Home >> Stef Mar - Ceai natural > Ceai din plante medicinale >> Ceai Tataneasa Radacina 50 gr Stef Mar

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ceai Tataneasa Radacina 50 gr Stef Mar

Antihemoragic slab, antiinflamator puternic, anti-tumoral puternic, astringent slab, antidiareic si antidizenteric mediu, cicatrizant puternic, decongestiv bun ...
4,20 RON

 

Descriere produs:

 Ceai Tataneasa Radacina 50 gr Stef Mar

 

   Din radacini de tataneasa se poate pregati si un ceai care este folosit intern in bronsite, afectiuni ale aparatului digestiv, hemoragii stomacale si pleurezii. Se beau peste zi, inghititura cu inghititura, 2-4 cesti. Pentru a combate ulcerul gastric se recomanda un amestec de plante pentru ceai: 100 grame de tataneasa, 50 grame de filimica si 50 grame de troscot.

  

   Proprietati  : principalele proprietati ale radacinii de tataneasa sunt cele antiinflamatoare, regenerative epiteliale si antitumorale. Sub actiunea radacinii de tataneasa starile inflamatorii se reduc, timpul de cicatrizare al ranilor, de consolidare a articulatiilor sau de sudare a oaselor se injumatateste. Deasemenea, in foarte multe cazuri sub actiunea acestei plante se remarca efecte de stagnare a procesului de proliferare a celulelor maligne si chiar de remisie a tumorilor (efect datorat alantoinei din radacina acestei plante).

 

   Actiuni Ceai Tataneasa Radacina :

 • INTERN: antihemoragic slab, antiinflamator puternic, anti-tumoral puternic, astringent slab, antidiareic si antidizenteric mediu, cicatrizant puternic, decongestiv bun, emolient foarte puternic, expectorant bun, racoritor, puternic regenerativ pentru mucoasele respiratorii, digestive si urinare, tonic general de intensitate medie.
 • EXTERN: antiinflamator puternic, anti-tumoral puternic, calmant bun, emolient puternic, foarte puternic regenerativ epitelial (mareste viteza de regenerare a tesuturilor epiteliale - piele si mucoase - distruse prin soc, interventii chirurgicale etc.).

 

   Indicatii Ceai Tataneasa Radacina  :

 • INTERN:
  - adjuvant in boala canceroasa cu diverse localizari (plamani, colon, rect, esofag etc.) - macerat la rece. Se bea un pahar dimineata si unul seara. Ca profilactic pentru cancerul la gat se poate folosi un preparat din radacina proaspata de tataneasa, macerata in miere. Pentru acest caz proportia este de 250 de grame de pulbere de tataneasa la 500 de grame de miere. Se consuma cate o lingurita din amestec de 2-3 ori pe zi. Acest preparat poate fi utilizat si in alte afectiuni ale gatului, precum si in recuperarea dupa interventii chirurgicale in aceasta regiune (are efecte cicatrizante excelente).
  - guta - infuzie combinata.
  - hemoragii usoare (metroragii slabe, hemoptizii) - infuzie combinata - enterite cu diaree si dizenterie (mai ales la persoane slabe, care consuma putine lichide) - decoct combinat. Tataneasa ajuta la stoparea acestor fenomene datorita unui efect de precipitare a proteinelor din continutul intestinal.
  - hernie - macerat la rece. Se asociaza cu plante puternic astringente, cum este rachitanul (Lythrium salicaria) si coada racului (Potentilla anserina). Se va face in paralel cu aplicatiile externe. Este recomandat ca pe intreaga durata a acestei terapii sa se apeleze la o alimentatie preponderent bazata pe cruditati (legume si fructe netrecute prin foc).
  - infectii pulmonare (adjuvant), bronsite, tuse seaca de diferite cauze, infectii la nivelul gatului - se consuma cate 1-2 lingurite de pulbere de tataneasa, in amestec cu pulbere de salvie (Salvia officinalis), de 3 ori pe zi. Inainte de inghitire planta se mesteca foarte bine pentru a fi astfel impregnata cu saliva.
  - ulcer stomacal, gastrita hiperacida - macerat la rece. Se consuma cu consecventa in cure de durata mai lunga (2-3 luni), chiar daca durerile dispar relativ repede dupa inceperea utilizarii plantei. Pentru efecte maxime se va folosi in paralel cu maceratul din tataneasa, pulbere din radacina de obligeana (Acorus calamus) - un varf de cutit de 4 ori pe zi.

