Home >> Adams Vision suplimente > Suplimente nutritive >> PRO SLIM 60cps ADAMS VISION

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

PRO SLIM 60cps ADAMS VISION

PRO SLIM 60cps ADAMS VISION Reduce senzatia de foame,are efect termogenic, avand ca rezultat accelerarea metabolismul
83,28 RON

 

Descriere produs:

 PRO SLIM 60cps ADAMS VISION

Indicatii:   

* Reduce senzatia de foame  

* Reduce crearea depozitelor de grasimi acumulate, prevenind transformarea carbohidratilor in grasimi    *

*Are efect termogenic, avand ca rezultat accelerarea metabolismul si cresterea ratei de ardere a grasimilor   

* Are la baza ingrediente naturale care te ajuta sa reduci sau sa previi problemele medicale legate de obezitate cum ar fi tensiunea arteriala ridicata, reducerea nivelului de colesterol, problemele cardiovasculare si diabet
* Obti rezultate maxime la slabit   

* Capacitate de concentrare sporita si energie

Ingrediente:
Hoodia Gordonii - 1000 mg
Originara din Desertul Kalahari, Hoodia Gordonii a fost folosita de secole de triburile nomade pentru tratarea indigestiei si a infectiilor, si pentru a reduce pofta de mancare pe drumurile lungi pe care le faceau in desert, aspect care a atras atentia producatorilor de medicamente, lucru care a dus la identificarea ingredentului activ din Hoodia, numit acum P57 (patentat in 1996), responsabil pentru reducerea poftei de mancare. In ultimele ani a ajuns cea mai cautata, si considerata cea mai potenta planta pentru reducerea senzatiei de foame.
Yerba Mate - 400 mg
Mate este un arbore vesnic verde care creste in salbaticie in America de Sud. Este folosit ca stimulent pentru pierderea in greutate si diminuarea apetitului. Deasemenea, printre proprietatile sale recunoscute sunt cresterea energiei si imbunatatirea sistemului digestiv.

A fost folosit de catre amerindieni din timpuri stravechi sub forma de ceai ca si stimulent zilnic. Printre utilizarile sale traditionale sunt combaterea oboselii, a depresiei nervoase si a durerii. Planta este folosita in zilele noastre in Statele Unite ca stimulent pentru sistemul nervos central si ca un supliment in dieta.
Ceaiul verde - 300 mg
Este folosit ca o bautura sociala si medicinala.

A fost folosit in medicina traditionala chinezeasca pentru reducerea durerii, imbunatatirea imunitatii, si ca energetic in prelungirea sperantei de viata. Ceaiul verde a fost folosit in legatura cu pierderile in greutate, si functia imunitara. S-au demonstrat si efectele sale in scaderea nivelului colesterolului si a tensiunii arteriale.
Guarana - 100 mg
Este o planta vesnic verde din bazinul Amazonului. Guarana a fost folosita in asociere cu performantele atletice, oboseala, scaderea in greutate si obezitatea. Indigenii din bazinul Amazonului au folosit Guarana pentru a reduce oboseala si foamea. Mai este cunoscuta si ca stimulent al sistemul nervos central si a ratei metabolice.

Cha"de Bugre
Numit si "cafeaua padurii" din cauza efectelor stimulante, originar din Brazilia, este considerata o planta care reduce pofta de mancare si celulita, si un tonic general pentru inima. Se vinde in farmacii si magazine naturiste dar si pe plajele din Rio de Janeiro ca si supliment pentru slabire si ca energizant in forma de ceai, tinctura sau alte extracte lichide.
Salcia alba
Creste in principal in Europa centrala si de sud si compusul de originar din care a fost creata aspirina. Este folosita in mod traditional ca medicament impotriva durerii.
Vitamina B6
Este vitamina de baza in procesarea aminoacizilor si constituentul de baza al tuturor proteinelor si a unor hormoni. Vitamina B6 este un nutriment esential in reglementarea procesului mental si a dispozitiei. Se cunosc efectele de imbunatatire a tolerantei glucozei.

