Home >> Cici Tang Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> Diabetico forte 27 capsule Tang Xin

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Diabetico forte 27 capsule Tang Xin

Diabetico forte pentru diabetici recomandat dl. Tang, tratament pentru diabet cu rezultate exceptionale,regleaza glicemia, medicamente pentru diabetici
54,00 RON

 

Descriere produs:

Diabetico forte regleaza glicemia si colesterolul

 Recomandarea de consum Diabetico Forte este facuta de dl. Tang care ne spune ca bolnavii de diabet au gasit prin acest produs naturist o rezolvare foarte buna a problemei de sanatate.

Cumparati un set de 5 cutii de diabetico forte pentru 67 de zile si dupa acest interval de timp puteti trage concluzii.

Testati glicemia a doua zi dupa inceperea tratamentului cu diabetico si veti constata ca va trebui sa reduceti insulina pana la eliminarea ei completa din regim !

 Chiar dupa 3 zile de la inceperea tratamentului cu Diabetico puteti scade insulina in timp de la caz la caz inlocuind-o total !

Diabetico forte - Capsule Tang Xin

 

- Suplimente alimentare naturale extrase si purificate cu tehnologie inalta din duzini de plante din China

 

- Capsule diabetico forte Tang Xin sunt cele mai bune produse diabetice naturiste

 

- Au un bun efect de e regla zaharul din sange si sunt adecvate tuturor felurilor de diabet

 

Ingrediente principale:

 

Compozitie/capsula:Pueraria Thunbergiana - 112mg
Rehmannia chinensis - 140mg
Ophiopogon japonicus - 100mg
seminte de Coix Lachryma-jobi - 78mg
propolis - 6mg

 

Functia produsului diabetico forte : Regleaza zaharul din sange

 

Substantele active si continutul :

 

- Flavone totale 1.9 g , amiloza 3 g  / 100 g

 

Recomandat pentru :

 

- Persoane cu nivelul ridicat al zaharului in sange

 

Nu este indicat pentru :

 

- copii si adolescenti

 

Mod de Dministrare si doza :

 

- o data pe zi cate 2 capsule

- capsulele diabetico Tang Xin nu contin substante toxice si se pot administra concomitent cu alte medicamente.

 

Specificatie :

 

0.4 g / capsula x 9 x 3 / cutie = 27 capsule/cutie

 

Mod de pastrare diabetici forte:

 

- a se pastra la loc uscat , racoros , ferit de lumina si sigilat

 

- a nu se lasa la indemana copiilor

 Producator: Institutul de Cercetari Bio Stiintifice si Tehnologice Shen Ao Penglai din China .

Atentionare :

In timpul folosirii capsulelor Diabetico Tang Xin , trebuie sa respectati un regim alimentar rational, sa faceti miscare corespunzatoare, sa opriti fumatul , sa limitati bauturile alcoolice si sa aveti o stare psihica echilibrata si o viata ordonata , atunci sanatatea este cu dvs.

- acest produs nu este medicament

 Diabetico forte este produsul pentru diabetici cel mai cautat si vandut in farmacie , aici il puteti gasi la cel mai mic pret din Romania.

Pentru produsul diabetico forte am cautat sa il oferim la cel mai scazut pret tinand cont de necesitatea lui pentru un numar foarte mare de bolnavi diabetici  ce au nevoie de el.

Recomandarea pentru produsul naturist diabetico a fost data si prin numarul tot mai mare de cereri din piata pentru acest supliment .

Diabetico forte este un supliment alimentar natural extras si purificat cu tehnologie inalta din duzini de plante din China.

Diabetico  este un supliment alimentar 100% natural, extras si purificat cu tehnologie inalta din duzini de plante din China. Contine factori nutritivi ai pancreasului, factori energizanti si scaderii glicemiei , colesterolului si hipertensiunii arteriale. Reface celulele pancreaticeranite si celulele insulino + foematoare. Regleaza glicemia si imunitatea. Contine factori de reglare a glicemiei, atat in cazurile hiperglicemice cat si in cele hipoglicemice. Factori de reglare a hiperglicemiei pot infrange rapid rezistenta insulinei. Diabetico aduce aportul nutritiv de producere a insulinei.

