Home >> Elzin Plant naturiste & cosmetice > Cosmetice >> ELZIMUN 50ml ELZIN PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ELZIMUN 50ml ELZIN PLANT

Prevenirea infectiilor la persoanele cu imunitate scazuta, infectii acute si cronice, astenie, surmenaj, afectiuni carentiale
11,90 RON

 

Descriere produs:

ELZIMUN 50ml ELZIN PLANT

 

   ADJUVANT in prevenirea infectiilor la persoanele cu imunitate scazuta, in infectii acute si cronice,in astenie, surmenaj, afectiuni carentiale.

 

   Produsul este un supliment natural ce poate fi utilizat ca adjuvant in prevenirea infectiilor la persoanele cu cu imunitate scazuta, in infectii acute si cronice (respiratorii, ORL, urogenitale, digestive), in astenie, surmenaj, afectiuni carenjiale, hipovitaminoze, creste rezistenta organismului la boli.

 

Mod de administrare:

   Adulti: 30 de picaturi de 3 ori pe zi cu 20 de minute inainte de mese, de preferat intr‐o cana de ceai sau orice lichid.


 
 

English:

50ml ELZIMUN ELZIN PLANT adjuvant in preventing infection in people with low immunity in acute and chronic infections in fatigue, overwork, disease carentiale.
 
 

Français:

50ml ELZIMUN ELZIN PLANTE adjuvant dans la prévention de l'infection chez les personnes ayant une faible immunité dans les infections aiguës et chroniques de la fatigue, la maladie carentiale, le surmenage.
 
 

Español:

50ml ELZIMUN ELZIN PLANTA adyuvante en la prevención de infecciones en personas con baja inmunidad en las infecciones agudas y crónicas de la fatiga, exceso de trabajo, carentiale enfermedad.
 

 

Produse din aceeasi categorie