Ce face ProSlim?
ProSlim este un supliment alimentar, aprobat de Ministerul Sanatatii prin Institutul de Bioresurse Alimentare cu Certificat de Notificare (seria AA / nr.0918 / 2008), cu ingrediente naturale avand o formula termogenica pentru scaderea in greutate. Reduce pofta de mancare, si ajuta organismul in procesul de absorbtie al hranei si de consum energetic, avand ca rezultat o pierdere efectiva in greutate.

Care sunt ingredientele?
ProSlim contine: Hoodia Gordonii, vitamina B6, yerba mate, ceai verde, guarana, salcie alba, Cha" de Bugre si guma arabica. Alte ingrediente: gelatina, stearat de magnesiu, dioxid de silicon, faina de orez, apa.

Exista efecte adverse?
Acest produs este destinat exclusiv adultilor. Nu folositi acest produs daca sunteti insarcinata, alaptati, sau aveti una din afectiunile: hipertensiune arteriala, afectiuni cardiace, afectiuni ale glandei tiroide, glaucom, diabet, probleme cu urinarea datorate prostatei, sau daca luati medicamente care contin inhibitori de monoamino oxidaza (IMAO) (in anumite medicamente pentru depresie, afectiuni psihiatrice sau emotionale, sau boala Parkinson), si nici timp de doua (2) saptamani dupa ce ati incetat sa mai luati medicamente pe baza de IMAO. Daca nu sunteti siguri daca medicametele prescrise contin IMAO, consultati-va medicul inainte de a lua acest produs. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Care este doza recomandata?
Doza recomandata pentru adulti este 2 capsule pe zi, luate intre mese cu apa. Un flacon contine 60 de tablete, aceasta cantitate fiind de ajuns pentru o luna.

Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Pentru rezultate maxime, asociati ProSlim unei diete sarace in calorii si grasimi si cu un program de exercitii fizice, timp de 2-3 luni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 

English:

ADAMS VISION PRO SLIM 60cps reduces hunger reduces the creation of fat deposits accumulated, preventing conversion of carbohydrates into fat has thermogenic effect, resulting in accelerating the metabolism and increase fat burning rate has on the natural ingredients that help reduce or prevent medical problems relatedobesity such as high blood pressure, reduce cholesterol, cardiovascular problems and diabetes Obtain maximum results in weight loss and increased energy capacity PRO SLIM concentration reduces hunger 60cps ADAMS VISION
 
 

Français:

ADAMS VISION PRO SLIM 60cps réduit la faim réduit la création de dépôts de graisse accumulées, ce qui empêche la conversion des hydrates de carbone en graisse a un effet thermogénique, ce qui accélère le métabolisme et accroître la vitesse de combustion a graisse sur les ingrédients naturels qui aident à réduire ou à prévenir problèmes médicaux liésl'obésité comme l'hypertension artérielle, à réduire le cholestérol, les problèmes cardio-vasculaires et le diabète Obtenir le maximum de résultats dans la perte de poids et de la capacité accrue d'énergie PRO concentration SLIM réduit la faim 60cps ADAMS VISION
 
 

Español:

ADAMS VISION PRO SLIM 60cps reduce el hambre reduce la creación de depósitos de grasa acumulada, para prevenir la conversión de carbohidratos en grasa tiene un efecto termogénico, resultando en la aceleración del metabolismo y aumentar la velocidad de combustión de grasa tiene en los ingredientes naturales que ayudan a reducir o prevenir problemas médicos relacionados conla obesidad, como hipertensión arterial, reducir el colesterol, problemas cardiovasculares y la diabetes obtener resultados máximos en la pérdida de peso y capacidad de concentración energética PRO SLIM reduce el hambre 60cps ADAMS VISIÓN
 

 

Produse din aceeasi categorie