   
 • EXTERN:
  - cancer bucal, cancer de limba - se fac clatiri ale gurii cu macerat concentrat. In cazul in care tumora este situata mai profund se va face suplimentar si o gargara profunda cu macerat concentrat.
  - cicatrici cheloide, plagi canceroase, tumori exteriorizate - se aplica zilnic vreme de 1-2 ore o cataplasma cu tataneasa, arnica (si eventual marul lupului) in proportii egale. Dupa scoaterea cataplasmei locul se lasa la aer sa se zvante vreme de 1 ora.
  - crapaturi ale mameloanelor, ulcere varicoase la gamba si ulcere rebele - cataplasma sau spalari cu macerat foarte concentrat (in cazul ulcerelor varicoase pe care nu se poate aplica multa vreme cataplasma). Dupa aplicarea maceratului, zona afectata se lasa la aer vreme de 20-30 de minute pentru a se usca.
  - entorse, luxatii, fracturi (perioada de consolidare de dupa scoaterea bandajului ghipsat) - se aplica o cataplasma cu pulbere de tataneasa vreme de minim 2 ore pe zi. Pentru a impiedica maceratia tegumentelor dupa aplicarea cataplasmei se lasa sa se usuce pielea la aer vreme de 10-15 minute.
  - faringita, dureri de gat, tuse, tuse seaca ori iritativa - gargara cu infuzie combinata mai concentrata (4 lingurite la o cana de apa)
  - hematoame - cataplasma tinuta vreme de cateva ore.
  - hemoroizi, fisuri anale - bai de sezut cu macerat la rece din tataneasa sau aplicatii locale cu o pasta groasa obtinuta din pulbere de radacina si apa calduta.
  - nevralgii - se aplica o cataplasma cu pulbere de tataneasa peste care se pune eventual o sticla cu apa calda pentru a intensifica efectul calmant.
  - rani, interventii chirurgicale - cataplasma. Efecte mai bune se obtin cu tinctura, care este mai sterila.
  - tromboflebita, arterita, tromboza - cataplasma pe locul afectat.
  - paradontoza, stomatita - se fac clatiri ale gurii cu infuzie combinata mai concentrata (4 lingurite la o cana de apa) de 2-3 ori pe zi. O varianta ce poate fi foarte eficienta pentru unele persoane este aceea de a pastra in gura pulberea plantei pentru 15-20 de minute, de 2-3 ori pe zi. Dupa acest interval de timp pulberea nu se inghite, ci se arunca.
  - ten iritabil, cu pete, ofilit - cataplasma cu pulbere.

   Mod de preparare si administrare  :

 • infuzie combinata ( reteta pentru obtinerea a 250 ml. de ceai de tataneasa - radacina ) - 1-2 lingurite de pulbere din radacina de tataneasa se lasa la inmuiat intr-o jumatate de cana de apa de seara pana dimineata, cand se filtreaza; maceratul se pastreaza, iar pulberea ramasa se opareste cu o jumatate de cana de apa fierbinte 20 minute, dupa care se lasa la racit; se combina cele doua extracte; se bea inainte de masa cu un sfert de ora acest preparat. Doza - 3 cani pe zi.
   
 • macerat la rece ( reteta pentru obtinerea a 200 ml. de ceai din radacina de tataneasa ) - o lingurita de pulbere de tataneasa se lasa la inmuiat intr-o jumatate de pahar de apa de seara pana dimineata, cand se filtreaza. Preparatul obtinut se bea de regula inainte de masa cu un sfert de ora. Doza: 2- 3 cani pe zi.
   
 • cataplasma - planta se macina fin cu rasnita electrica de cafea, dupa care se amesteca intr-un vas cu apa calduta pana se formeaza o pasta, care se pune intr-un tifon si aplica pe locul afectat.
   
 • macerat concentrat - se prepara din 1 lingura de pulbere la o cana cu apa. Este indicat pentru uz extern, in cazul spalarii ranilor greu vindecabile, comprese sau pentru spalaturi bucale si gargara.