 

Diabetico forte contine : bioinsulina, cand insulina este insuficenta poate lua rolul insulinei, scazand direct zaharul din sange. Diabetico  complecteaza mineralele crom, seleniu, zinc, necesare diabeticilor pastand nutritia necesara celulelor pentru functionarea normala a metabolismului, intarind imunitatea si mentinand permanent glicemia stabila.

 

Mod de administrare : se recomanda adultilor diabetici de toate varstele si stadiile, o data pe zi cate 2 capsule cu 30 de minute inainte de masa sau cate o capsula dimineata si seara. Se pot administra concomitent cu medicamentele antidiabetice initiale. Dupa 5 zile de folosire, glicemia incepe sa scada iar dupa 18 zile majoritatea persoanelor pot ajunge la nivelul normal al zaharului in sange, atunci se pot reduce progresiv medicamentele antidiabetice si se poate opri treptat injectiile cu insulina, evitandu-se leziunile organice la rinichi si ficat. Se poate reduce doza si la capsulele TANG XIN – cate o capusla pe zi.

 

Simptomele diabetului: polidipsie, bulimie si poliurie dispar sau se imbunatatesc considerabil.

 

Persoanele care tocmai au fost depistate cu diabet, pot folosi doar capsulele TANG XIN, obtinadu-se rezultate bune.

 

Diabetico forte nu provoaca stari hipoglicemice, controleaza colesterolul, trigliceridele, precum si corpii cetonici.

 

 

Diabetico forte nu contine substante medicamentoase, nu sunt toxice.

 

 

Diabetico previne scleroza cristalinului, ajuta la revenirea acuitatii vizuale, previne hipertensiunea arteriala si dislipidemiile. Functiile remarcabile ale suplimentului natural Diabetico  capsule TANG XIN ajuta persoanele diabetice la insanatoasire Ce trebuie sa stim de spre diabetul zaharat : Diabetul zaharat este o boala de metabolism, trasmisa genetic sau catigata in cursul vietii. Este caracteristica din punct de vedere biochimic prin tulburari ale metabolismului glucid (cresterea nivelului glucozei in sange si urina) dar care, pe parcursul evolutiei, poate interesa toate celelalte linii metabolice ale organismului.

 

Boala se datoreaza in esenta unei deficiente absolute sau relative de insulina in organism, poate sa prezinte sau nu simptome clinice (scaderea ponderala, oboseala, poliurie – pacientul elimina cantitati mari de urina, polidipsie – ingestia de cantitati mari de lichide). Manifestarile esentiale sunt de ordin biochimic si determina numeroase complicatii. Tratamentul bolii este primul in primul rand dietetic, la acesta putandu-se adauga in functie de tipul de diabet, terapia insulinica, medicamentale hipoglicemice orale si exercitiul fizic.

 

Forme ale diabetului zaharat :  Din punct de vedere cauzal, al varstei de aparitie si clinico – therapeutic se descriu doua forme fundamentale: diabetul zaharat tip1(insulino - dependent) si diabetul zaharat tip 2(insulino - independent). -Diabetul zaharat tip 1 (apare predominant la copii si tineri) are drept cauza lipsa de insulina datorata distrugerii celulelor secretoare de insulina printr-un proces autoimun si are manifestari clinice dramatice.

