Home >> Hofigal Produse farmaceutice > Extracte Uleioase >> Extract uleios de Galbenele 20 ml HOFIGAL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Extract uleios de Galbenele 20 ml HOFIGAL

Extract uleios de Galbenele calmant, antibacterian, antifungic. Actiunea antibacteriana si antifungica se datoreaza in special uleiului volatil...
0,00 RON

 

Descriere produs:

Extract uleios de Galbenele - antiinflamator , cicatrizant extern si intern - 20 ml HOFIGAL 

 STOC LIMITAT

Compozitie: 
 

Ulei obtinut printr-un procedeu complex de macerare a florilor de galbenele. 

Continut: 20 ml 

Administrare: 
 

 

Aplicatii in strat subtire pe zonele iritate ale pielii. 

Indicatii: 
 

 

Cicatrizant, antiinflamator, calmant, antibacterian, antifungic. Actiunea antibacteriana si antifungica se datoreaza in special uleiului volatil. Proprietatile calmante si antiinflamatoare sunt atribuite prezentei manganului si carotenoizilor din compozitia chimica a florilor de galbenele. Datorita principiilor active pe care le contine uleiul de galbenele are si actiune antiinflamatoare, cicatrizanta, epitelizanta in afectiunile pielii. De curand s-au evidentiat farmacodinamic proprietatile antiedematoase ale galbenelelor.
 

 

Uleiul de galbenele se foloseste si ca materie prima la prepararea produselor cosmetice si a celor farmaceutice (unguente, creme, geluri, lotiuni, ovule, etc.).

 


 
 

English:

Marigold oil extract - anti-inflammatory, healing internal and external - 20 ml Hofigal Ingredients: Oil obtained through a complex process of maceration of marigold flowers. Contents: 20 ml Use: Applications in a thin layer of skin irritated areas. Indications: healing antinflamator, soothing, antibacterial, antifungal. Antibacterial and antifungal action is mainly due to volatile oil. Painkillers and anti-inflammatory properties are attributed to the presence of manganese and chemical composition of carotenoids in marigold flowers. Due to the active principles it contains oil and calendula has anti-inflammatory action, healing, epitelizantain skin diseases. Have recently highlighted the pharmacodynamic properties galbenelelor antiedematoase. Calendula oil is also used as raw material for the preparation of cosmetics and pharmaceuticals (ointments, creams, gels, lotions, eggs, etc.)..
 
 

Français:

Souci d'extraction d'huile - anti-inflammatoires, cicatrisantes internes et externes - 20 ml Hofigal Ingrédients: huile obtenue par un processus complexe de la macération de fleurs de souci. Contenu: 20 ml Utilisation: Applications en une mince couche de la peau des zones irritées. Indications: guérison contrenflamator, apaisante, antibactérienne, antifongique. Antibactériennes et antifongiques d'action est principalement due à l'huile volatile. Les analgésiques et les propriétés anti-inflammatoires sont attribuées à la présence de manganèse et la composition chimique des caroténoïdes dans les fleurs de souci. Grâce aux principes actifs qu'elle contient de l'huile de calendula et a une action anti-inflammatoire, cicatrisante, epitelizantadans les maladies de la peau. Ont récemment souligné l'galbenelelor antiedematoase propriétés pharmacodynamiques. Huile de Calendula est aussi utilisé comme matière première pour la préparation de produits cosmétiques et pharmaceutiques (onguents, crèmes, gels, lotions, œufs, etc) ..
 
 

Español:

Extracto de aceite de caléndula - anti-inflamatorios, la curación interna y externa - 20 ml Hofigal Ingredientes: Aceite que se obtiene a través de un complejo proceso de maceración de flores de caléndula. Contenido: 20 ml Uso: Aplicaciones en una delgada capa de piel áreas irritadas. Indicaciones: Cicatrización contranflamator, calmantes, anti-bacteriano, antihongos. Antibacteriano y antimicótico de acción se debe principalmente al aceite volátil. Los analgésicos y propiedades anti-inflamatorias se atribuyen a la presencia de manganeso y la composición química de los carotenoides en las flores de caléndula. Debido a los principios activos que contiene el aceite de caléndula y tiene acción antiinflamatoria, cicatrizante, epitelizantaen enfermedades de la piel. Han destacado recientemente la galbenelelor propiedades farmacodinámicas antiedematoase. Aceite de caléndula también se usa como materia prima para la elaboración de cosméticos y productos farmacéuticos (pomadas, cremas, geles, lociones, huevos, etc) ..
 

 

Produse din aceeasi categorie