Home >> > Apicole >> LAPTISOR DE MATCA PUR elixirul sanatatii 100gr APILAND

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

LAPTISOR DE MATCA PUR elixirul sanatatii 100gr APILAND

LAPTISOR DE MATCA PUR elixirul sanatatii 100gr APILAND fortifica sistemul nervos si confera frumusete pielii si parului,simbol al vitalitatii, vigorii si productivitatii, cel mai bogat complex
0,00 RON

 

Descriere produs:

LAPTISOR DE MATCA PUR elixirul sanatatii 100g

Laptisorul de matca este o substanta secretata de glandele hipofaringiene ale albinelor si este destinat hranirii larvelor tinere si a matcilor adulte. El este folosit la hranirea acestora imediat ce este secretat si nu este niciodata stocat, motiv pentru care nu este consumat din vechime, precum celelalte produse ale stupului

Este incredibil, dar adevarat … regina albinelor, care se hraneste exclusiv cu aceasta comoara naturala, traieste aproape 5 ani, in timp ce fiicele ei au, in medie, o durata de viata de 45 zile.
Laptisorul de matca are in mod natural un aspect vascos, culoare alba cremoasa, gust acrisor, usor astrigent

Recomandare laptisor de matca pur: rezistenta la efort, refacerea organismului dupa interventii chirurgicale si tratamente agresive , menopauza , in stari de oboseala, surmenaj, astenie, lipsa poftei de mancare, randament psihic scazut, anemii, anorexii.

Doza terapeutica in cazul afectiunilor grave ( scleroza multipla, , cancer, Parkinson , afectiuni hepatice ) este stabilita numai de doctori /medici cu competente in apifitoterapie.

Contraindicatii laptisor de matca pur : la persoane cu polialergii ( alergice la un spectru foarte larg de substante ) pot aparea alergii la laptisorul de matca . Practica de pana acum demonstreaza ca aceste cazuri de alergii la laptisor de matca pur  sunt foarte rare.

Important dozare laptisor de matca : in fiecare cutie de laptisor de la Apiland veti gasi o lingurita speciala destinata dozarii care, atunci cand este umpluta moderat, are 0,5 gr.
Pentru adulti, doza de intretinere este de 1-2 lingurite de dozare, adica 0,5-1 gr/zi, sublingual. Recomandarea noastra este sa se inceapa cu 1 lingurita si sa se mareasca doza in functie de necesitati.
Pentru copii doza este de 1 lingurita adica de 0,5 gr.

Momentul optim pentru consum este dimineata, pe stomacul gol, inainte de prima masa cu 20-30 de minute. Optional se poate amesteca in miere, avand astfel efectele combinate ale celor doua produse-minune ale stupului.

Se recomanda cure minime de 6 saptamani, primavara si toamna.
Consumul de lunga durata, mai mult de 6 saptamani, nu are contradindicatii.

Laptisor de matca pur:

-are termenul de valabilitate inscris pe ambalaj pentru fiecare lot in parte;

-se pastreaza la frigider la temperaturi cuprinse intre 2 si 6 grade C sau omogenizat de catre client in miere 2% (10 gr Laptisor de matca pur in 500 gr miere), pentru o perioada de 2-3 ani, in afara frigiderului.

Continut si indicatii :

 Un fapt mai putin cunsocut este ca laptisorul de matca este mai bogat in complexul de vitamine B - respectiv B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 - decat drojdia de bere.

Acidul Pantotenic (vitamina B5), in organism se transforma in coenzima A care actioneaza benefic asupra sistemul nervos si a glandelor suprarenale, de unde si porecla de "vitamina antistress". De asemenea, participa la formarea si regenerarea pielii si mucoaselor, in metabolismul lipidic. Laptisorul de matca este cunoscut ca produsul
natural cel mai bogat in vitamina B5.

10 HDA acid. Aceasta substanta este prezenta numai in laptisorul de matca si face din el un super aliment.
Aminoacizii sunt substante indispensabile in sinteza proteinelor, care sunt piatra de temelie a masei musculare.
Din acesti aminoacizi un numar de 8 au fost identificati ca fiind esentiali,întrucât nu pot fi sintetizati în organismul omului si trebuie asimilati zilnic din alimente

Astfel in laptisorul de matca se gasesc 7 aminoacizi esentiali: lizina, valina, leucina, izoleucina, metionina, fenilalanina, treonina.

