Home >> Adams Vision suplimente > Siropuri >> SUC ORGANIC DE ALOE VERA aroma naturala balonare 946ml ADAMS VISION

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SUC ORGANIC DE ALOE VERA aroma naturala balonare 946ml ADAMS VISION

SUC ORGANIC DE ALOE VERA rol important in detoxifierea si regenerarea organismului,Intareste sistemul imunitar si accelereaza metabolismul, .
58,03 RON

 

Descriere produs:

Specificatii SUC ORGANIC DE ALOE VERA (Aroma Naturala) 946ml ADAMS VISION

 SUC ORGANIC DE ALOE VERA
-Joaca un rol important in detoxifierea si regenerarea organismului
-Intareste sistemul imunitar si accelereaza
metabolismul, fiind un sprijin real al sistemului circulator si cardio-vascular
-Elimina oboseala si confera energie.

SUC ORGANIC DE ALOE VERA  :Virtutile terapeutice aduse de Aloe Vera sunt binecunoscute în întreaga lume si încă din cele mai vechi timpuri, demonstrat fiind faptul că un consum frecvent de suc de Aloe Vera contribuie la îmbunătătirea semnificativă a stării generale a organismului.

-Sucul de Aloe Vera actionează atât pe cale externă, prin vindecarea rănilor, iritatiilor si prevenirea alergiilor si infectiilor, cât si pe cale internă unde contribuie la îmbunătătirea digestiei, ameliorarea durerilor de muschi si articulatii, utilizarea lui fiind recomandată în problemele gastrice, renale, indigestie, ulcer sau la stomac, balonare sau constipatie.

SUC ORGANIC DE ALOE VERA aduce un plus de sănătate organismului, eliminând oboseala si conferind energie.

SUC ORGANIC DE ALOE VERA Ingrediente:
-99,8% suc de Aloe Vera, acid citric (0,1%), sorbat de potasiu (0,1%)‏

-NOTA:
-Originara din Africa, Aloe Vera este cunoscuta in intreaga lume pentru virtutile ei terapeutice, fiind un adevarat balsam pentru organism.

-Datorita compozitiei naturale,sucul de Aloe Vera joaca un rol important in detoxifierea si regenerarea organismului
-Intareste sistemul imunitar si accelereaza metabolismul, fiind un sprijin real al sistemului circulator si cardio-vascular
-Elimina oboseala si confera energie

SUC ORGANIC DE ALOE VERA  actioneaza pe doua cai: interna si externa.
-1) -La nivel intern, favorizeaza absorbtia alimentelor si imbunatateste digestia.Se recomanda utilizarea lui in problemele gastrice, renale, benefic in indigestie, ulcer, acid la stomac, constipatie, balonare, precum si in sindromul colonului iritat.

-2) -La nivel extern, sucul de Aloe Vera stimuleaza regenerarea celulara, hidrateaza, tonifica si intinereste pielea.Grabeste vindecarea ranilor, iritatiilor, arsurilor, leziunilor. Datorita efectului imunostimulator din planta de aloe vera care are un rol dezinfectant, antiseptic si antiinflamator, protejeaza impotriva alergiilor si infectiilor.

-Amelioreaza cu succes durerile de muschi si articulatii, sprijina mobilitatea musculara, fiind benefic si in cazul artritelor.

-Datorita efectelor terapeutice pe care Aloe Vera le are, starea generala a organismului se va imbunatati considerabil.