   Prezentare  Ceai Tataneasa Radacina: cutie cu punga a 50 grame.

   Producator  : Stef Mar Romania


 
 

English:

The roots of comfrey tea can prepare and which is used internally to bronchitis, diseases of the digestive system, stomach bleeding and pleurisy. Drink all day, sip by sip, 2-4 cups. To combat gastric recommend a blend of herbs for tea: 100 grams of comfrey, Calendula 50 grams and 50 grams of knotweed.; Properties of comfrey root tea: the main properties of comfrey root are inflammatory, and regenerative epithelial tumor. Under the action of inflammatory states comfrey root is reduced during healing of wounds, strengthening bones welded joints or the halves. Also, in many cases in actioUncle this plant is remarkable effects of stagnation of the process of proliferation of malignant cells and even tumor remission (effect due to the allantoin in roots of this plant). comfrey root tea Actions: INTERNAL: antihemoragic weak, strong anti-inflammatory, anti-tumor strongly , slightly astringent, and antidizenteric antidiareic environment, healing wellernic, decongestant good, very powerful emollient, expectorant good, refreshing, regenerative power for the respiratory mucosa, digestive and urinary moderate general tonic. EXTERNAL: powerful anti-inflammatory, anti-tumor powerful painkiller good emollient strong, very strong regenerative epithelial (speeds up regeneration of epithelial tissue - skin and mucous membranes - funuse by shock, surgery, etc.).. Indications of comfrey tea - root: INTERNAL: - adjuvant in cancer disease with different locations (lung, colon, rectum, esophagus, etc.). - Cold macerate. Drink one cup each morning and evening. Prophylaxis for throat cancer that can be used a preparation of fresh comfrey root, macerated Wede. For this case the ratio is 250 grams of powder to 500 grams of comfrey, honey. Eat a teaspoon of mixture 2-3 times daily. This preparation can be used in other diseases of the throat, and in recovery after surgery in this region (excellent healing effects). - Gout - combined infusion. - Light bleeding (metersoragii weak hemoptysis) - combined infusion - enteritis with diarrhea and dysentery (especially poor people, who drink less liquid) - decoction combined. Comfrey help stop these phenomena due to an effect of precipitation of proteins in the intestinal contents. - Hernia - cold soak. Strongly associated with astringent herbs such as rachitanul (Lythrium salicaria) andCancer tail (Potentilla anserina). Will be done in parallel with external applications. It is recommended that the entire duration of this therapy to resort to a diet based mainly on raw vegetables (vegetables and fruits impassable by fire). - Lung infection (adjunct), bronchitis, dry cough of various causes, infections in the neck - eat 1-2 teaspoons of powder hingeEASA, mixed with powdered sage (Salvia officinalis), 3 times per day. Chew before swallowing plant very good to be so impregnated with saliva. - Stomach ulcer, gastritis hyperacid - cold soak. Consistently eat in courses of longer duration (2-3 months), even if the pain disappear relatively quickly after starting use of the plant. For maximum effect will beused in parallel to macerate of comfrey, calamus root powder (Acorus calamus) - one pinch of 4 times per day. EXTERNAL: - Oral cancer, tongue cancer - with mouth rinses are concentrated soak. If the tumor is located deep will be additional and a deep gargle with concentrated soak. - Keloid scars, woundand cancerous tumors externalized - apply daily for 1-2 hours while a poultice of comfrey, arnica (and possibly wolf apple) in equal proportions. After removing the plaster instead to let it air dry for a long time. - Cracking of nipples, ulcers and venous leg ulcers to rebel - poultice or soak washes with very concentrated (in which varicose ulcerslong can not be applied poultices). After applying the macerate, the affected area to let air time of 20-30 minutes to dry. - Sprains, dislocations, fractures (consolidation period after removing the bandage cast) - apply a comfrey poultice powder while the minimum 2 hours per day. To prevent skin maceration by applying plaster to leaveskin to air dry time of 10-15 minutes. - pharyngitis, sore throat, cough, dry cough or irritating - gargle with combined infusion of more concentrated (4 tablespoons to a cup of water) - hematoma - poultice held for several hours. - hemorrhoids, anal fissures - sitz baths to soak in cold topical comfrey or a thick paste of powdered root and obtainedwarm water. - neuralgia - apply a comfrey poultice powder over which eventually put a hot water bottle to enhance the calming effect. - injuries, surgery - poultice. Best effect is obtained with tincture, which is sterile. - Thrombophlebitis, arteritis, thrombosis - poultice on the affected area. - Paradontosis, stomatitis - rinses areand combined with an infusion of more concentrated mouth (four teaspoons to one cup water) 2-3 times per day. A variant can be very effective for some people is to keep the plant powder in your mouth for 15-20 minutes 2-3 times per day. After this time the powder is not swallowed, but the throw. - Irritable skin, spots, wilting - poultice powder. & NBSp; Preparation and administration of comfrey root tea: infusion combined (recipe for getting to 250 ml. comfrey tea - root) - 1-2 tsp of comfrey root powder let it soak in a half cup of water over night, when filtered, macerate is preserved and the remaining powder Boil half a cup of water ironBint 20 minutes, then allow to cool, combine the two extracts drink before the meal with one quarter of this preparation time. Dose - 3 cups per day. Macerate cold (recipe for getting to 200 ml. The root of comfrey tea) - a teaspoon of powdered comfrey let it soak in a half glass of water over night, when filter. Preparetion usually got drunk before the meal with quarter of an hour. Dose: 2 to 3 cups per day. Poultice - fine grind plant with electric coffee grinder, then mix in a bowl with warm water until a paste that is put in a gauze and apply on the affected . macerate concentrated - is made of 1 tablespoon of powder to one cup water. Is indicat for external use, if curable hard washing wounds, compresses or mouth wash and gargle. comfrey tea Overview - root: bag pack of 50 grams. comfrey root tea Producer: Stef March Romania
 
