Home >> Farmexim ultranecesare > Teste sarcina >> Test de sarcina Surecheck Streamer - Farmexim

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Test de sarcina Surecheck Streamer - Farmexim

Test de sarcina Surecheck Streamer garanteaza o exactitate de peste 99 % in orice moment al zilei, valabil 30 minute, test de sarcina cu timp de citire de 3 ori mai mare decat cel standard
22,54 RON

 

Descriere produs:

Aveti si varianta test de sarcina Surecheck valabil 10 minute doar 9,99 lei  mai ieftin decat Surecheck Streamer la 30 minute.

Testele de sarcina au anume intervale de timp in care poate fi citit rezultatul. La Surecheck caseta, aparitia rezultatului pozitiv dupa expirarea timpului de 10 minute nu este valabila.

La Surecheck Streamer, noul test din categoria stilou, timpul de citire a rezultatului este de 30 minute, adica putin mai mare.

Dupa acest interval de timp rezultatul nu mai este bun.
Dereglarile si simptomele pe care le prezentati se pot datora intr-adevar stresului.

Daca ati utilizat testul Surecheck conform instructiunilor si acesta a iesit negativ inseamna ca nu sunteti insarcinata, testul fiind 99% sigur.
Totusi, va recomandam sa faceti o programare urgenta la doctor pentru a afla exact motivele care cauzeaza intarzierea si restul simptomelor, pentru ca acestea pot fi diverse.

In concluzie la acest model de test de sarcina  avem posibilitatea sa vizualizam rezultatul intr-un interval de timp de 3 ori mai mare decat la test de sarcina standard Surecheck .

Test de sarcina Surecheck Streamer - importator Farmexim Romania

Informatii generale despre testul de sarcina SURECHECK .

Testele de sarcina comercializate in farmacii pentru folosire acasa se bazeaza pe detectarea hormonului de sarcina, gonadotropina corionica umana (hCG), in urina persoanei care se testeaza.

Testele de sarcina moderne pretind ca pot detecta cu o acuratete de peste 99% prezenta unei sarcini chiar din prima zi de intarziere a menstruatiei, sau chiar cu 4 zile inainte de data estimata a urmatoarei menstruatii. In functie de contactul sexual suspectat ca ar fi produs fecundatia, testele de sarcina se recomanda spre folosire la 10-12 zile dupa. De fiecare data cand citesc cate un prospect ma deranjeaza minciuna pe care se bazeaza si am sa-ti explic de ce.

Ciclul menstrual clasic este regulat, are 28 de zile, iar ovulatia are loc in a 14-15-a zi, dar este valabil pentru un procent mic de femei, multe avand cicluri menstruale cu tipar diferit.

Gonadotropina corionica umana incepe sa fie secretata de embrion imediat dupa implantare. Initial ajunge in sangele mamei, apoi in urina si poate fi detectata de test. Pana ca embrionul sa ajunga in uter sa se implanteze trec in jur de 7-10 zile (in medie), dar pot sa treaca si 12-14 sau chiar mai mult in unele cazuri.

Ovulul este eliberat si poate fi fecundat teoretic cu 14 zile inainte de urmatoarea menstruatie, dar multe femei au ovulatie tarzie, cu o saptamana inainte de urmatoarea menstruatie, deci in cazul lor menstruatia vine doar la 7 zile dupa fecundatie, perioada in care embrionul poate fi inca pe drum spre uter, nici vorba de implantare, deci nici vorba de gonadotropina corionica in urina… rezulta test cu rezultat fals negativ.

Daca se suspecteaza ca un contact sexual ar putea determina aparitia unei sarcini testarea la 10-12 zile este la fel de nesigura, rezultatele fals negative fiind foarte frecvente. Spermatozoizii traiesc in medie 3 zile in interiorul femeii, unii traiesc chiar 5, deci dupa un act sexual fecundatia se poate produce si la 5 zile daca ovulatia are loc doar atunci. Dupa fecundatie pot sa treaca 12-14 zile pana la implantare, apoi 1-2 zile pana cand gonadotropina corionica ajunge in urina la un nivel suficient de mare pentru a fi detectata de testele de sarcina pentru acasa. Deci pot trece 5+14+2, adica 21 de zile dupa un contact sexual pana ca sarcina sa poata fi detectabila, testele facute mai repede putand avea rezultate fals negative.
Cand sa fac un test de sarcina SURECHECK?

Testul de sarcina trebuie facut dupa macar 1 saptamana de la intarzierea menstruatiei sau dupa macar 3 saptamani dupa un contact sexual neprotejat. Daca il faci mai repede si rezultatul e pozitiv inseamna ca embrionul s-a implantat repede, dar daca e negativ nu inseamna ca nu exista sarcina.