Mod de utilizare SUC ORGANIC DE ALOE VERA :
-Se bea de 2-4 x 30 ml pe zi diluat cu suc de fructe, ceai sau dupa gust, preferabil pe stomacul gol
-Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Aloe Vera o planta minune.
Aloe Vera hraneste, detoxifica, normalizeaza tractul digestiv si favorizeaza absorbtia alimentelor. Traversand organismul, echilibreaza starea generala.
Datorita compozitiei sale naturale, vegetale, Aloe Vera tine corpul intr-o stare fiziologica sanatoasa, creeaza organismului posibilitatea de a se regenera. Prin intarirea sistemului imunitar, are un efect preventiv durabil asupra organismului, acesta fiind capabil sa valorifice cele 240 de substante active, conform necesitatilor sale.
Aloe - un secret stravechi
Vechii egipteni o numeau "planta nemuririi" si o puneau printre darurile funerare înmormântate împreuna cu faraonii, pentru a asigura, chiar si dupa moarte, sanatate spiritului faraonului. Cu sute de ani în urma africanii agatau planta în manunchiuri deasupra usii pentru a alunga spiritele malefice. Medici celebri ai antichitatii si personalitati istorice remarcabile au fost fascinate de puterea curativa a acestei plante.
Prima atestare "documentara" a plantei miracol aloe vera o gasim încrustata în piatra pe o placuta descoperita într-un mormânt egiptean de acum 3500 de ani.
Primul tratat medical antic care mentioneaza planta de aloe vera si efectele ei vindecatoare se numeste "Papyrus Ebers" si se estimeaza ca a fost redactat în jurul datei 1553-1550 î.d.H.
De la descoperirea plantei aloe în urma cu mii de ani, aloe vera a fost folosita cu succes în scopuri terapeutice. Efectele aloe vera erau cunoscute de marile civilizatii antice, de la persani si egipteni în Est, greci si romani în Europa, pâna la popoarele de pe continentul african si subcontinentul indian. Planta era raspândita în Asia si zona Pacificului, regasindu-se si în folclorul japonez, filipinez si hawaiian.
Va oferim în continuare câteva date importante din îndelungata istorie a plantei Aloe Vera.
- 333 î.d.H. În antichitate planta a fost considerata atât de importanta, încât Aristotel l-a sfatuit pe Alexandru cel Mare sa ocupe insula Socotra, renumita pentru plantatiile mari de aloe de acolo, aloe fiind folosita la tratarea ranilor soldatilor.
Însusi Alexandru cel Mare a fost ranit de o sageata si vindecat de catre un preot care a folosit gel stors din frunzele plantei de aloe.
- 1000 - 1300 d.H. Planta uscata devine un medicament de raspândire larga în toata Europa.
- 1300 - 1500. Planta prelucrata uscata intra în medicina engleza pe post de laxativ si ca un tratament al bolilor si ranilor exterioare. Planta uscata se importa din Africa, mai ales de pe insula Socotra.
Printre multe minunatii mentionate de Marco Polo în urma calatoriilor sale în Orient se afla si descrierea numeroaselor aplicatii terapeutice ale plantei de Aloe Vera.
- 1500 - 1600. Conchistadorii spanioli au descoperit ca la baza multor remedii medicale aztece se afla Aloe Vera, cunoscuta ca un agent curativ de mare efect. Cultivata apoi în vecinatatea bisericilor catolice, a fost folosita intens de misionari si populatie ca un medicament universal, mai ales în regiunea insulelor Caraibe, America de Sud si Centrala.
- 1600 - 1700. Fermierii spanioli si olandezi au întemeiat primele plantatii comerciale pe insulele Barbados si Curaçao. O solutie obtinuta prin fierberea frunzelor de aloe se exporta în principal în Europa.
- 1700 - 1900. Carl Von Linné în 1720 foloseste pentru prima data denumirea de Aloe Vera Linné pentru descrierea plantei. Apar sute de articole si referinte medicale în toata lumea, descriind varietatea aplicatiilor aloei în diferite tratamente.
- În 1820 Aloe Vera a fost amintita oficial ca laxativ si protector al pielii în lucrarea United States Pharmacopoeia (U.S.P.).
- 1900. Datorita efectelor terapeutice, planta se cultiva pe scara larga în regiunile calde. Frunza proaspata sau deshidratata se vinde pentru tratarea ranilor si afectiunilor pielii, incluzând ulcerul, arsurile, dermatita si altele. În 1912 colonelul H.W.Johnston fondeaza prima plantatie comerciala americana de aloe în Florida.
pâna acum peste 250 de specii de aloe. Dintre acestea, printre cele mai importante amintim:
- Aloe socotrina: Planta cu originea de pe insula Socotra, Yemenul de Sud, a fost mult timp cea mai raspândita specie de aloe. Datorita efectelor terapeutice considerate magice, negustorii arabi au comercializat-o peste tot, timp de secole, de pe malurile Marii Mediterane pâna în China.
- Aloe africana: Aloe Africana a fost cultivata de fermierii olandezi si, pâna la aparitia Aloei vera, a fost cea mai cautata specie de aloe din lume. A fost comercia-lizata sub forma de praf sau gel uscat.
- Aloe Vera: (Linné/Barbadensis Miller/Vulgaris). În secolul al XVII-lea negustorii britanici au derulat un comert de amploare, profitabil, bazat pe planta salbatica de pe insula Barbados. Efectul laxativ al frunzelor uscate era foarte apreciat.
Exista doua specii de Aloe barbadensis, cea verde si cea albastra. Specia verde poate fi folosita în scopuri terapeutice doar dupa 4-5 ani, cea albastra, crescând mai repede, ajunge la maturitate la sfârsitul anului al treilea. Amândoua speciile au aproape aceleasi efecte terapeutice.
- Aloe ferox: Împreuna cu Aloe saponaria, este cea mai agreata specie de aloe a Estului Îndepartat. Consumarea aloei în viziunea japonezilor, chinezilor si taivanezilor este o placere deosebita. Se manânca cruda sau fiarta, miezul strecurat si condimentat se bea si se foloseste în scopuri terapeutice. Azi, japonezii sunt cei mai mari consumatori de aloe, în special de Aloe Vera si aloe Ferox.
- Aloe arborescens: În regiunile sudice, desertice ale fostei Uniuni Sovietice creste aceasta specie salbatica de aloe, care a fost în atentia cercetatorilor rusi si a pionierilor medicinei naturiste. Efectele terapeutice au fost descrise de profesorul oftalmolog Vladimir Filatov si de biologul Israel Bekhman.

