Home >> Monte lampa cristale sare > Lampa cristale sare >> LAMPA ELECTRICA DIN CRISTALE DE SARE 4-5kg MONTE

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

LAMPA ELECTRICA DIN CRISTALE DE SARE 4-5kg MONTE

Diminueaza problemele de somn si de concentrare, neutralizeaza electrosmogul produs de catre aparate electrice
54,00 RON

 

Descriere produs:

LAMPA ELECTRICA DIN CRISTALE DE SARE 4-5kg MONTE 

 

Produsele cu cristale de sare sunt realizate din cristale exploatate din muntii Himalaya. Acestea isi au originea in timpul preistoric, acum peste 250 milioane de ani. Viata terestra a pornit de la viata acvatica preistorica, iar aceste cristale au pastrat componenta preistorica.

Cristalul de sare Himalaya cuprinde 84 de minerale, care se gasesc in aceeasi componenta in sangele uman, in lacrima, in lichidul amiotic. In timp ce apa din marile preistorice s-a evaporat, sarurile au absorbit razele soarelui. Aceste puteri pure au fost pastrate timp de milioane de ani si cristalizate in muntii Himalaya. In India si Tibet Himalaya este adorata ca o sfanta. Efectul curativ al cristalelor de sare este recunoscuta si de medicina de astazi. Lampile cu cristale de sare sunt poate cele mai naturale si mai sanatoase surse artificiale de lumina. Substantele speciale emanate sunt recomandate pentru tratarea unor afectiuni alergice si astmatice. Au capacitatea de a elimina electrosmogul! Aparatele electronice bombardeaza aerul cu ioni pozitivi, care dauneaza organismului uman. Fumul de tigara are de asemenea un efect distructiv asupra echilibrului electric. Induce stari de oboseala, tulburari de concentrare si de somn. Cristalele emit in mod continuu ioni negativi, care va apara de electrosmog. Din aceasta energie va alimentati in mod continuu. Lampa cu cristal de sare neutralizeaza vibratiile electromagnetice (TV, calculator) si aerul incarcat pozitiv. O lampa de 2,5-5 kg este suficienta pentru o incapere de 15-25 metri patrati.

In cristale se concentreaza puterea veche de 250 de milioane de ani a marilor preistorice (izvorul vietii terestre!), a muntilor Himalaya, a cristalelor si a spiritualitatii. Si nu in ultimul rand sunt extraordinar de frumoase.

Pe langa efectul curativ lampile si candelele cu cristale de sare creeaza o atmosfera deosebit de placuta prin lumina lor calda-portocalie.

Domenii de utilizare:
poate ameliora tulburarile de somn si concentrare
neutralizeaza electrosmogul format in apropierea aparatelor electrice (calculator, televizor, etc.)
are efect benefic asupra imbolnavirilor alergice si astm
ajuta eficacitatea exercitiilor de relaxare
in afara efectului benefic, cu lumina ei placuta si calda, este un ornament decorativ al caminului nostru.
Lampile cu sare de Himalaya se pot folosi numai in interior. Trebuie ferite de umezeala. Inainte de curatare scoateti cablul din priza, folositi o carpa usor umeda sau aproape uscata. La schimbarea becului aveti grija sa nu trageti dulia din lampa. Prima data trageti conexiunea din soclu, pe urma, dupa schimbarea becului, strangand arcul, asezati si impingeti dulia inapoi in cavitatea din sare, si asezati conexiunea din plastic inapoi in orificiu.

Compozitie
100% sare roz de Himalaya.

Administrare
Lampile cu sare roz de Himalaya se pot folosi numai in interiorul locuintei. Trebuie ferite de umezeala.