 

Remediul este injectarea insulinei subcutanate. Odata tulburarea  aparuta nu exista nici o cale de vindecare a celulelor afectate, de unde necesitea dietetei si terapiei permanente de insulina - Diabetul zaharat tip 2 apare dupa 40 de ani, deobicei la obezi. Boala se datoreaza rezistentei periferice la insulina cu suprasolicitare, apoi cu epuizarea functionala a celulelor pancreatice si are o evolutie clinica insidoasa. TIPUL 2 DE DIABET ESTE CONSIDERAT ADESEA MAI BLAND DECAT TIPUL 1 Acesta isi gastiga explicatia in faptul ca simptomele sunt mai putin pronuntate nivelul crescut al glicemiei neproducand manifestari imediate. Cu toate acestea este necesar sa se inteleaga ca diabetul zaharat de tip 2 necesita o atentie cresucta chiar daca simtomele sunt mai putin zgomoatoase, datorita efectelor sale pe termen lung, reprezentate de complicatiile cronice.

 De ce apare diabet-ul?

    Diabet-ul poate fi cauzat de numerosi factori: prea putina insulina, un dezechilibru al secretiei de hormoni din pancreas, activitatea scazuta a tiroidei, prea multi carbohidrati rafinati si un aport insuficient de crom si alte minerale. Stresul emotional sau fizic, obezitatea si inactivitatea fizica, fumatul si alcoolul contribuie si ele la aparitia diabetului. Femeile sunt mai expuse diabetului la sarcina si la menopauza. Diabetul e mai frecvent la adult, cu incidenta maxima dupa 60 de ani. Cele mai des intilnite simptome ale diabetului sunt setea excesiva, urinarea frecventa cu o cantitate mare de lichid, foame constanta, pierdere rapida in greutate, mancarimi, oboseala profunda, tulburari de vedere, circei si un nivel ridicat al zaharului, atat in sange, cat si in urina. Specialistii spun ca 90% din populatia predispusa la aceasta boala numita diabet  poate preveni aceasta afectiune evitand o dieta bogata in grasimi si zahar. Specialistii au reusit sa reduca necesarul de insulina al pacientilor, hranindu-i cu mancare cruda, inclusiv fructe, legume, cereale integrale, nuci, seminte, muguri. Cele mai bogate in fibre alimente sunt spanacul, prunele, porumbul, mazarea proaspata, murele, cartofii dulci, broccoli, migdalele, stafidele, zucchini, prunele uscate si boabele de fasole pitica. Diabet-ul ar trebui combatut cu orice arma posibila de care dispuneti: dieta, minerale (crom, zinc si magneziu), complexul de vitamine B, hormoni tiroidieni, un management adecvat al stresului, exercitii fizice regulate si puternice si scaparea de kilogramele in plus. Nu uitati ca si medicamentatia prescrisa de medic este importanta, dar incercati sa o sustineti si prin metode oferite de experienta traditionala.

 


 
 

English:

Consumer Diabetico recommendation is made by Mr. Forte. Tang said that we diabetics have found through this natural product an excellent solution to health problems. Buy a set of five boxes diabetico forces for 67 days and after that time you can draw conclusions. Glycemia second Test days after beginning treatment with diabetico and you will find thatwill be to reduce insulin until complete elimination of the regime! Even after three days of starting treatment with insulin decreases while you Diabetico the case replacing all! Diabetico strengths - Xin Tang Capsules - Food Supplements and natural extracts purified with high technology in dozens of plants in China - Tan capsule strengths diabeticog Xin are the best herbal diabetic products - have a good effect is adjust blood sugar and are suitable for all types of diabetes Main Ingredients: Ingredients / capsule: Pueraria Thunbergiana - Rehmannia chinensis 112mg - 140mg Ophiopogon japonicus - Coix Seed 100mg Lachryma -jobi - Propolis 78mg - 6mg diabetic product functiona strength: Regulates blood sugar content and active substances - total flavones 1.9 g amylose 3 g / 100 g Suitable for: - People with high blood sugar level is not appropriate for - children and teenagers and dose mode Dministrare - a day each 2 capsules - capsules diabetico TAng Xin contain no toxic substances and may be administered concomitantly with other medication. Specification: 0.4 g / capsule x 9 x 3 / box = 27 capsules / box storage mode diabetics forces - to be kept dry, cool place away from light and sealed - Keep away from children Manufacturer: Bio-Research Institute of Scientific and Tehnology Shen Ao Penglai in China. Warning: When using capsules Diabetico Tang Xin, you must follow a rational diet, appropriate exercise to do, to stop smoking, to limit alcoholic drinks and have a balanced mental state and an orderly life, when your health is - this is strong medicine Diabetico is produsul diabetic and sold most searched pharmacy, here you can find the lowest price in Romania. diabetico For product strengths, we sought to offer you the lowest price considering his need for a large number of diabetic patients who need it. diabetico natural product recommendation was given and by the growing number of cereri the market for this supplement. Diabetico strength is a natural food supplement extracted and purified with high technology in dozens of plants in China. Diabetico is a 100% natural dietary supplement, extracted and purified with high technology in dozens of plants in China. Of the pancreas contains nutrients, energy factors and decrease blood glucose, cholesteroland hypertension. Pancreaticeranite cells restores insulin + cells foematoare. Regulates blood sugar and immunity. Contains factors regulating blood glucose in both cases to the hyperglycaemic and hypoglycaemic. Factors regulating insulin resistance hyperglycemia may beat fast. Diabetico nutrient contributes to insulin production. Diabetico strong coneyou: bioinsulina, when insulin is Enough can take the role of insulin, lowering blood sugar directly. Fill Diabetico minerals chromium, selenium, zinc, diabetes pastand necessary nutrition needed for normal functioning of cell metabolism, strengthening immunity and always maintaining steady blood sugar. Directions: recommend adult diabeteshere of all ages and stages, once a day for two capsules 30 minutes before meals or one capsule morning and evening. May be administered concomitantly with antidiabetic drugs original. After five days of use, blood sugar starts to drop and after 18 days most people can achieve normal blood sugar levels, then medication can be progressively reduced antidiabetice and can gradually stop insulin injections, avoiding organic lesions in kidneys and liver. It can reduce the dose and Xin Tang capsules - each one capusla day. Symptoms of diabetes: polydipsia, polyuria bulimia and disappear or improve significantly. People have just been detected with diabetes, only use capsules Tang Xin, obtinadu sis good. Diabetico strong feelings do not cause hypoglycemia, control cholesterol, triglycerides, and corpus ketones. Diabetico forces not contain medicinal substances are not toxic. Diabetico prevents lens sclerosis, vision recovery helps prevents hypertension and dyslipidemia. Functions remarcabs Diabetico capsules of natural supplements help people with diabetes in Xin Tang insanatoasire What should we know to diabetes: Diabetes is a metabolic disease, genetic or Catiguá Transmission in life. It is characteristic of the biochemical point of view of carbohydrate metabolism disorders (increase in blood glucose and urine) but pe course of evolution can involve other body metabolism lines. Disease is due essentially an absolute or relative deficiency of insulin in the body can not produce or clinical symptoms (weight loss, fatigue, polyuria - patient remove large amounts of urine polydipsia - drinking large amounts of liquid). Ese eventsntiale are of biochemical and cause many complications. First disease is primarily dietary, one can get added to it depending on the type of diabetes, insulin therapy, medication and exercise oral hypoglycaemic. Forms of diabetes: causal point of view, the appearance of age and clinical - Therapeutic describe twothe fundamental forms: type 1 diabetes (insulin - dependent) and type 2 diabetes (insulin - independent). Type-1 diabetes (predominantly occurs in children and young people) is due to lack of insulin due to destruction of insulin-secreting cells by an autoimmune process and have dramatic clinical manifestations. The remedy is subcutaneous insulin injection. Once youlburarea appeared there was no way to heal damaged cells, where required permanent diet and insulin therapy - Type 2 diabetes occurs after 40 years, usually obese. Disease is due to peripheral insulin resistance with strain, then the exhaustion functional pancreatic cells and has a clinical evolution inside. Type 2 diabetes is CONSIder often more lenient than their gastiga TYPE 1 This explanation is that symptoms are less pronounced increase of blood glucose level does not produce immediate manifestations. However, it is necessary to understand that type 2 diabetes require attention even if symptoms are cresucta zgomoatoase less, due to its long term complications posed byChronic them.
 