Aloe Vera are frunze carnoase în forma de lance care cresc direct din pamânt, cu marginile în forma de dinte de fierastrau. În mijloc prezinta o tulpina care se termina în flori de culoare galben-rosie de forma cilindrica.
Planta cultivata are înaltimea de 75 - 120 cm, are 12 - 15 frunze late, carnoase, greutatea unei frunze fiind între 700 - 1500 grame. Marimea frunzelor depinde de calitatea solului si conditiile climaterice. Aloe vera atinge maturitatea dupa 3-4 ani, abia atunci poate începe perioada de recoltare.
Planta Aloe Vera creste natural în Africa de nord, est si sud, în tarile din jurul Marii Mediterane, Marii Rosii, în India, China si insulele Oceanului Indian. Este cultivata în insulele din Marea Caraibelor, în tari ca Republica Dominicana, Barbados, Jamaica, Puerto-Rico. Mari plantatii se gasesc în Texas, California, Arizona si Mexic. În general aloe vera nu creste în zonele geografice unde temperatura coboara pentru mult timp sub zero grade.
Se cultiva Aloe Vera pe mai multe plantatii în insulele Barbados, în insulele Dominicane si pe plantatiile din Texas - Rio Grande Valley. Plantele aloe sunt plantate pe rânduri la o distanta de 60 -70 cm una de alta, sistem de cultivare impus de mecanizarea procesului agronomic. Frunzele de aloe vera se recolteaza numai manual, se detaseaza sub asa-numita "linie de gel" si, astfel, întreaga cantitate de gel ramâne în frunze, prevenindu-se procesul de oxidare. Se recolteaza frunzele exterioare, 3 - 5 frunze de pe fiecare planta matura la 5 - 8 saptamâni.
Aloe Vera contine un complex extraordinar de bogat de substante dar pentru început putem spune ca doua sunt cele mai importante:
- aloina, situata imediat sub coaja frunzei, un lichid galben laptos cu gust amar, folosit de secole ca laxativ (utilizat sub forma de praf)
- gelul de aloe vera, un lichid vâscos situat în interiorul frunzelor.
Principalul dezavantaj care a facut ca folosirea aloei sa nu fie atât de raspândita pe cât este de eficienta în tratarea atâtor afectiuni, a fost instabilitatea accentuata a gelului extras din frunze. Dupa taierea unei frunze, sucul obtinut prin stoarcerea acesteia se oxideaza foarte rapid (daca nu este prelucrat în decurs de doua ore), pierzându-si drastic din calitatile curative (aproximativ 95 % din principiile active sunt oxidate si atacate de microorganisme).
Acest fapt a facut ca utilizarea aloei sa fie limitata numai la zonele unde planta creste în mod natural.
Cu toate acestea, traditiile diferitelor popoare mentioneaza efectul vindecator extraordinar al plantei de aloe si ofera metode empirice de conservare a principiilor active continute în planta. Dintre acestea mentionam medicina populara româneasca care cunoaste un remediu naturist din aloe (varianta care creste în regiunea temperata) macerata în miere si vin, remediu folosit cu succes în numeroase afectiuni digestive si ca revitalizant în diferite tipuri de convalescente.
Gelul de aloe vera din interiorul frunzei este componenta cea mai activa si mai eficienta din punct de vedere medical a plantei, dar, în ciuda efectelor sale atât de spectaculoase, acest dar al naturii nu putea fi folosit decât de catre cei care aveau acces la aloe în stare proaspata, pentru ca nu se cunostea un procedeu eficient de conservare pentru o perioada mare de timp.
În urma a numeroase cercetari în mari institute ale lumii s-a constatat ca stoparea procesului oxidarii (si în consecinta pastrarea tuturor principiilor active din planta) se poate face prin adaugarea unor antioxidanti naturali, cum ar fi vitaminele naturale A, C si E. Gelul aloe vera este astfel stabilizat si rezista o perioada lunga de timp dupa recoltarea frunzei, pastrându-si intacte toate calitatile terapeutice.
Întelegându-se importanta terapeutica a gelului de aloe vera, oamenii de stiinta din secolul nostru au urmarit în ultimele decenii realizarea stabilizarii gelului de Aloe Vera, astfel ca el sa poata fi folosit pe scara larga de cât mai multi oameni.
Cercetarile în vederea obtinerii metodei de stabilizare a gelului au fost încununate de succes la sfârsitul anilor 1940 - începutul anilor 1950 si, în consecinta, acesta a devenit din acel moment un bun de larg consum.
Pâna în 1968 au fost brevetate mai multe metode de stabilizare. Firma Aloe Vera of America a realizat doua brevete privind stabilizarea gelului de aloe vera numai prin metode strict naturale, fara aditivi sau conservanti chimici de sinteza. Aceasta firma a fost încorporata de o companie, care a mai brevetat ulterior alte doua metode de stabilizare. Aceste metode stau la baza obtinerii unui gel purificat si stabilizat 100%, cu termen de garantie care a crescut de la 2 ore la patru ani!
 