Rolul componentelor:
Sarea roz de Himalaya este o sare pura, obtinuta prin extractie manuala din mina, si este considerata cea mai pura forma de sare disponibila. Cristalele de sare au o gama variata de culori incepand de la alb pur pana la diferite nuante de roz, pan la rosu inchis, datorita continutului bogat in minerale si fier.
Sarea roz de Himalaya este folosita cu succes in bucatarii de top, spa-uri, profesionisti si terapeuti din domeniul sanatatii sau de catre persoane fizice pentru proprietatile nutritive si terapeutice deosebite.
In prepararea alimentelor poate fi folosita la fel ca o sare normala, avantajul fiind ca este mai pura si are un continut considerabil mai mare de minerale.
Extern, sarea roz de Himalaya poate fi folosita pentru a stimula circulatia, a va relaxa, a scadea tensiunea arteriala, a calma durerile musculare si a elimina toxinele din organism. Foloseste cu incredere sarea roz de Himalaya in retetele de sare de baie, body scrub-uri preparate in casa, aromoterapie sau sapun de acasa.
84 de minerale si oligoelemente, cum ar fi calciu, magneziu, potasiu, cupru si fier, se regasesc in sarea roz de Himalaya. Consumul regulat de sare roz ofera organismului uman minerale esențiale, oligoelemente, electroliți solduri, sustine absorbtia substantelor nutritive corespunzatoare, elimina toxinele, echilibreaza pH-ului organismului, normalizeaza tensiunea arteriala si creste circulația si conductivitate.
Acesta poate ajuta, de asemenea, in ameliorarea artritei , eruptiilor cutanate, psoriazisului , herpesului, si poate reduce simptomele febrei si gripei.
Sarea de Himalaya este bogata in mod natural in iod, asa ca acesta nu mai trebuie adaugat artificial, cum este cazul sarii fine din supermarketuri. In plus, datorita structurii de cristal mai mare a sarii roz, dar si a volumului, vom consuma mai putin sodiu atunci cand folosim sare de Himalaya in mancare.
Sarea rafinata, comerciala, nu numai ca este curațata de toate mineralele sale, in afara de sodiu si clorura, dar este, de asemenea, curațata chimic, inalbita si incalzita inutil la temperaturi ridicate.
In plus, acesta este tratata cu agenți antiaglomeranți care previn sare sa se amestece cu apa in recipientul de sare. Acesti agenți previn, de asemenea, dizolvarea sarii in organism ceea ce duce la acumularea si apoi depunerea ei in organe si țesuturi, cauzand in timp probleme grave de sanatate.
In cele din urma, iodul care se adauga in sare este de obicei sintetic, asadar dificil pentru corpul uman de a fi procesat in mod corespunzator. Poate nu este valabil in orice tara, dar in SUA pana la 2% din sare de masa poate fi formata din aditivi.
Chiar daca alegi o sare alba din supermarketuri, macar cumpara una natural iodata, nerfinata, preferabil grunjoasa. Si daca alegi sarea roz de Himalaya depoziteaza-o in incaperi racoroase si uscate, unde poate rezista pana la 4-5 ani.
Cea mai mare parte a sarii roz de Himalaya provine din Pakistan.


 
 

English:

Electric lamps salt crystal 4-5kg MONTE What deserves to know about salt products ... that electric lamp salt crystal salt products is the essence of the salt crystals harvested from Himalayas. Mankind has used this wonder of nature from ancient times, whose main uses are: · diminish problemssleeping and concentrating, · can have positive effects on allergic diseases and asthma · neutralizes electrosmogul produced by electrical appliances (PC, TV, etc.). · increase the efficiency of relaxation exercises · besides positive effects, is a source Decorative really light. salt crystal products are made of crystals exploitationlearned from the Himalayas. They have their origin in prehistoric time, over 250 million years ago. Terrestrial life started from prehistoric aquatic life, and these crystals are preserved prehistoric component. Himalayan crystal salt contains 84 minerals found in the same component in human blood, tears, amniotic fluid. While the great prehistoric water to evaPorat, salts absorbed sunlight. These powers have been kept pure for millions of years, crystallized in the Himalayas. Himalayas in India and Tibet is worshiped as a saint. Curative effect of salt crystals and medicine is recognized today. Salt crystal lamps are perhaps the most natural and healthy artificial light sources. Special chemicalsemitted are recommended for treatment of allergic diseases and asthma. Have the ability to remove electrosmogul! Electronic devices bombard the air with positive ions, which harms the human body. Cigarette smoke also has a destructive effect on the balance of power. Induce fatigue, concentration and sleep disorders. Crystals emit negative ions continuouslyarise, which will appear electrosmog. Of this energy will feed continuously. Salt crystal lamp neutralizes electromagnetic vibration (TV, computer) and positively charged air. A lamp from 2.5 to 5 kg is enough for a room of 15-25 square meters. The old crystal focuses the power of 250 million years of large prehistoric (source of terrestrial life!), The Himalayan crystals and spirituality. And last but not least are extraordinarily beautiful. Use of electric lamp salt crystals: concentration and sleep disturbances - the bed, baby's room, office, during the study. Electrosmog - near the computer, TV, everywhere, where electronic devices. During the massage, meditation, while meselor in smoking areas. Besides curative effect lamps and salt crystal lamps create a very pleasant atmosphere by their hot-orange light.
 
 

Français:

cristal de sel 4 lampes-5kg MONTE Electric Quelle mérite de savoir au sujet des produits de sel ... que la lampe en cristal de sel électriques produits de sel est l'essence même des cristaux de sel récolté dans l'Himalaya. L'humanité a utilisé cette merveille de la nature depuis les temps anciens, dont les principales utilisations sont: · réduire les problèmes dele sommeil et la concentration, · peut avoir des effets positifs sur les maladies allergiques et · l'asthme neutralise electrosmogul produit par les appareils électriques (PC, TV, etc.) · Augmentation de l'efficacité des exercices de relaxation ° Outre les effets positifs, est une source décoratifs très légère. produits en cristal de sel sont constitués de cristaux d'exploitationtirés de l'Himalaya. Ils ont leur origine dans les temps préhistoriques, plus de 250 millions d'années. La vie terrestre a commencé à partir de la vie aquatique préhistorique, et ces cristaux sont conservés composante préhistoriques. cristal de sel Himalaya contient 84 minéraux qui se trouvent dans la même composante dans le sang humain, des larmes, le liquide amniotique. Alors que les grandes eaux préhistoriques à EvaPorat, sels absorbé la lumière du soleil. Ils ont été tenus d'énergie propre pour des millions d'années et cristallisée dans l'Himalaya. Himalaya en Inde et au Tibet est vénéré comme un saint. effet curatif de cristaux de sel et de la médecine est aujourd'hui reconnue. lampes en cristal de sel sont peut-être les sources les plus naturels et sains à la lumière artificielle. Produits chimiques spéciauxémis sont recommandés pour le traitement des maladies allergiques et l'asthme. Avoir la possibilité de supprimer electrosmogul! air Electronics avec bombarde des ions positifs, ce qui nuit au corps humain. La fumée de cigarette a aussi un effet destructeur sur la balance du pouvoir. Provoquer la fatigue, la concentration et des troubles du sommeil. Cristaux émettent des ions négatifs en continuse posent, qui permettra de protéger l'électrosmog. De cette énergie va nourrir en permanence. lampe en cristal de sel neutralise les vibrations électromagnétiques (TV, ordinateur) et une charge positive de l'air. Une lampe de 2,5 à 5 kg est suffisant pour une chambre de 15-25 mètres carrés. Le cristal ancienne porte la puissance de 250 millions d'années de grandes préhistoriques (source de la vie terrestre!), Les cristaux de l'Himalaya et de la spiritualité. Et last but not least sont d'une beauté extraordinaire. Utilisez des cristaux de sel électrique de la lampe: la concentration et des troubles du sommeil - le lit, la chambre de bébé, bureau, pendant l'étude. Electrosmog - près de l'ordinateur, TV, partout, où les dispositifs électroniques. Pendant le massage, la méditation, tout en meselor dans les zones fumeurs. Outre les lampes et les lampes effet curatif en cristal de sel de créer une agréable atmosphère par leur chaude lumière orangée.
 
 

Español:

Eléctrica lámparas de cristal de sal 4-5kg MONTE Lo que merece saber acerca de los productos de sal ... que los aparatos eléctricos de la lámpara de cristal de sal derivados de la sal es la esencia de los cristales de sal cosechada de Himalaya. La humanidad ha utilizado esta maravilla de la naturaleza desde la antigüedad, cuyos usos principales son: · disminuir los problemaspara dormir y concentrarse, · puede tener efectos positivos sobre las enfermedades alérgicas y · asma neutraliza electrosmogul producido por los aparatos eléctricos (PC, TV, etc). · aumentar la eficiencia de ejercicios de relajación · Además de los efectos positivos, es una fuente Decoración muy ligero. productos de cristal de sal están hechas de cristales de la explotaciónaprendidas de los Himalayas. Tienen su origen en época prehistórica, más de 250 millones de años. La vida terrestre partió de la vida acuática prehistórica, y estos cristales se conservan componente prehistóricos. cristal de sal del Himalaya contiene 84 minerales que se encuentran en el mismo componente en la sangre humana, lágrimas, líquido amniótico. Si bien la gran corriente prehistóricos a EvaPorat, sales absorbe la luz solar. Estos poderes se han mantenido pura durante millones de años, cristalizado en el Himalaya. Himalaya en la India y el Tíbet es adorado como un santo. efecto curativo de los cristales de sal y la medicina se reconoce hoy en día. lámparas de cristal de sal son tal vez las fuentes artificiales más natural y saludable de luz. productos químicos especialesemitidos son recomendados para el tratamiento de las enfermedades alérgicas y el asma. Tener la capacidad de eliminar electrosmogul! Los dispositivos electrónicos bombardean el aire con iones positivos, que daña el cuerpo humano. El humo del cigarrillo también tiene un efecto destructivo sobre el equilibrio de poder. Inducir la fatiga, la concentración y trastornos del sueño. Los cristales emiten iones negativos continuasurgen, que protegerá a la contaminación electromagnética. De esta energía se alimentan de forma continua. lámpara de cristal de sal neutraliza las vibraciones electromagnéticas (TV, computadora) y con carga positiva de aire. Una lámpara de 2,5 a 5 kg es suficiente para una habitación de 15-25 metros cuadrados. El cristal de edad se concentra el poder de 250 millones de años de grandes prehistóricos (fuente de la vida terrestre!), Los cristales del Himalaya y la espiritualidad. Y por último pero no menos importante de una belleza extraordinaria. El uso de cristales de sal de la lámpara eléctrica: concentración y alteraciones del sueño - la cama de la habitación del bebé, la oficina, durante el estudio. Electromagnética - cerca de la computadora, televisión, en todas partes, donde los dispositivos electrónicos. Durante el masaje, la meditación, mientras que meselor en las zonas de fumadores. Además de las lámparas de cristal de efecto curativo y lámparas de sal crear un ambiente muy agradable por su color naranja-caliente.
 

 

Produse din aceeasi categorie