Home >> Algo argila Tibet > Argila Tibet >> ARGILA din Tibet 0.2kg ALGO

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ARGILA din Tibet 0.2kg ALGO

Afectiuni ale aparatului digestiv si anexe: ulcer, gastrita, colita , enterocolita, rectocolita, hemoroizi, constipatie, pancreatite cronice , hepatite cronice
15,90 RON

 

Descriere produs:

ARGILA, Afectiuni ale aparatului digestiv si anexe: ulcer, gastrita, colita  , enterocolita, rectocolita, hemoroizi,  constipatie, pancreatite cronice , hepatite cronice
Recomandari ARGILA:
Afectiuni ale aparatului digestiv si anexe: ulcer, gastrita, colita, enterocolita, rectocolita, hemoroizi, constipatie (daca nu exista modificari anatomice ale colonului), pancreatite cronice, hepatite cronice, colecistite fara calculi, diaree, dizenterie; Afectiuni renale: infectii urinare rebele, calculi renali si nisip (mal) renal, insuficiente renale;

  Tulburari metabolice si dereglari glandulare diverse: diabet zaharat tip II, hiper si hipotiroidie, noduli tiroidieni, noduli mamari (tumori benigne), spasmofilie;   Tulburari ale aparatului cardiovascular: hipertensiune arteriala de origine renala, ameliorarea circulatei arteriale si venoase, hipotensiune; Afectiuni ale aparatului uro-genital: tulburari de menopauza, dereglari ale ciclului menstrual, fibromatoza uterina in faza incipienta, afectiuni ale prostatei.

  Rezultate bune se obtin si in dureri reumatice, migrene, plagii, ulcere varicoase, bronsite, anemii, stari de stres, acnee.

Administrare ARGILA :

 Uz intern: Tratamentul de baza este obligatorie pe durata a 3 saptamani, timp in care se bea apa argiloasa foarte tulbure, de 3 ori pe zi.
 

   Tratamentul de intretinere se continua in urmatoarele 4-6 luni luandu-se doar o doza dimineata, timp de 10 zile consecutiv in fiecare luna. in functie de vechimea bolii, de varsta, de stresul acumulat, de conditile de munca si de viata ale fiecaruia, tratamentul de intretinere poate varia de la 10 zile pe luna la 15-20 de zile sau, in cazurile mai grave, cateva luni la rand fara intrerupere. Daca dupa tratamentul de baza problemele nu sunt rezolvate, acestea poate fi prelungita cu 1-2 saptamani. Supradozarea nu are efecte secundare.
   Cand bolnavul dependent de medicamente (pentru boli cardiovasculare sau diabet), este necesar ca la inceputul tratamentului sa nu se renunte la ele. Se vor controla atent tensiunea arteriala sau glicemia la 3-4 zile, iar cand acestea incep sa scada, se va micsora treptat doza de medicamente, proportional cu scaderea tensiunii sau a glicemiei, la indicatile medicului curant, pana cand medicatia nu va mai fi necesara. Persoanele care au facut un timp tratamente antibiotice se vor vindeca mai greu, iar durata tratamentului (atat a celui de baza, cat si a celei de intretinere) va fi mai lunga. Este important ca in timpul administrarii de argila sa nu se consume antibiotice deloc. Se vor lua doar medicamentele strict necesare.

Uz extern: Argila poate fii utilizata sub forma de cataplasme, pentru noduli tiroidieni, gusa, noduli mamari, prostata, dureri articulare.

Prepararea cataplasmei

   Din argila si putina apa se face o pasta groasa, consistenta, care se aplica pe locul bolnav in grosime de 0, 5 - 1 cm, fie direct pe piele, fie pe un tifon. Cataplasmele se aplica de 2 - 3 ori pe zi, timp de 2-3 ore, sau se lasa de seara pana dimineata.

Masca de frumusete

   Se ia un castravete mic, care se rade pe razatoare mica. Se stoarce sucul, in care se dizolva o lingurita de argila sau un bulgaras, amestecandu-se pana se obtine o pasta omogena. Se intinde uniform pe toata fata se lasa 10-15 minute sa se usuce bine, apoi se spala fata cu apa calduta. in cazul acnee, pe langa administrarea interna, masca va fi aplicata zilnic.

 Pentru copii de orcie varsta (incepand de la o luna de viata), tratamentul este acelasi ca si la adulti, dar dozele de argila se reduc la jumatate.