 
 

English:

Specifications ORGANIC JUICE Aloe Vera (Natural Flavour) 946ml ADAMS VISION-squeezed organic juice of Aloe Vera, Aloe Vera JUICE ORGANIC:-Play a role in detoxification and regeneration body, the immune system and accelerates the metabolism, is a real support of the circulatory system and cardiovascular-Eliminates fatigue and gives energy.-squeezed organic juice of Aloe Vera:To therapeutic virtues of Aloe Vera are known throughout the world and since ancient times, demonstrated the fact that frequent consumption of aloe vera juice helps to improve significantly the overall state of the body., Aloe vera juice acts both by external wound healing, and prevent irritationallergies and infections, both internal and by which helps to improve digestion, improve muscle and joint pain, its use is recommended for stomach problems, kidney problems, indigestion, ulcers or stomach, bloating or constipation., organic aloe vera juice adds body health, removing fatigue and conferencesd energy.-squeezed organic juice of Aloe Vera Ingredients: -99.8% aloe vera juice, citric acid (0.1%), potassium sorbate (0.1%)-NOTE:-originating in Africa, aloe vera is known worldwide for its therapeutic virtues, is a true balm for the body.-Because natural composition, aloe vera juice plays an important role in detoxification and regeneration body-Strengthens immune system and speeds up metabolism, being a real support cardiovascular and circulatory system-Eliminates fatigue and gives the go-juice of Aloe Vera works in two ways: internal and external. -1)-Internally enhances food absorption and improves digestia.Se recommend its use in stomach problems, kidney beneficial in indigestion, ULCer, acid stomach, constipation, bloating, and irritable bowel syndrome. -2), externally, aloe vera juice stimulates cell regeneration, moisturizes, tones and rejuvenates pielea.Grabeste heal wounds, irritations, burns, injuries. Because immune effect of aloe vera plant which plays a disinfectant, antiseptic and anti-inflammatory, protects andmpotriva allergies and infections., successfully relieves muscle and joint pain, muscle mobility support, are beneficial in the case of arthritis.-Because the therapeutic effects of Aloe vera has, overall the body will improve considerably.-Usage :-Drink 2-4 x 30 ml per day diluted with fruit juice, tea or taste, preferably pis an empty stomach, not exceed the recommended daily allowance.
 
