Home >> Elzin Plant naturiste & cosmetice > Cosmetice >> CREMA CALCAIE 50ml ELZIN PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CREMA CALCAIE 50ml ELZIN PLANT

Ingrijirea pielii aspre, cu tendinta spre formare de crepaturi, in special a pielii de pe calcaie, afectiuni cutanate, arsuri, ingrosari.
13,50 RON

 

Descriere produs:

CREMA CALCAIE 50ml ELZIN PLANT

 

  Indicatii: Ingrijirea pielii aspre, cu tendinta spre formare de crepaturi, in special a pielii de pe calcaie, afectiuni cutanate, arsuri, ingrosari.

 Propietati:

  Principiile active ale uleiului de catina, extractului de morcov (pro vitamina A), Vitamina A, rasina de conifere, inglobate in ceara de albine, confera produsului un puternic efect emolient, vitaminizant, cicatrizant, regenerator tisular (regenarator al tesuturilor pielii) si antiinflamator.

 

  Crema pentru ingrijirea calcaielor, fiind un produs natural se absoarbe usor de catre piele, mentinand-o moale si catifelata, prevenind ingrosarea si formarea de ragade (crapaturi ale pielii), in special a celei de pe calcaie.

 

Mod de utilizare:

Aplicatii locale de 2-3 ori pe zi


 
 

English:

CREAM PLANT ELZIN Heels 50ml Indications: rough skin care, with a tendency to crepaturi training, especially on the heels of the skin, skin diseases, burns, thickening.
 
 

Français:

CRÈME DE PLANTES ELZIN Heels 50ml Indications: soins de la peau rugueuse, avec une tendance à la formation crepaturi, en particulier sur les talons de la peau, maladies de la peau, les brûlures, l'épaississement.
 
 

Español:

CREMA DE PLANTAS ELZIN Talones 50ml Indicaciones: cuidado de la piel en bruto, con una tendencia a la formación crepaturi, especialmente en los talones de la piel, enfermedades de la piel, quemaduras, engrosamiento.
 

 

Produse din aceeasi categorie