 

Français:

Recommandation de consommation Diabetico être faite par M. Forte. Tang a dit que nous avons identifié les diabétiques à travers ce produit naturel une excellente solution aux problèmes de santé. Acheter une série de cinq boîtes de forces diabetico pour 67 jours et après ce moment, vous pouvez tirer des conclusions. Glycémie deuxième essai jours après le début du traitement avec diabetico et vous verrez quesera de réduire l'insuline jusqu'à l'élimination complète du régime! Même après trois jours de commencer le traitement par l'insuline diminue pendant que vous Diabetico le cas remplacer tous! forces Diabetico - Xin Tang Capsules - les compléments alimentaires et d'extraits naturels purifiée de haute technologie dans des dizaines d'usines en Chine - capsule forces Tan diabeticog Xin à base de plantes sont les meilleurs produits diabétiques - ont un effet bonne régler la glycémie et sont adaptés à tous types de diabète Principaux composants: Ingrédients / capsule: Pueraria thunbergiana - Rehmannia chinensis 112mg - 140mg Ophiopogon japonicus - Coix lacryma semences 100mg -jobi - Propolis 78mg - diabétiques fonction du produit 6mgune force: teneur en sucre du sang et réglemente les substances actives - flavones total 1,9 g amylose 3 g / 100 g Convient pour: - Les gens avec le niveau de sucre dans le sang élevé n'est pas approprié pour - enfants et adolescents et le mode dose Dministrare - une journée tous les 2 capsules - diabetico T capsulesAng Xin ne contiennent pas de substances toxiques et peut être administré en concomitance avec d'autres médicaments. Spécification: 0,4 g / capsule x 9 x 3 / boîte = 27 capsules / boîte de rangement diabétiques mode forces - à conserver endroit sec et frais loin de la lumière et scellé - Tenir à l'écart des enfants Fabricant: Bio-Institut de recherche scientifique et lenologie Shen Ao Penglai en Chine. Attention: Lors de l'utilisation de capsules Diabetico Tang Xin, vous devez suivre une alimentation rationnelle, l'exercice approprié de le faire, pour arrêter de fumer, les boissons alcoolisées et de limiter l'état d'avoir un équilibre mental et la vie ordonnée, lorsque votre santé est - ce que la médecine est forte Diabetico produsul diabétiques et vendu plus recherché pharmacie, ici vous pouvez trouver les meilleurs prix en Roumanie. diabetico Pour les forces de produits, nous avons cherché à vous offrir le prix le plus bas compte tenu de son besoin d'un grand nombre de patients diabétiques qui en ont besoin. produit naturel diabetico recommandation a été donné et par le nombre croissant de cereri le marché pour ce supplément. Diabetico la force est un complément alimentaire naturel extraite et purifiée à la haute technologie dans des dizaines d'usines en Chine. Diabetico est un complément alimentaire 100% naturelle, extraite et purifiée à la haute technologie dans des dizaines d'usines en Chine. Du pancréas contient des éléments nutritifs, les facteurs d'énergie et de la glycémie baisse, le taux de cholestérolet l'hypertension. Pancreaticeranite cellules restaure l'insuline + foematoare cellules. sucre dans le sang et réglemente l'immunité. Contient des facteurs de régulation de la glycémie dans les deux cas à l'hyperglycémie et d'hypoglycémie. Facteurs de régulation de l'hyperglycémie résistance à l'insuline peut battre rapidement. nutriments Diabetico contribue à la production d'insuline. Diabetico cône fortevous: bioinsulina, lorsque l'insuline est-il suffisant peut prendre le rôle de l'insuline, réduisant la glycémie directement. Remplissez Diabetico minéraux chrome, le sélénium, le zinc, le diabète pastand nutrition nécessaire nécessaire au bon fonctionnement du métabolisme