 

Français:

Les racines de consoude peut préparer du thé et qui est utilisé en interne à la bronchite, les maladies du système digestif, saignement de l'estomac et la pleurésie. Boire toute la journée, à petites gorgées, 2-4 tasses. Pour lutter contre gastrique recommander un mélange d'herbes pour le thé: 100 grammes de consoude, Calendula 50 grammes et 50 grammes de renouée.; Propriétés de thé racine de consoude: les principales propriétés de la racine de consoude sont inflammatoires, et de régénération des tumeurs épithéliales. Sous l'action des états inflammatoires racine de consoude est réduite pendant la cicatrisation des plaies, le renforcement des os soudés ou les deux moitiés. En outre, dans de nombreux cas dans actioOncle cette plante est des effets remarquables de la stagnation du processus de prolifération de cellules malignes et la remise tumeur même (effet dû à l'allantoïne dans les racines de cette plante). Consoude Actions thé root: INTERNE: antihemoragic faible, un puissant anti-inflammatoire, anti-tumorales , légèrement astringent, et de l'environnement antidizenteric antidiareic, la guérison et, Décongestionnant bon, très puissant émollient, bon expectorant, rafraîchissant, régénération de puissance ernic pour la muqueuse respiratoire, digestif et urinaire modérée tonique général. EXTERNE: puissant anti-inflammatoire, antalgique-tumorale puissante bon anti forte émolliente, très forte régénération épithéliale (accélère la régénération du tissu épithélial - peau et les muqueuses - funpar le choc, la chirurgie, etc) .. Indications de la consoude - thé racine usage interne: - adjuvant dans la maladie du cancer avec des localisations différentes (poumon, du côlon, du rectum, de l'oesophage, etc.) - Cold macérer. Boire une tasse matin et soir. Prophylaxie de cancer de la gorge qui peut être utilisé une préparation de la racine de consoude fraîches, macérées Mere. Pour ce cas, le ratio est de 250 grammes de poudre à 500 grammes de consoude, de miel. Mangez une cuillère à café de mélange 2-3 fois par jour. Cette préparation peut être utilisée dans d'autres maladies de la gorge, et en récupération après une chirurgie dans cette région (les effets de soins excellent). - Goutte - perfusion combinée. - Saignement léger (mètresentérite oragii hémoptysie faible) - perfusion combinée - avec diarrhée et la dysenterie (notamment les pauvres, qui consomment moins liquides) - décoction combinés. Consoude contribuer à arrêter ces phénomènes en raison d'un effet de la précipitation des protéines dans le contenu intestinal. - Hernie - tremper froid. Fortement associé aux herbes astringentes telles que rachitanul (Lythrum Lythrium) etla queue du cancer (Potentilla anserina). Se fera en parallèle avec des applications externes. Il est recommandé que toute la durée de cette thérapie de recourir à une alimentation basée principalement sur les légumes crus (fruits et légumes impraticables par le feu). - Infection pulmonaire (adjoint), bronchite, toux sèche de diverses causes, les infections au niveau du cou - est consommé 1-2 cuillères à café de poudre de charnièreEASA, mélangé avec de la sauge en poudre (Salvia officinalis), 3 fois par jour. Chew avant d'avaler plante très bon d'être tellement imprégné de salive. - Ulcère de l'estomac, la gastrite hyperacides - trempage à froid. Constamment manger dans les cours de plus longue durée (2-3 mois), même si la douleur disparaissent assez rapidement après le début de l'utilisation de la plante. Pour un effet maximal serautilisés en parallèle à macérer de la consoude, poudre de racine de calamus (Acorus calamus) - une pincée de 4 fois par