Home >> L&L Plant farmaceutice > Suplimente naturale >> GINKGO BILOBA+GINSENG 10fiole L&L ADVANCEMED

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

GINKGO BILOBA+GINSENG 10fiole L&L ADVANCEMED

GINKGO BILOBA GINSENG tulburari circulatorii cerebrale.
12,50 RON

 

Descriere produs:

GINKGO BILOBA+GINSENG 10fiole  L&L ADVANCEMED

 

Indicatii GINKGO BILOBA, GINSENG  : Tulburari circulatorii cerebrale.

 GINKGO BILOBA GINSENG fiole buvabile (pentru uz oral) Ginkgo Biloba este considerat unul dintre arborii milenari ai planetei. Extractul din frunzele lui, a fost recomandat de nenumăraţi medici şi oameni de ştiinţă din toată lumea, ca un excelent supliment fitoterapic. Ginseng-ul ,,rădăcina vieţii” şi ,,regele plantelor tonice” din China, utilizat de peste 4000 de ani pentru calităţile sale energizante şi revigorante, creşte in munţii Chang Pai Shan localizaţi in nord-estul provinciei Jilin (Kirin). Royal Jelly (lăptişor de matcă), este o secreţie asemănătoare laptelui, produsă de albinele lucrătoare, constituind hrana reginei albinelor dintr-un stup. Datorită acestuia, regina-mamă are o durată de viaţă de 20 ori mai mare decat a albinelor care o hrănesc. Compoziţie: Fiecare fiolă de 10 ml conţine Extract din frunze de Ginkgo Biloba, Extract din rădăcina de Panax Ginseng, Royal Jelly, miere, apă distilată.

Proprietati GINKGO BILOBA GINSENG : Extractul de Ginkgo Biloba reglează aportul de sange la nivel cerebral, cardiac şi periferic (membrele superioare şi inferioare). Măreşte tonusul venos, inhibă coagularea sangelui. Ameliorează progresiv memoria şi capacitatea de concentrare, protejand celulele nervoase impotriva diverselor agresiuni. Extractul din ,,rădăcina vieţii”: normalizează activitatea sistemului nervos central, diminuand oboseala şi grăbind recuperarea in perioadele de convalescenţă. Imbunătăţeşte somnul, activitatea fizică şi psihică, alină sau indepărtează durerile de cap. Este energizant şi intensifică metabolismul. Are efect benefic in circulaţia sanguină. Stimulează biosinteza acizilor nucleici şi a proteinelor, creşte fertilitatea şi potenţa sexuală. Tonifică epidermul, cu efect anti-senescenţă. Royal Jelly este o sursă de proteine, acizi ribonucleici(ADN şi ARN), conţine 18 aminoacizi esenţiali, grăsimi nesaturate, vitaminele A,B,C,D,E,K, 12 minerale importante, colagen şi lecitină. Stimulează glandele suprarenale, ceea ce are ca rezultat creşterea metabolismului şi scăderea in greutate. Este un energizant prin excelenţă, prelungeşte tinereţea, creşte apetitul şi imbunătăţeşte performanţele sexuale. Indepărtează anxietatea, stimulează memoria şi creşte imunitatea organismului. Gelatina este un alt component important şi un precursor al colagenului – un element anti-imbătranire, care menţine pielea netedă şi tanară. Creşte performanţele sportivilor.

Indicaţii GINKGO BILOBA GINSENG :Extractul compus este un remediu natural cu efect pozitiv in tulburările psiho-comportamentale ale varstnicilor (manifestate prin tulburări de memorie, de concentrare şi oboseală), ameţeli, ţiuit in urechi ( acufene), cefalee ( atunci cand au fost eliminate de către medic alte complicaţii). Este indicat atunci cand mainile sau picioarele sunt reci, in durerile de la nivelul gambei (crampe musculare) provocate de o circulaţie locală deficitară. Este indicat in stări convalescente prelungite cu imunitate deprimată, insomnie, astenie fizică şi psihică, tulburări trofice ale epidermului. Indicat ca supliment nutritiv in alergii, suferinţe articulare şi vasculare.

Dozare si administrare GINKGO BILOBA GINSENG  :Odată sau de două ori pe zi, cate o fiolă. Se agită bine inainte de folosire. Se perforează capacul din latex al fiolei cu varful ascuţit al paiului inclus in cutie, şi se bea conţinutul. Se poate amesteca cu apă, suc de fructe, lapte, sifon sau bautura dvs. preferata.

Note speciale:A se evita in timpul sarcinii. A nu se lăsa la indemana copiilor. Dacă sunteţi alergic la inţepătura de albină, nu inseamnă neapărat că nu puteţi lua Royal Jelly. Totuşi, orice produs al albinelor poate deveni alergen la indivizii susceptibili. In caz de reacţie alergică, se recomandă intreruperea administrării produsului şi consultaţia din partea medicului.

Conservare: la loc uscat şi răcoros

Prezentare GINKGO BILOBA GINSENG : cutie cu 10 fiole a cate 10 ml.

 


 
 

English:

Ginkgo Biloba + Ginseng 10fiole L & L ADVANCEMED Indications cerebral circulatory disorders.
 
 

Français:

Ginkgo Biloba Ginseng + 10fiole L & L ADVANCEMED Indications cérébrale des troubles circulatoires.
 
 

Español:

Ginkgo Biloba Ginseng + 10fiole L & L AdvanceMed Indicaciones enfermedades cerebrales circulatorio.
 

 

Produse din aceeasi categorie