorie