Home >> faina miez ulei de nuca HORTUS VERDI > faina miez ulei de nuca >> Ulei de nuca 500ml HORTUS VERDI

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ulei de nuca 500ml HORTUS VERDI

alimentar, terapeutic si cosmetic.
47,37 RON

 

Descriere produs:

Ulei de nuca 500ml HORTUS VERDI

Uleiul de nuca  este un ulei natural, nu contine alti aditivi sau alti compusi, fiind obtinut prin presarea directa a samburilor de nuca.

Uleiul de nuca  este rezultat din presarea la rece a miezului de nuca, la o temperatura de 45-48°C. Uleiul are 829 kcal.

Uleiul de nuca  este bogat in acizi grasi polinesaturati, cu un raport intre Omega 6 si Omega 3 considerat optim pentru sanatarea organismului uman
Beneficii
Uleiul de nuca  are roluri multiple: alimentar, terapeutic si cosmetic.

 beneficii
    sunt bogate in antioxidanti
    sunt bogate in grasimi nesaturate, vitamine (zinc, fier) esentiale organismului uman
    sunt o sursa de omega 3 de origine vegetala
    pot contribui la reducerea inflamatiilor
    stimuleaza circulatia
    consumul zilnic poate reduce aparitia problemelor cardiovasculare
    ajuta la mentinerea nivelului optim al colesterolului
    ajuta la o digestie sanatoasa
    ajuta in controlul greutatii pe termen lung si previne obezitatea, prin adaugarea lor in dieta zilnica
    pot ajuta la reducerea tensiunii, datorita continutului 0 de sare
    ajuta la o buna functionare a creierului, datorita acizilor grasi Omega 3, imbunatatind functiile cognitive (memoria, puterea de concentrare si procesare a informatiilor)
    sunt usor de adaugat in orice dieta, atat la adulti cat si la copii

Uleiul de nuca  este un aliment care poate fi folosit in orice fel de combinatie culinara, rolul lui fiind sa aduca savoare oricarui tip de preparat. Chiar si in cazul produselor de patiserie sanatoase, alaturi de niste fructe proaspete, acestea se pot stropi cu ulei de nuca, gustul fiind unul pe masura.
Fie ca il punem pe salate, sau pur si simplu in felul principal, uleiul de nuca are menirea de a furniza vitaminele necesare organismului uman. Este foarte important a-l folosi asa cum este el, pentru pastrarea nutrientilor.

Din punct de vedere cosmetic, uleiul de nuca  poate ajuta in tratamentele impotriva acneei, datorita continutului lui in vitamina A si beta caroten. Poate fi folosit si ca si adjuvant in tratamentul parului sau al pielii.

Din punct de vedere terapeutic, uleiul de nuca  imbunatateste functiile cognitive ale organismului, ajutand foarte mult in mod special persoanele in varsta din punct de vedere a memoriei si in faptul de a procesa informatiile mai bine.

Uleiul de nuca  este o valoare pe care, in timp, consumatorii lui o vor recunoaste si o vor aprecia!
Mod de consum
Se recomanda 1-2 linguri de ulei de nuca pe zi in salate, paste sau orez. Pentru a-si pastra proprietatile nutritionale, se consuma ca atare, fara preparare termica.

Recomandari de folosire ulei de nuca: ca si topping pentru salate, sau pur si simplu adaugat meselor principale, ori ca si ingredient al produselor de panificatie, in mod special al produselor de patiserie.

Uleiul de nuca se poate pastra la loc racoros si umbrit, ferit de caldura.


 

 

Produse din aceeasi categorie