Laptisorul de matca mai contine:
saruri minerale, oligoelemente, glucide, lipide.

Supliment nutritiv natural, stimulent biologic cu actiune energizanta, reface celula nervoasa (studii efectuate in Japonia in anul 2007), reduce colesterolul din sange, joaca un rol deosebit in metabolismul celular.
Rezistenta la efort, refacerea organismului dupa interventii chirurgicale si tratamente agresive, menopauza, in stari de oboseala, surmenaj, astenie, lipsa poftei de mancare, randament psihic scazut, anemii, anorexii.
Doza terapeutica in cazul afectiunilor grave: scleroza multipla, cancer, parkinson, afectiuni hepatice este stabilita numai de catre medici/doctori cu competente in Apifitoterapie.

Adevar … in forma pura, pastrat in conditii optime, laptisor de matca pur are valabilitatea de pana la 18 luni. Prin conditii optime ne referim la depozitarea la rece (1-6 grade) imediat dupa recoltare, pastrarea la rece
in magazinul de prezentare si la fel de-a lungul consumarii. Proba ca laptisorul si-a pastrat proprietatile este culoarea, deoarece in cazul in care laptisorul s-a deteriorat culoarea devine gri-neagra. La fel, in cazul
in care cumparati de altundeva decat de la noi, puteti aprecia calitatea lui verificand culoarea. In cazul in care culoarea este alta decat galbui, iar consistenta nu este cea normala, adica a unei maioneze, atunci sunt
sanse ca “laptisorul” care vi se ofera sa fie, probabil, Apilarnil sau poate un amestec de origine necunoscuta.

Adevar … consumul de 1 gr/zi  de laptisor de matca pur este recomandat pe scara larga in tari ca: Franta, Germania, Japonia. Sunt cazuri chiar in care, ATENTIE! - doar la recomandarea medicului curant! - doza este de pana la 8-10 gr/zi .
Aceste recomandari se fac doar pentru terapii intensive, dar ne arata totodata ca, consumul acestui miracol al stupului nu are contraindicatii, cu exceptia alergiilor la laptisorul de matca.

Adevar … Alergiile de primavara sunt produse de asa numitul polen anemofil, adica purtat de vant (prietenul vantului) pe cand polenul apicol este un polen entomofil, adica purtat de albine (sau alte insecte). Tot asa si laptisorul de matca are in continut substante care pot sa dea alergii, dar ATENTIE!, doar in cazuri foarte, foarte rare si, de regula, la persoane care au alergii la un spectru foarte larg de alte substante

Adevar … in realitate laptisor de matca pur are efectul  de acoperire a carentelor de vitamine (mai ales complexul B), aminoacizi, microelemente, s.a.m.d (vezi Continut) si astfel ajuta organismul sa functioneze la parametri mult mai buni. Este imposibil de crezut ca, cele cateva grame pe zi dintr-un elixir sa poata sa duca la o dereglare a organismului cum ar fi ingrasarea. Este de asemenea, cunoscut ca vitaminele naturale in doze echilibrate, duc la un echilibru marit al organismului, nicidecum la ingrasare.

Efecte laptisor de matca pur :

 Remarcabil este mai ales continutul de vitamine din grupul B, care fortifica sistemul nervos si confera frumusete pielii si parului.

 


 
 

English:

Royal jelly 100g PURE health elixir APILAND Royal jelly is a substance secreted by glands of bees and is intended hipofaringiene feeding of queen larvae and young adults. It is used to nourish their once secret and is never stored, so that is not consumed in length, and other products of the hive is andtrust, but really ... the queen bee, which feeds exclusively with this natural treasure, lives nearly five years, while her daughters were, on average, a lifespan of 45 days. Royal jelly is naturally a matter viscous , creamy white, sour taste, slightly astrigent Recommendation pure royal jelly: stamina, restoring the body after surgeryand aggressive surgical treatment, menopause, fatigue, tiredness, fatigue, loss of appetite, decreased mental performance, anemia, anorexia. therapeutic dose in case of serious illness (multiple sclerosis, as cancer, Parkinson's, liver disease) is established only doctors / physicians competent in apifitoterapie. Contra pure royal jelly: the Disabledpolialergii (allergic to a wide range of substances) can occur in royal jelly allergy. Practice so far shows that these cases of allergies to pure royal jelly are very rare. Royal jelly dosage Important: every royal box at Apiland will find a dedicated special dosing spoon that, when filled, moderate, has 0 5 gA. For adults, the maintenance dose is 1-2 teaspoons of dosing, that is 0.5 to 1 g / day sublingually. Our recommendation is to start with a teaspoon and increasing the dose as needed. For children the dose is one teaspoon ie 0.5 grams. The optimal time is consumed in the morning on an empty stomach, before the first mass 20 -30 minutes. Optionally, you can mix in myera, having such combined effects of two miracle products of the hive. minimum course is recommended for 6 weeks, spring and fall. consumption lasting more than six weeks has contradindicatii. pure royal jelly:-is term valid written on the packaging for each lot, is kept in a refrigerator at temperatures between 2 and 6 degrees C tou honey client homogenized by 2% (10 grams pure royal jelly in 500 g honey) for a period of 2-3 years outside the refrigerator. Content and indications: A famous B & B is actually less than that royal jelly is richer in B vitamins - namely B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 - than yeast. pantothenic acid (vitamin B5), the body is converted to CObeneficial enzyme that acts on the nervous system and adrenal glands, hence the nickname "antistress vitamin. Also participate in the formation and regeneration of skin and mucous membranes in lipid metabolism. Royal jelly is known as the natural product rich in vitamin B5. 10 HDA acid. This substance is present only in royal jellyand make it a super food. Amino acids are essential substances in the synthesis of proteins, which are the cornerstone of muscle mass. Of a total of eight amino acids were identified as essential, since it can be synthesized in the human body and be taken The daily food of the royal jelly can be found seven amino acids:lysine, valine, leucine, isoleucine, methionine, phenylalanine, threonine. Royal jelly also contains: mineral salts, trace elements, carbohydrates, lipids. supplement natural biological stimulant energizing action, restore nerve cells (studies conducted in Japan in 2007 ), reduce blood cholesterol, plays an important role in cell metabolism. stamina, refacer body after surgery and aggressive treatment, menopause, fatigue, tiredness, fatigue, loss of appetite, decreased mental performance, anemia, anorexia. therapeutic dose in case of serious diseases: multiple sclerosis, cancer, Parkinson's, liver disease is determined only by physicians / doctors with competence in Apifitoterapie. ... in Factthe pure and preserved in optimum conditions, pure royal jelly is valid up to 18 months. By optimal we mean cold storage (1-6 degrees) immediately after harvest, cold storage and showroom just over eating. Sample that has kept royal color properties is as if the color is gray royal deteriorated-Black. Similarly, if you buy from elsewhere than from us, you appreciate the quality of checking the color. If the color is other than yellow and the consistency is not the normal meaning of mayonnaise, then chances are "royal" you offer to be probably apilarnil or a mixture of unknown origin. ... Consumption Truth1 g / day of pure royal jelly is widely recommended in countries such as: French, German, Japan. Are even cases where, ATTENTION! - Only the doctor's recommendation! - The dose is 8-10 grams per day. These recommendations are only for intensive care, but also shows that consumption of this miracle hive has no contraindications, except for allergies in laptisorul jelly. ... Truth Spring allergies are caused by so-called anemofil pollen, which is carried by wind (wind boyfriend) while pollen bee pollen is a entomofil, which is carried by bees (or other insects). So also has royal jelly contains substances that can give allergy, but careful not only in the cases very, very rare and usually to people whoallergies to a wide range of other substances Truth ... in fact pure royal jelly coating has the effect of deficiencies of vitamins (especially B complex), amino acids, trace elements, etc. (see content) and thus help the body function the parameters are best. It is impossible to believe that the few grams per day of an elixir can lead to a dereglare body such as weight gain. It is also known as natural vitamins in balanced doses, leading to an increased balance of body, not to greasy. Effect pure royal jelly: It is remarkable especially in group B vitamin content, which strengthens the nervous system and skin beauty gives hair.
 