Preparare

   Intr-un pahar de sticla sau o cana de portelan se pun 100-150ml apa. Se adauga o lingurita plina cu argila sau un bulgaras de argila de marimea unei nuci mici. Argila sub forma de bulgarasi nu trebuie faramitata, intrucat se dizolva singura in apa. Pregatirea argilei se face din ajun: se lasa de seara pana dimineata, cand este amestecata bine cu o spatula de lemn si se bea rapid foarte tulbure, pe stomacul gol, cu 30min inainte de masa. Sedimentul (ca un zat de cafea) se arunca si se pregateste apa cu argila pentru masa urmatoare. Acest procedeu se repeta de 3 ori pe zi, inaintea meselor importante. Esential este sa se bea apa argiloasa foarte tulbure inainte de masa, nu dupa masa. Cei care postesc sau nu mananca dimineata ori seara, pot consuma argila linistiti, fara a manca nimic dupa aceea. Este important sa nu se foloseasca in manipularea argilei metalul sau plasticul, ci numai sticla, portelanul sau lemnul.
   In timpul administrarii de argila exista doua restricti alimentare: sa nu se consume grasimi animale, respectiv carne de porc grasa, untura, slanina (se poate consuma carne macra de orice fel, unt, margarina, lactate); sa nu se consume alcool.
   Argila a fost analizata microbiologic si radioactiv atat in Canada la "Lakefield Research Institute LTD" din Peterborow (unul dintre cele mai mari institute de profil din lume), cat si la Institutul de Sanatate Publica "Prof. Dr. Iuliu Moldovan" din Cluj Napoca. Ambele analize mentioneaza ca argila nu are incarcare radioactiva si poate fi destinata consumului uman.
Compozitie
ARGILA : Argila 100% naturala din podisul Tibetului.
Prezentare
ARGILA : Punguta de 200g de argila.
Pufulita extract actioneaza ca antiinflamator, antiseptic, diuretic, hemostatic, cicatrizant, colagog (stimuleaza eliminarea bilei). Are efect depurativ asupra organismului activand procesele de eliminare a toxinelor pe cale gastro-intestinala, renala sau prin glandele sudoripare. Pufulita extract se recomanda in principal in afectiuni urinare (adenom de prostata, litiaze urinare, nefrite, pielonefrite, uretrite negonococice, cistite sau cancer renal, urinal si genital), dar si in afectiuni digestive (ciroze hepatice, afectiuni biliare sau splenice, dischinezie biliara, enterite, hepatite cronice chiar evolutive, intoxicatii gastro-intestinale), pancreatite si diabet.
Producator ARGILA
: Casa Herba

         

Cumpara           Produs              Livrare            Garantat
Fara griji        Original              la usa                100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid : 9 lei in Bucuresti sau 19,90 lei in tara .
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 
 

English:

0.2kg ALGO Clay Ingredients: Alumina imports Kazakhstan. Contents: 0.2 kg clay Indications: Digestive Diseases and annexes ulcer, gastritis, colitis, enterocolitis, rectocolita, hemorrhoids, constipation (if there is no anatomical changes of the colon), pancreatitis chronic hepatitis, chronic cholecystitis without stones, diarrhea, dysentery, diseases Renal stubborn urinary infectionss, kidney stones and sand (beach) kidney, renal failure, metabolic disorders and various glandular disorders: type II diabetes, hyper and hypothyroidism, thyroid nodules, nodule mammary (benign), spasmophilia, cardiovascular disorders: hypertension renal origin, improve circulation and venous pressure, hypotension, disorders of the uro-typeItaly: menopausal disorders, disorders of the menstrual cycle, uterine fibromatoza in the early stages, prostate disease. Clays good results are obtained and rheumatic pain, migraines, ulcers, varicose ulcers, bronchitis, anemia, stress, acne. Clay There are no side effects, so can not do any harm. Like any natural cure, can cause an apparent deterioration asgeneral body of the country in the first phase (7-10 days) following the removal of toxins from the body. If the first few days of treatment urine will chair this change (bad smell, light constipation or diarrhea, urine sediment, cloudy and dark), should not stop treatment! Then remove toxins and purify the body, following that after this periodbegin the healing phase. While there are two clay cure food restriction: not to eat animal fat that pork fat, lard, bacon (lean meat can be consumed by any butter, margarine, milk) was not to consume alcohol. The preparation of clay will only use spring water, of fountains or water. clay Administration: Internal use clay: Curebase is required during the three weeks, during which clay is very cloudy drink, 3 times per day. Clay can be used as poultices for thyroid nodules, goiter, nodule breast, prostate, pain in joints. Manufacturer: Algo Bocan
 

 

Produse din aceeasi categorie