jour. EXTERNE: - cancer de la bouche, cancer de la langue - avec rince-bouche sont concentrés tremper. Si la tumeur est située en profondeur sera supplémentaires et un gargarisme profond avec trempage concentré. - Cicatrices chéloïdes, la plaieet des tumeurs cancéreuses externalisée - Appliquer quotidiennement pendant 1-2 heures tandis qu'un cataplasme de consoude, l'arnica (et éventuellement de pommes loup) dans des proportions égales. Après avoir enlevé le plâtre au lieu de le laisser sécher à l'air pendant une longue période. - Craquage des mamelons, des ulcères et des ulcères de jambe veineux aux rebelles - cataplasme ou faire tremper avec lave très concentré (dans lequel ulcères variqueuxlong ne peut pas être appliquée cataplasmes). Après avoir appliqué le macérat, la zone touchée pour laisser le temps l'air de 20-30 minutes pour sécher. - Entorses, luxations, les fractures (période de consolidation après avoir enlevé le bandage exprimés) - appliquer un cataplasme de poudre de consoude tandis que le minimum 2 heures par jour. Pour éviter la macération de la peau par l'application de plâtre de quitterla peau à l'air du temps sec de 10-15 minutes. - pharyngite, mal de gorge, toux, toux sèche ou irritante - se gargariser avec de perfusion combinée de plus concentré (4 cuillères à soupe dans une tasse d'eau) - hématome - cataplasme détenu pendant plusieurs heures. - les hémorroïdes, fissures anales - bains de siège à tremper dans de consoude actualité froid ou une pâte épaisse de la racine en poudre et obtenu. Eau - chaude névralgie - appliquer un cataplasme de poudre de consoude plus qui a fini par mettre une bouteille d'eau chaude afin d'améliorer l'effet calmant. - Des blessures, la chirurgie - cataplasme. Meilleur effet est obtenu avec de la teinture, qui est stérile. - Thrombophlébite, l'artérite, la thrombose - cataplasme sur la zone touchée. - Parodontose, stomatite - rinçages sontet combiné avec une infusion concentrée de la bouche plus (quatre cuillères à thé à une tasse d'eau) 2-3 fois par jour. Une variante peut être très efficace pour certaines personnes est de garder la poudre de plante dans la bouche pendant 15-20 minutes 2-3 fois par jour. Passé ce délai, la poudre n'est pas avalé, mais le lancer. - La peau irritable, taches, flétrissement - Poudre de cataplasme. & NBSp, la préparation et l'administration de thé racine de consoude: perfusion combinée (recette pour arriver à 250 ml. thé de consoude - root) - 1-2 c. à thé de poudre de racine de consoude laissez-le tremper dans un demi tasse d'eau pendant la nuit, lorsque filtrée, conservée macérat de poudre et faire bouillir le reste d'un demi-verre d'eau en ferBint 20 minutes, puis laisser refroidir, mélanger les deux extraits boire avant le repas avec un quart de ce temps de préparation. Dose - 3 tasses par jour. Macérer à froid (recette pour se rendre à 200 ml. La racine de consoude thé) - une cuillère à café de poudre de consoude laissez-le tremper dans un verre et demi d'eau pendant la nuit, quand filtre. Préparertion généralement par nous enivrer avant le repas avec un quart d'heure. Dose: 2 à 3 tasses par jour. Cataplasme - amende station de broyage avec moulin à café électrique, puis mélanger dans un bol avec de l'eau tiède jusqu'à obtenir une pâte qui est mis dans une gaze et appliquer sur les touchés . macérat concentré - est de 1 cuillère à soupe de poudre pour une tasse d'eau. Est-indicat à usage externe, si dur curables blessures à laver, des compresses ou des bains de bouche et se gargariser. thé de consoude Vue d'ensemble - root: pack sac de 50 grammes. consoude thé racine Producteur: Stef Mars Roumanie
 