 

Français:

La gelée royale 100g PURE élixir de santé APILAND La gelée royale est une substance sécrétée par les glandes des abeilles et est destiné l'alimentation des larves de reine hipofaringiene et les jeunes adultes. Il est utilisé pour nourrir leurs fois secret et ne sont jamais stockées, de sorte que n'est pas consommée dans la longueur, et d'autres produits de la ruche est etconfiance, mais vraiment ... la reine des abeilles, qui se nourrit exclusivement de ce trésor naturel, la vie près de cinq ans, tandis que ses filles étaient, en moyenne, pour une durée de 45 jours. La gelée royale est naturellement une matière visqueuse , blanc crème, un goût aigre, légèrement astringente recommandation de la gelée royale pure: l'endurance, la restauration de l'organisme après la chirurgieet le traitement chirurgical agressif, la ménopause, fatigue, lassitude, fatigue, perte d'appétit, diminution de la performance mentale, anémie, anorexie. dose thérapeutique en cas de maladie grave (sclérose en plaques, le cancer, la maladie de Parkinson, une maladie du foie) est établi seuls les médecins / médecins compétents dans apifitoterapie. Contra gelée royale pure: les personnes handicapéespolialergii (allergique à un large éventail de substances) peut se produire dans l'allergie de la gelée royale. Pratique jusqu'à présent montre que ces cas d'allergie à la gelée royale pure sont très rares. Royal dosage gelée Important: tous les loge royale à Apiland trouverez une cuillère spéciale dédiée dosage qui, une fois rempli, modéré, a 0 5 gA. Pour les adultes, la dose d'entretien est de 1-2 cuillères à café de dosage, qui est de 0,5 à 1 g / jour par voie sublinguale. Notre recommandation est de commencer avec une petite cuillère et l'augmentation de la dose au besoin. Pour les enfants de la posologie est d'une cuillère à café de dire 0,5 grammes. Le moment optimal est consommé dans la matinée sur un estomac vide, avant la messe les 20 premiers -30 minutes. En option, vous pouvez mélanger dans maépoque, ayant de tels effets combinés des deux produits miracle de la ruche. minimum de cours est recommandé pendant 6 semaines, au printemps et en automne. consommation de plus de six semaines a contradindicatii. gelée royale pure: c'est-terme écrite valable sur l'emballage de chaque lot, est conservée dans un réfrigérateur à une température entre 2 et 6 ° C àclient miel u homogénéisé de 2% (10 grammes gelée royale pure à 500 g de miel) pour une période de 2-3 ans en dehors du réfrigérateur. Contenu et indications: Un célèbre B & B est en réalité inférieure à celle gelée royale est plus riche en vitamines B - à savoir B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 - que la levure. acide pantothénique vitamine B5 (), le corps est transformé en COenzyme bénéfique qui agit sur le système nerveux et les glandes surrénales, d'où le surnom de «vitamine antistress. Également participer à la formation et la régénération de la peau et des muqueuses dans le métabolisme lipidique. La gelée royale est connue sous le nom de produit naturel riche en vitamine B5. 10 Acide HDA. Cette substance est présente uniquement dans la gelée royaleet en faire un super aliment. Les acides aminés sont des substances indispensables à la synthèse des protéines, qui sont la pierre angulaire de la masse musculaire. Sur un total de huit acides aminés ont été identifiés comme essentiels, car elle peut être synthétisée dans le corps humain et être pris La nourriture quotidienne de la gelée royale peut être trouvé sept acides aminés:lysine, la valine, la leucine, l'isoleucine, la méthionine, la phénylalanine, la thréonine. La gelée royale contient également: sels minéraux, oligo-éléments, glucides, lipides. complément naturel stimulant biologique énergisant action, restaurer les cellules nerveuses (les études menées au Japon en 2007 ), réduire le cholestérol sanguin, joue un rôle important dans le métabolisme des cellules. endurance, refAcer corps après une intervention chirurgicale et un traitement agressif, la ménopause, fatigue, lassitude, fatigue, perte d'appétit, diminution de la performance mentale, anémie, anorexie. dose thérapeutique en cas de maladies graves: la sclérose en plaques, le cancer, une maladie du foie de Parkinson est déterminée uniquement par des médecins / médecins ayant des compétences dans Apifitoterapie. ... en faitle pur et conservé dans des conditions optimales, la gelée royale pure valable jusqu'à 18 mois. Par optimal, nous entendons de stockage à froid (1-6 ° C) immédiatement après la récolte, l'entreposage frigorifique et salle d'exposition un peu plus de manger. Échantillon qui a gardé les propriétés de couleur royale se passe comme si la couleur est gris Royal s'est détériorée-Noire. De même, si vous achetez d'ailleurs que chez nous, vous apprécierez la qualité de contrôle de la couleur. Si la couleur n'est autre que le jaune et la cohérence n'est pas le sens normal de la mayonnaise, alors les chances sont «Royal» vous offre d'être probablement Apilarnil ou un mélange d'origine inconnue. ... Consommation Vérité1 g / jour de la gelée royale pure largement recommandé que les pays: France, Allemagne, Japon. Ya même des cas où, ATTENTION! - La seule recommandation du médecin! - La dose est de 8-10 grammes par jour. Ces recommandations ne sont que pour les soins intensifs, mais montre également que la consommation de cette ruche miracle a aucune contre-indication, sauf pour les allergies dans le giron degelée tisorul. ... Vérité allergies de printemps sont causés par le pollen appelé anemofil-SO, qui est porté par le vent (vent copain), tandis que le pollen d'abeille pollen est un entomofil, qui est effectué par les abeilles (ou d'autres insectes). Donc a également royale gelée contient des substances qui peuvent donner des allergies, mais attention de ne pas seulement dans les cas très, très rares et généralement à des personnes quiallergies à un large éventail d'autres substances vérité ... en fait pure revêtement gelée royale a pour effet de carences en vitamines (surtout du complexe B), acides aminés, oligo-éléments, etc (voir le contenu) et donc aider le corps à la fonction de paramètres sont meilleures. Il est impossible de croire que les quelques grammes par jour d'un élixir peut conduire à une dereglare corps tels que le gain de poids. Il est également connu que les vitamines naturelles à doses équilibrées, conduisant à un équilibre accru de corps, de ne pas grasse. Royale pure Effet gelée: Il est remarquable en particulier dans le groupe de la teneur en vitamine B, ce qui renforce le système nerveux et la beauté de la peau donne cheveux.
 