Testele de sarcina moderne pretind de asemenea ca pot detecta gonadotropina corionica din orice urina, nu mai trebuie sa se foloseasca doar urina de dimineata cum se folosea pentru testele din generatia trecuta. Din cauza ca urina de dimineata e mai concentrata, cantitatea de gonadotropina corionica e mai mare, deci sunt sanse mai mari sa fie detectabila de testele de sarcina care au nevoie de o valoare minima (in functie de firma) pentru a o putea detecta. Evident ca odata cu inaintarea in varsta a sarcinii, cantitatea de gonadotropina din urina este din ce in ce mai mare si poate fi detectata mult mai usor, dar daca esti in perioada limita de detectabilitate e bine sa folosesti urina de dimineata.
Dupa cat timp se citesc testele de sarcina?

In functie de principiul dupa care functioneaza, fiecare test de sarcina are un interval de timp in care trebuie citit pentru ca rezultatul sa fie adevarat. La majoritatea citirea se face intre 5-10 minute, orice modificare dupa 10 minute nefiind relevanta. Gasesti informatia asta ori in prospect, ori pe ambalajul testului de sarcina.

Daca ai dubii referitoare la rezultatul unui test de sarcina, cel mai bine ar fi sa-l repeti peste 2-3 zile.

Inainte de a face un test de sarcina asigura-te ca recipientul in care colectezi urina este curat, sa nu contina urme de detergent, iar testul de sarcina sa nu fie expirat.

Nu este indicat sa cumperi zeci de teste de sarcina, ideal ar fi sa se cumpere numai cate sunt necesare pentru a se pastra in conditiile cele mai bune (farmacie vs acasa).
Absenta menstruatiei este primul indiciu ce poate sa marcheze inceputul unei sarcini ... dar fiindca menstruatia poate intarzia si din alte cauze decat o sarcina trebuie sa fii atenta si la existenta altor semne ... primele semne de sarcina apar dupa doua saptamani de la conceptie : cresterea in volum si intarirea sanilor, aparitia starilor de greata (asociata sau nu cu varsaturi), oboseala, ameteli, mictiuni frecvente, schimbari de stare emotionala.

Este adevarat ca semnele difera de la femeie la femeie si, la aceeasi femeie, de la sarcina la sarcina.

Bineinteles ca nu trebuie sa le ai pe toate si bineinteles ca unele simptome pot exista si fara sa fii insarcinata.

Testul de sarcina este cel mai rapid raspuns la intrebarea daca esti insarcinata ?

Atunci ... cel mai sigur raspuns la intrebarea "Este sau nu o sarcina in dezvoltare ?" ti-l da rezultatul unui test de sarcina SURECHECK .

Toate testele biochimice se bazeaza pe detectarea, in urina sau sange, a prezentei unei proteine (HCG - human chorionic gonadotropin) produsa de placenta sau precursorii sai. HCG poate fi detectata in serul matern din momentul implantarii ovulului. Concentratiile cresc in primele 8 - 10 saptamani de sarcina. HCG se poate detecta incepand cu (aproximativ) ziua a saptea (dupa implntarea ovulului) de la fecundare.
In cazul testului de sarcina care foloseste urina - pentru a evita reactiile fals negative, cel mai sigur raspuns este cel al unui test facut dupa cel putin doua saptamani de la contactul sexual posibil fertilizant.

Testul trebuie sa fie facut dupa aproximativ doua saptamani de la contactul sexual fiindca in tot acest timp, daca exista o sarcina in dezvoltare, nivelul proteinei HCG creste suficient de mult pentru a putea fi detectat de test.

Altfel, daca nivelul este scazut, s-ar putea ca testul sa nu detecteze prezenta HCG si asta inseamna un test fals negativ - sarcina exista dar testul este negativ.
Test de sarcina SURECHECK va raspunde  la intrebarea a fi sau a nu fi insarcinata !?

Ambele variante de test sarcina le gasiti aici .