 

Español:

Las raíces de la consuelda té se puede preparar y que se utiliza internamente para la bronquitis, enfermedades del sistema digestivo, sangrado estomacal y pleuresía. Beba todo el día, sorbo a sorbo, 2-4 tazas. Para combatir gástrica recomendamos una mezcla de hierbas para el té: 100 gramos de consuelda, caléndula 50 gramos y 50 gramos de knotweed.; Propiedades del té de raíz de consuelda: las principales propiedades de la raíz de consuelda son inflamatorias, y el tumor epitelial regenerativa. Bajo la acción de los estados inflamatorios raíz de consuelda se reduce durante la cicatrización de las heridas, el fortalecimiento de los huesos o articulaciones soldadas a la mitad el. Además, en muchos casos en actioTío esta planta son los efectos notables de estancamiento del proceso de proliferación de células malignas y hasta la remisión del tumor (efecto debido a la alantoína en las raíces de esta planta). Consuelda té Acciones raíz: INTERIOR: antihemoragic débil, fuerte anti-inflamatorios, anti-tumoral fuertemente , ligeramente astringente, y el medio ambiente antidizenteric antidiareic, sanando bien, Descongestionante bueno, muy poderoso emoliente, expectorante buena, refrescante, de regeneración de energía ernic de la mucosa respiratoria, digestiva y urinaria tónico general moderado. EXTERNA: potente anti-inflamatorios, anti-tumor de gran alcance analgésico buen emoliente fuerte, muy fuerte de regeneración del epitelio (acelera la regeneración del tejido epitelial - la piel y las membranas mucosas - diversiónutilización por choque, cirugía, etc) .. Indicaciones de té de consuelda - root: INTERIOR: - adyuvante en el cáncer en diferentes lugares (pulmón, colon, recto, esófago, etc.) - macerado en frío. Beber una taza cada mañana y tarde. La profilaxis para el cáncer de garganta que se puede utilizar un preparado de raíz de consuelda fresco, macerado Wede. Para este caso, la relación es de 250 gramos de polvo por 500 gramos de consuelda, la miel. Comer una cucharadita de la mezcla de 2-3 veces al día. Esta preparación se puede utilizar en otras enfermedades de la garganta, y en la recuperación después de la cirugía en esta región (los efectos de sanación excelente). - Gota - infusión combinada. - El sangrado leve (metrosinfusión combinada oragii hemoptisis débil) - - enteritis con diarrea y disentería (especialmente los pobres, que beber mucho líquido) - decocción combinada. Consuelda ayudar a detener estos fenómenos, debido a un efecto de la precipitación de las proteínas en el contenido intestinal. - Hernia - baños fríos. Fuertemente asociado con hierbas astringentes como rachitanul (Lythrium salicaria) yCáncer de cola (Potentilla anserina). Será llevada a cabo en paralelo con aplicaciones externas. Se recomienda que toda la duración de esta terapia que recurrir a una dieta basada principalmente en vegetales crudos (verduras y frutas intransitables por el fuego). - La infección pulmonar (adjunto), bronquitis, tos seca de diversas causas, las infecciones en el cuello - se consume 1-2 cucharaditas de polvo de la bisagraAESA, mezclado con polvo de salvia (Salvia officinalis), 3 veces por día. Mastique antes de tragarla remojo planta muy bueno para ser tan impregnados con saliva. Estómago - úlcera gastritis, hyperacid frío -. Consistentemente comer en cursos de mayor duración (2-3 meses), incluso si el dolor desaparece con relativa rapidez después de iniciar el uso de la planta. Para el efecto máximo sefuncionar en paralelo a macerado de consuelda, polvo de raíz de cálamo (Acorus Calamus) - una pizca de 4 