 

Español:

La jalea real 100g PURE elixir de salud APILAND La jalea real es una sustancia secretada por las glándulas de las abejas y su objetivo es la alimentación de las larvas hipofaringiene reina y adultos jóvenes. Se utiliza para alimentar su vez secreta y nunca se almacena, por lo que no se consume en longitud, y otros productos de la colmena y seconfianza, pero en realidad ... la abeja reina, que se alimenta exclusivamente con este tesoro natural, la vida de casi cinco años, mientras que sus hijas eran, en promedio, una vida útil de 45 días. La jalea real es naturalmente una materia viscosa , cremosa, sabor amargo de color blanco ligeramente Recomendación astrigent jalea real pura: la resistencia, para devolver la masa después de la cirugíay el tratamiento quirúrgico agresivo, la menopausia, la fatiga, cansancio, fatiga, pérdida del apetito, disminución del rendimiento mental, anemia, anorexia. dosis terapéutica en caso de enfermedad grave (esclerosis múltiple, el cáncer, el Parkinson, enfermedad del hígado) se establece sólo los médicos / médicos competentes en apifitoterapie. Contra pura jalea real: las personas con discapacidadpolialergii (alérgica a una amplia gama de sustancias) puede ocurrir en la alergia a la jalea real. Practique hasta la fecha demuestra que estos casos de alergias a la jalea real pura son muy raros. Jalea real dosis Importante: cada caja real en Apiland encontrará una cuchara dosificadora especial dedicado que, cuando se llena, moderada, tiene 0 5 gA. Para los adultos, la dosis de mantenimiento es de 1-2 cucharaditas de la administración, que es de 0,5 a 1 g / día por vía sublingual. Nuestra recomendación es comenzar con una cucharadita y aumentar la dosis según sea necesario. Para los niños la dosis es de una cucharadita es decir, 0,5 gramos. El tiempo óptimo se consume en la mañana con el estómago vacío, antes de la primera misa 20 -30 minutos. Opcionalmente, se puede mezclar en miera, después de haber combinado tales efectos de dos productos milagro de la colmena. supuesto Se recomienda un mínimo de 6 semanas, la primavera y el otoño. consumo de más de seis semanas, ha contradindicatii. jalea real pura: es el término- válido por escrito en el envase de cada lote, se mantiene en un refrigerador a temperaturas entre 2 y 6 grados C amiel cliente u homogeneizada en un 2% (10 gramos real pura jalea en g de miel 500) por un período de 2-3 años fuera de la nevera. Contenido e indicaciones: Un famoso B & B es en realidad menor que la jalea real es más rico en vitaminas del grupo B - a saber, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 - que la levadura. El ácido pantoténico (vitamina B5), el cuerpo se convierte en COenzimas benéficas que actúa sobre el sistema nervioso y las glándulas suprarrenales, de ahí el apodo de "vitamina antiestrés. También participan en la formación y regeneración de la piel y las membranas mucosas en el metabolismo de los lípidos. La jalea real es conocido como el producto natural rico en vitamina B5. Ácido 10 HDA. Esta sustancia está presente sólo en la jalea realy lo convierten en un alimento estupendo. Los aminoácidos son sustancias esenciales en la síntesis de proteínas, que son la piedra angular de la masa muscular. De un total de ocho