Home >> Nima vopsea de par > Vopsea de par Henna >> VOPSEA par Henna mahon 100gr NIMA COMIMPEX

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

VOPSEA par Henna mahon 100gr NIMA COMIMPEX

VOPSEA par Henna mahon 100gr NIMA COMIMPEX vopsea par mahon Henna Sonia 100% natural , stralucire, regenerare, vitalitate, efect nutritiv asupra radacinii parului
15,00 RON

 

Descriere produs:

VOPSEA par  Henna mahon  100gr NIMA COMIMPEX

Henna ( Lawsonia inermis ) vopsea par mahon

Mod de folosire:

Se amesteca puberea de Henna cu putina apa fierbinte. Pentru a mari  efectul nutritiv asupra radacinii firului de par se poate adauga si un galbenus de ou si o lingura de ulei de masline.

Apoi se amesteca bine pana cand rezulta pasta o uniforma.

Se aplica pasta in mod uniform de la radacina pana la varful firelor de par.

Se acopera capul si se lasa astfel timp de aproximativ 2 ore.

Apoi se clateste parul cu apa calduta fara sampon.

Metoda de vopsire cu ajutorul frunzelor de Henna estev avantajoasa deoarece ea nu este doar o simpla vopsire a parului ci reprezinta totodata si un tratament de tonifiere a parului , tratament care este cunoscut si folosit de mii de ani.

Henna este un produs vegetal natural care provine din frunzele uscate ale copacului de Henna ( Lawsonia inermis ) care au fost apoi pulverizate.

Frunzele de Henna au fost folosite inca din antichitate ca un colorant natural care confera parului stralucire , suplete, rezistenta, fiind astfel un excelent regenerator al parului .

Planta henna are proprietati antibacteriene si antifungice fiind foarte utila si pentru tratarea exemelor .

Tara de origine : Iran.

Valabiltate 36 de luni


 
 

English:

Henna (Lawsonia inermis) mahogany hair dye Usage: Mix of Henna with pubertal little hot water. To increase the nutrient effect on root hair can add an egg yolk and a tablespoon of olive oil. Then mix well until a uniform paste result. Paste is applied evenly from root to tip threads hair. The ACOPera head and left for about 2 hours. Then rinse hair with warm water without shampoo. Method of painting using Henna leaves Esteve advantageous because it is not simply a painting but also as a hair treatment strengthens hair treatment, which is known and used for thousands of years. Henna is a natural plant product derived diin dried leaves of the tree of Henna (Lawsonia inermis) which were then sprayed. Henna leaves have been used since antiquity as a natural color that gives hair shine, suppleness, strength, and thus is an excellent regenerator of hair. henna plant has antibacterial and antifungal properties and is very useful for treating exemelor. Country of Origcontains: Iran. Valabiltate 36 months
 
 

Français:

Henna (Lawsonia inermis) en acajou utilisation de teintures capillaires: Mélange de henné avec de l'eau chaude peu pubertaire. Pour renforcer l'effet des nutriments sur les cheveux des racines peut ajouter un jaune d'œuf et une cuillère à soupe d'huile d'olive. Puis mélangez bien jusqu'à ce qu'un résultat pâte uniforme. Pâte est appliquée uniformément de la racine à la pointe fils cheveux. L'ACOtête de Pera et à gauche pendant environ 2 heures. Ensuite rincer les cheveux avec de l'eau chaude sans shampoing. Méthode de la peinture en utilisant des feuilles de henné Esteve avantageuse car elle n'est pas simplement une peinture, mais aussi un traitement capillaire renforce le traitement des cheveux, ce qui est connu et utilisé depuis des milliers d'années. henné est un produit végétal naturel dérivé dien feuilles séchées de l'arbre de henné (Lawsonia inermis), qui ont ensuite été pulvérisés. feuilles de henné ont été utilisés depuis l'antiquité comme une couleur naturelle qui donne aux cheveux brillance, souplesse, force, et constitue donc un excellent régénérateur des cheveux. plante de henné a et des propriétés antibactériennes et antifongiques est très utile pour le traitement exemelor. Pays de bailcontient: l'Iran. Valabiltate 36 mois
 
 

Español:

Henna (Lawsonia inermis) de tinte para cabello caoba Uso: Mezcla de henna con la pubertad poco de agua caliente. Para aumentar el efecto de nutrientes en la raíz del cabello puede agregar una yema de huevo y una cucharada de aceite de oliva. A continuación, mezclar bien hasta que un resultado pasta uniforme. Pegar se aplica de manera uniforme desde la raíz a punta de hilos cabello. La ACOPera la cabeza y se fue a unas 2 horas. Luego enjuague el cabello con agua tibia sin champú. Método de la pintura con henna deja Esteve ventajoso porque no es una simple pintura, sino también como un tratamiento para el cabello fortalece tratamiento del pelo, que es conocido y utilizado durante miles de años. henna es un producto natural derivado de plantas dien las hojas secas del árbol de la henna (Lawsonia inermis), que fueron rociados a continuación. hojas de henna se han utilizado desde la antigüedad como un color natural que le da brillo al cabello,, flexibilidad, fuerza, y por lo tanto es un excelente regenerador del cabello. planta de henna ha y antifúngica propiedades antibacterianas y es muy útil para el tratamiento de exemelor. País de Origcontiene: Irán. Valabiltate 36 meses
 

 

Produse din aceeasi categorie