veces por día. EXTERIORES: - El cáncer oral, cáncer de lengua - con enjuagues bucales se concentran en remojo. Si el tumor está ubicado en la profundidad serán adicionales y hacer gárgaras de profundidad con remojo concentradas. - Las cicatrices queloides, heridaLos tumores cancerosos i externalizados - aplicar 1-2 horas diarias desde hace una cataplasma de consuelda, árnica (y posiblemente de manzana lobo) en proporciones iguales. Después de quitar el yeso en vez de dejar secar al aire por mucho tiempo. - Grietas en los pezones, las úlceras y las úlceras venosas de la pierna a rebelarse - cataplasma o remojo lava con muy concentrada (en el que las úlceras varicosastiempo no se puede aplicar cataplasmas). Después de aplicar el macerado, la zona afectada para dejar que el tiempo de aire de 20-30 minutos en secarse. - Esguinces, luxaciones, fracturas (consolidación período después de quitar el yeso vendaje) - aplicar una cataplasma de consuelda en polvo mientras que el mínimo 2 horas por día. Para evitar la maceración de la piel mediante la aplicación de yeso para dejarpiel al aire el tiempo de secado de 10-15 minutos. - faringitis, dolor de garganta, tos, tos seca e irritante - haga gárgaras con una infusión combinada de más concentrada (4 cucharadas en una taza de agua) - hematoma - cataplasma retuvieron durante varias horas. - hemorroides, fisuras anales - baños de asiento en remojo en frío consuelda tópica o una pasta espesa de la raíz en polvo y obtuvoagua tibia. - neuralgia - aplicar una cataplasma de consuelda en polvo sobre la que finalmente puso una bolsa de agua caliente para aumentar el efecto calmante. - lesiones, cirugía - cataplasma. Mejor efecto se obtiene con la tintura, que es estéril. - La tromboflebitis, la arteritis, trombosis - emplasto sobre la zona afectada. - Periodontosis, estomatitis - enjuagues sony combinado con una infusión de la boca más concentrado (cuatro cucharaditas de una taza de agua) 2-3 veces al día. Una variante puede ser muy eficaz para algunas personas es mantener el polvo de la planta en su boca durante 15-20 minutos 2-3 veces por día. Después de este tiempo el polvo no se traga, pero el tiro. - Piel irritable, manchas, marchitez - polvo de cataplasma. & Nbsp; Preparación y administración de té de la raíz de consuelda: infusión combinada (receta para llegar a 250 ml. té de consuelda - raíz) - 1-2 cucharaditas de polvo de raíz de consuelda deje reposar en un medio taza de agua durante la noche, cuando macerado filtrado, se conserva y el polvo restante Hervir media taza de agua de hierroBint 20 minutos, dejar enfriar, combinar los dos extractos de beber antes de la comida con una cuarta parte de este tiempo de preparación. Dosis - 3 tazas por día. Macerar en frío (la receta para llegar a 200 ml. La raíz de té de consuelda) - una cucharadita de polvo de consuelda déjelo en remojo en un vaso y medio de agua durante la noche, cuando filtro. Prepararción por lo general se emborrachó antes de la comida con un cuarto de hora. Dosis: 2 a 3 tazas por día. Cataplasma - moler vegetales bien con molinillo de café eléctrico, luego mezclar en un bol con agua tibia hasta formar una pasta que se coloca en una gasa y aplicar sobre los afectados . macerado concentrado - es de 1 cucharada de polvo para una taza de agua. Es indicat para uso externo, si es curable lavado de heridas que son difíciles, las compresas o lavarse la boca y hacer gárgaras. consuelda té Visión de conjunto - root: mochila de 50 gramos. consuelda raíz té Productor: Stef marzo de Rumanía
 

 

Produse din aceeasi categorie