aminoácidos fueron identificados como esenciales, ya que puede ser sintetizada en el cuerpo humano y tomarse La comida diaria de la jalea real se pueden encontrar siete aminoácidos:lisina, valina, leucina, isoleucina, metionina, fenilalanina, treonina. La jalea real también contiene: sales minerales, oligoelementos, carbohidratos, lípidos. suplemento biológica estimulante natural energizante acción, restaurar las células nerviosas (estudios realizados en Japón en 2007 ), reducir el colesterol en la sangre, juega un papel importante en el metabolismo celular. stamina, refacer cuerpo después de la cirugía y el tratamiento agresivo, la menopausia, la fatiga, cansancio, fatiga, pérdida del apetito, disminución del rendimiento mental, anemia, anorexia. dosis terapéutica en el caso de enfermedades graves: la esclerosis múltiple, el cáncer, el Parkinson, la enfermedad hepática es determinadas únicamente por los médicos / doctores con competencia en Apifitoterapie. ... de hecholo puro y lo conserva en condiciones óptimas, la jalea real pura es válido hasta 18 meses. Por óptimo que queremos decir de almacenamiento en frío (1-6 grados) inmediatamente después de la cosecha, el almacenamiento en frío y sala de exposición algo más de comer. Muestra que ha mantenido las propiedades reales de color es como si el color es gris reales se deterioraron-Negro. Del mismo modo, si usted compra a un lugar distinto de nosotros, usted apreciará la calidad de la comprobación del color. Si el color es amarillo y que no sea la coherencia no es el sentido normal de la mayonesa, entonces las posibilidades son "reales" ofrecerle a ser probablemente Apilarnil o una mezcla de origen desconocido. ... El consumo Verdad1 g / día de la jalea real pura se recomienda ampliamente que los países: Francia, Alemania, Japón. Son los casos en que incluso, ¡ATENCIÓN! - Sólo la recomendación del médico! - La dosis es de 8-10 gramos al día. Estas recomendaciones sólo son para cuidados intensivos, pero también muestra que el consumo de esta sección de milagro no tiene contraindicaciones, excepto para las alergias en el regazojalea tisorul. ... La verdad alergias de primavera son causadas por llamada anemofil polen es así, que es transportado por el viento (viento novio), mientras que el polen de abejas el polen es un entomofil, que es transportado por las abejas (u otros insectos). Así también tiene la jalea real contiene sustancias que pueden dar alergia, pero cuidado no sólo en los casos muy, muy raro y por lo general a las personas quealergias a una amplia gama de otras sustancias verdad ... de hecho real pura jalea recubrimiento tiene el efecto de las deficiencias de vitaminas (especialmente del complejo B), aminoácidos, oligoelementos, etc (ver el contenido) y facilitar así el cuerpo de la función de los parámetros son lo mejor. Es imposible creer que algunos gramos por día de un elixir puede conducir a un dereglare cuerpo, como aumento de peso. También se conoce como las vitaminas naturales en dosis equilibradas, dando lugar a un saldo mayor del cuerpo, que no grasosa. Pura jalea real Efecto: destaca sobre todo en el grupo de contenido de vitamina B, que fortalece el sistema nervioso y belleza de la piel da cabello.
 

 

Produse din aceeasi categorie