cellulaire, le renforcement de l'immunité et toujours maintenir la glycémie stable. Itinéraire: recommander diabète de l'adulteici de tous les âges et les stades, une fois par jour pendant deux capsules 30 minutes avant les repas ou une gélule matin et soir. Peut être administré en association avec des antidiabétiques original. Après cinq jours d'utilisation, la glycémie commence à baisser, et après 18 jours la plupart des gens peuvent atteindre une glycémie normale, puis des médicaments peut être progressivement réduite antidiabétiquebetice et peut progressivement cesser de s'injecter de l'insuline, en évitant les lésions organiques dans les reins et le foie. Il peut réduire la dose et Xin Tang capsules - chaque capusla le premier jour. Les symptômes du diabète: polydipsie, polyurie et la boulimie disparaissent ou d'améliorer de manière significative. Les gens ont juste été détectés avec le diabète, n'utilisez que des capsules Tang Xin, obtinadu sest bon. forts sentiments Diabetico ne causent pas d'hypoglycémie cholestérol de contrôle, des triglycérides, et les cétones corpus. Diabetico forces contiennent pas de substances médicamenteuses ne sont pas toxiques. Diabetico empêche la sclérose objectif, la récupération vision aide à prévenir l'hypertension et la dyslipidémie. Fonctions remarcabs capsules Diabetico des suppléments naturels aider les personnes atteintes de diabète dans Xin Tang insanatoasire Que devons-nous savoir pour le diabète: Le diabète est une maladie métabolique, génétique ou Catiguá Transmission de la vie. Il est caractéristique du point de vue biochimique des troubles du métabolisme des glucides (augmentation de la glycémie et de l'urine), mais pe cours de l'évolution peut impliquer d'autres lignes du métabolisme du corps. La maladie est due essentiellement un ou relative carence absolue en insuline dans le corps ne peut produire ou des symptômes cliniques (perte de poids, fatigue, polyurie - patient enlever de grandes quantités d'urine polydipsie - boire de grandes quantités de liquide). Ese événementsntiale sont biochimiques et cause de nombreuses complications. première maladie est principalement alimentaire, on peut être ajouté à elle en fonction du type de diabète, une insulinothérapie, médicaments et l'exercice d'hypoglycémie orale. formes de diabète: point de vue causal, l'apparence de l'âge et cliniques - thérapeutiques décrire deuxles formes fondamentales: diabète de type 1 (insulino - dépendant) et de diabète de type 2 (insulino - indépendant). Diabète de type 1 (se produit principalement chez les enfants et les jeunes) est due au manque d'insuline due à la destruction des cellules qui sécrètent l'insuline par un processus auto-immun et avoir de lourdes manifestations cliniques. Le remède est l'injection d'insuline sous-cutanée. Une fois que vouslburarea semblait n'y avait aucun moyen de guérir les cellules endommagées, le cas échéant régime permanent et un traitement par insuline - diabète de type 2 survient après 40 ans, souvent obèses. La maladie est due à la résistance périphérique à l'insuline avec la souche, puis l'épuisement des cellules pancréatiques fonctionnelles et a une évolution clinique à l'intérieur. Diabète de type 2 est CONSsouvent et plus facilement que leurs Ider gastiga TYPE 1 Cette explication est que les symptômes sont moins prononcés augmentation du niveau de glucose dans le sang ne produit pas de manifestations immédiates. Toutefois, il est nécessaire de comprendre que diabète de type 2 nécessitent une attention, même si les symptômes sont cresucta zgomoatoase moins, en raison de ses complications à long terme posés parChronique eux.
 

 

Produse din aceeasi categorie