Home >> faina miez ulei de nuca HORTUS VERDI > faina miez ulei de nuca >> Faina de nuca 500 g HORTIS VERDI
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro
Faina de nuca 500 g HORTIS VERDI
SCRIE AICI SI VEI PRIMI RASPUNS!
Descriere produs:
Faina de nuca 500 g HORTIS VERDI
Faina de nuca este o excelenta sursa de proteine, fibre si minerale! Faina de nuca are un continut ridicat de 49% proteina si este bogata in fibre (14%).
Faina de nuca este bogata in Potasiu, Fosfor, Magneziu, Fier, Zinc, Cupru si Mangan.
Nuca este un aliment bogat in nutrienti care se poate incadra intr-o serie de modele de alimentatie sanatoasa. Faina de nuca 500 g este o sursa excelenta de proteine, fibre si minerale.
Beneficii
Proteinele contribuie la mentinerea si la cresterea masei musculare.
Potasiul contribuie la mentinerea tensiunii arteriale normale.
Fosforul contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor si la metabolismul energetic normal.
Magneziul contribuie la reducerea oboselii si a extenuarii, la functionarea normala a sistemului muscular si a sistemului nervos si la echilibrul electrolitic.
Fierul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.
Zincul contribuie la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale, la mentinerea vederii normale si sanatatii sistemului osos, pielii, unghiilor si parului.
Cuprul contribuie la pigmentarea normala a pielii si a parului, la functionarea normala a sistemului nervos si a sistemului imunitar.
Manganul contribuie la formarea normala a tesuturilor conjunctive.
Prin natura ingredientelor, faina de nuca NU contine gluten.
INGREDIENTE: 100% faina din nuca, obtinuta prin presare si macinare la rece.
Faina de nuca are următoarele caracteristici:
Bogata in proteine
Bogata in fibre
Bogata in Mg, P, K, Fe, Zn, Cu, Mn
Fabricata in Romania
Mod de consum
Faina de nuca poate fi adaugata in iaurt, lapte sau shakeuri cu fructe sau poate fi utilizata pentru diferite retete de panificatie sau patiserie.