Home >> Nima vopsea de par > Vopsea de par Henna >> VOPSEA PAR HENNA CASTANIU INCHIS 100gr NIMA COMIMPEX

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

VOPSEA PAR HENNA CASTANIU INCHIS 100gr NIMA COMIMPEX

VOPSEA PAR HENNA CASTANIU INCHIS 100gr NIMA COMIMPEX vopsea par castaniu inchis Henna Sonia 100% natural , stralucire, regenerare, vitalitate, efect nutritiv asupra radacinii parului
15,00 RON

 

Descriere produs:

VOPSEA PAR HENNA CASTANIU INCHIS 100gr NIMA COMIMPEX

Henna ( Lawsonia inermis ) vopsea par castaniu inchis

Mod de folosire:

Se amesteca puberea de Henna cu putina apa fierbinte. Pentru a mari  efectul nutritiv asupra radacinii firului de par se poate adauga si un galbenus de ou si o lingura de ulei de masline.

Apoi se amesteca bine pana cand rezulta pasta o uniforma.

Se aplica pasta in mod uniform de la radacina pana la varful firelor de par.

Se acopera capul si se lasa astfel timp de aproximativ 2 ore.

Apoi se clateste parul cu apa calduta fara sampon.

Metoda de vopsire cu ajutorul frunzelor de Henna estev avantajoasa deoarece ea nu este doar o simpla vopsire a parului ci reprezinta totodata si un tratament de tonifiere a parului , tratament care este cunoscut si folosit de mii de ani.

Henna este un produs vegetal natural care provine din frunzele uscate ale copacului de Henna ( Lawsonia inermis ) care au fost apoi pulverizate.

Frunzele de Henna au fost folosite inca din antichitate ca un colorant natural care confera parului stralucire , suplete, rezistenta, fiind astfel un excelent regenerator al parului .

Planta henna are proprietati antibacteriene si antifungice fiind foarte utila si pentru tratarea exemelor .

Tara de origine : Iran.

Valabiltate 36 de luni

Important :

Intensitatea culorii poate fi unfluentata de nuanta initiala a parului !

A se pastra la loc uscat , la temperatura de la 2 grade pana la 35 grade !

 

 


 
 

English:

Henna (Lawsonia inermis) dark auburn hair paint Usage: Mix with water after puberty by Henna hot. To increase the nutrient effect on root hair can add an egg yolk and a tablespoon of olive oil. Then mix well until a uniform paste result. Paste is applied evenly from root to tip threads of pad. Cover head and left for about 2 hours. Then rinse hair with warm water without shampoo. The method of painting with Henna leaves Esteve advantageous because it is not simply a painting but also as a hair hair toning treatment, treatment which is known and used for thousands of years. Henna is a natural plant productcomes from the dried leaves of the tree of Henna (Lawsonia inermis) which were then sprayed. Henna leaves have been used since antiquity as a natural color that gives hair shine, suppleness, strength, and thus is an excellent regenerator of hair. henna plant has antifungal and antibacterial properties and is very useful for treating exemelor. YourMiss home: Iran. Valabiltate 36 months Important: The color intensity can be unfluentata the initial hair color! To be kept dry at a temperature of 2 degrees to 35 degrees!
 
 

Français:

Henna (Lawsonia inermis) sombre cheveux châtains teinture d'utilisation: Mélanger du pubertaire henné avec de l'eau chaude peu. Pour renforcer l'effet des nutriments sur les cheveux des racines peut ajouter un jaune d'œuf et une cuillère à soupe d'huile d'olive. Puis mélangez bien jusqu'à ce qu'un résultat pâte uniforme. Pâte est appliquée uniformément de la racine à la pointe fils des pad. la tête de couverture et à gauche pendant environ 2 heures. Ensuite, rincer les cheveux avec de l'eau chaude sans shampoing. Méthode de la peinture en utilisant des feuilles de henné Esteve avantageuse car elle n'est pas simplement une peinture, mais aussi comme un cheveu renforce le traitement des cheveux, traitement qui est connu et utilisé depuis des milliers d'années. henné est une plante naturelleprovient des feuilles séchées de l'arbre de henné (Lawsonia inermis), qui ont ensuite été pulvérisé. feuilles de henné ont été utilisés depuis l'antiquité comme colorant naturel donne à vos cheveux brillants, la souplesse, la force et est donc un excellent régénérateur des cheveux. henné usine et antifongique a des propriétés antibactériennes et est très utile pour le traitement exemelor. VotreAccueil Miss: l'Iran. Valabiltate 36 mois Important: L'intensité de la couleur peut être unfluentata la couleur des cheveux initial! Conserver dans un endroit sec à une température de 2 degrés jusqu'à 35 degrés!
 
 

Español:

Henna (Lawsonia inermis) castaño oscuro de tinte para cabello de uso: Mezclar con agua después de la pubertad de Henna caliente. Para aumentar el efecto de nutrientes en la raíz del cabello puede agregar una yema de huevo y una cucharada de aceite de oliva. A continuación, mezclar bien hasta que un resultado pasta uniforme. Pegar se aplica de manera uniforme desde la raíz a punta de hilos el pad. Cubrir la cabeza y se fue a unas 2 horas. Luego enjuague el cabello con agua tibia sin champú. El método de la pintura con henna deja Esteve ventajoso porque no es una simple pintura, sino también como un cabello fortalece el tratamiento del pelo, tratamiento que es conocido y utilizado por miles de años. henna es una planta de productos naturalesproviene de las hojas secas del árbol de la henna (Lawsonia inermis), que fueron rociados a continuación. Henna hojas se ha usado desde la antigüedad como un colorante natural le da a su brillo, flexibilidad, fuerza, y por lo tanto es un excelente regenerador del cabello. henna planta tiene propiedades antibacterianas y antifúngicas y es muy útil para el tratamiento de exemelor. SuMiss casa: Irán. Valabiltate 36 meses Importante: La intensidad del color del color del pelo puede ser inicial unfluentata! Mantenga en un lugar seco a temperaturas de 2 grados a 35 grados!
 

 

Produse din aceeasi categorie