 
 

English:

You and pregnancy test version available Surecheck but cheaper than 10 minutes to 30 minutes Surecheck Streamer. Pregnancy tests were intervals when readable result. At Surecheck box hit appearance 10 minutes after the expiration time is invalid. At Surecheck Streamer, the new test pen category, during the reading of the result is 30 minutes, which is slightly larger. After this time the result is not good. Maladies and symptoms that may be present due to stress indeed. If you test Surecheck used as directed and it came out negative means you are not pregnant, the test was 99% sure. However, we recommend you make an emergency appointment to see the doctor'sXACT reasons causing the delay and the rest of the symptoms, because they may be different. In conclusion, the pregnancy test this model we can view the result in a period of three times the standard pregnancy test Surecheck. test Surecheck load Streamer - importer Farmexim Romania General Info pregnancy test SURECHECK. Pregnancy tests sold in pharmacies for home use is based on detection of pregnancy hormone, human chorionic gonadotropin (hCG) in urine is tested person. Modern pregnancy tests claim they can detect over 99% accuracy in this pregnancy from the first day of missed period, or even four days before the estimated date of nextatoarei menstruation. Depending on sex would have suspected that fecundation, pregnancy tests are recommended for use after 10-12 days. Every time I read one leaflet that bothers me is based on lies and I'll explain why. Classic menstrual cycle is regular, has 28 days and ovulation occurs in the 14-15 day, but is valid for a rate mic women with menstrual cycles with many different pattern. chorionic gonadotrophin human embryo begins to be secreted immediately after implantation. Originally reach the mother's blood, and can be detected in urine test. Before reaching the embryo to implant in the uterus passes around 7-10 days (average), but can pass and 12 to 14 or more in some cases. Egg is itIberia and theoretically can be fertilized with 14 days before the next menstruation, but many women have ovulated late, one week before the next menstruation, so when menstruation comes their only seven days after fecundation, during which the embryo can still way to the uterus, there is no implantation, so no question of chorionic gonadotropin in urine test results re ...Zulte false negative. If you suspect that sexual contact could cause a pregnancy test 10-12 days is equally uncertain, false negative results is very common. Sperm live on average three days inside the woman, some even live in May, so after a sexual fecundation can occur and 5 days if ovulation occurs only once. After the fertilizedIE can go 12 to 14 days to implant, then 1-2 days until reaching chorionic gonadotropin in urine at a level high enough to be detected for home pregnancy tests. So it may take 5 14 2, ie 21 days after sexual intercourse until the pregnancy can be detected, testing can be done faster false negative results. When I do a pregnancy test SURECHECK? Pregnancy testing should be done even after a week of delayed menstruation or after at least 3 weeks after unprotected sexual intercourse. If you make faster and the result is positive means that the embryo was implanted quickly, but if it does not mean that there is negative charge. Modern pregnancy tests can detect also argue that in a chorionic gonadotropinny urine must be used not only as morning urine tests used for the last generation. Because morning urine is more concentrated amount of chorionic gonadotropin is higher, so are more likely to be detected by pregnancy tests that need a minimum value (depending on company) so you can detect. Obvious that with advancingthe age of pregnancy, the amount of gonadotropin in urine is becoming more and can be detected more easily, but if you limit during Traceability is better to use urine in the morning. how long pregnancy tests should be read ? Depending on the principle that works, every pregnancy test is a time to be read for the resultsTatul be true. In most reading is between 5 to 10 minutes, 10 minutes after any change is relevant. This information leaflet or to find or load test on the package. If in doubt about the outcome of a pregnancy test, would be best to repeat it over 2-3 days. Before you do a pregnancy test sure the container in which you collecturine is clean, do not contain traces of detergent and load test was not expired. It is not advisable to buy dozens of pregnancy tests, the ideal would be to buy only as needed to maintain the best conditions (home vs. pharmacy). The absence of menstruation is the first clue that may mark the beginning of pregnancy .. . but because of menstruation and may delayreasons other than a burden you must be careful and the existence of other signs ... first signs of pregnancy occur two weeks after conception: the increase in volume and enhancing the breasts, appearance of the nausea (associated or not with vomiting), fatigue, dizziness, frequent urination, emotional changes. It is true that signs differ from woman to woman, the same woman,the task to task. Of course not all of them and of course there may be some symptoms without being pregnant. Pregnancy testing is the quickest answer to the question if you are pregnant? Then ... safest answer to the question "is whether or not a task in development?" give him your pregnancy test result Surecheck. All biochemical testswhich is based on detection in urine or blood, the presence of a protein (HCG - Human Chorionic Gonadotropin) produced by the placenta or its precursors. HCG can be detected in maternal serum at ovum implantation. Elevated levels in the first 8-10 weeks of pregnancy. HCG can be detected since (roughly) the seventh day (after implntarea ovum) from fertilization. In caseyour pregnancy test using urine - to avoid false negative reactions, the safest answer is that of a test done after at least two weeks after fertilizing intercourse possible. The test should be done after about two weeks after sex because all this time, if there is a developmental task, hCG protein levels increase enough mult to be detected by testing. Otherwise, if the level is low, the test could not detect the presence of HCG and that is a false negative test - but no pregnancy test is negative. Surecheck pregnancy test will answer the question to be or not to be pregnant? " Both versions load test them here.
 

 

Produse din aceeasi categorie