 

Français:

Spécifications des jus d'Aloe Vera (arôme naturel) ADAMS VISION pressé 946 ml de jus d'Aloe Vera, Aloe Vera jus biologique:-Jouer un rôle dans la désintoxication et la régénération du corps, le système immunitaire et accélère le métabolisme, est un soutien réel de l'appareil circulatoire et élimine la fatigue-cardio-vasculaires et donne energy. jus d'Aloe Vera bio de:Pour vertus thérapeutiques de l'Aloe Vera sont connus dans le monde et depuis des temps immémoriaux, ont démontré que la consommation fréquente de jus d'aloe vera contribue à améliorer considérablement l'état général du corps., Jus d'aloe vera agit à la fois par irritation cicatrisation de la plaie externe, et de prévenirles allergies et les infections, à la fois interne et par ce qui contribue à améliorer la digestion, d'améliorer douleurs musculaires et articulaires, son utilisation est recommandée pour les problèmes d'estomac, des problèmes rénaux, l'indigestion, les ulcères de l'estomac, ballonnement ou constipation., aloe vera jus organiques ajoute la santé du corps, enlever la fatigue et des conférencesd energy. jus d'Aloe Ingrédients organiques de Vera: -99,8% vera jus d'aloe vera, l'acide citrique (0,1%), sorbate de potassium (0,1%)-NOTE: originaires d'Afrique, d'aloe vera est mondialement connu pour ses vertus thérapeutiques, est un véritable baume pour le body.-Parce que la composition naturelle, jus d'aloe vera joue un rôle important dans la désintoxication et la régénération du corpsRenforce le système immunitaire et accélère le métabolisme, est un véritable soutien cardiovasculaire et circulatoire et élimine la fatigue du système et donne le feu le jus d'Aloe Vera agit de deux façons: internes et externes. -1)-Interne améliore l'absorption des aliments et améliore digestia.Se recommander son utilisation dans les problèmes d'estomac, les reins bénéfique dans l'indigestion, ULCer, de la constipation acide de l'estomac, des ballonnements, et le syndrome du côlon irritable. -2), à l'extérieur, le jus d'aloe vera stimule la régénération cellulaire, hydrate, tonifie et rajeunit pielea.Grabeste guérir les blessures, irritations, brûlures, blessures. Parce que l'effet immunitaire de la plante aloe vera qui joue d'un désinfectant, antiseptique et anti-inflammatoire, protège etmpotriva allergies et les infections., soulage succès douleurs musculaires et articulaires, aide à la mobilité des muscles, sont bénéfiques dans le cas de arthritis.-Parce que les effets thérapeutiques de l'aloe vera a, dans l'ensemble du corps sera d'améliorer considerably.-Usage :-Drink 2-4 x 30 ml par jour diluée avec du jus de fruits, de thé ou de goût, de préférence pest un estomac vide, ne dépasse pas les indemnités journalières recommandées.
 
 

Español:

Especificaciones jugos orgánicos de Aloe Vera (aroma natural) ADAMS VISION-946ml de jugo de Aloe Vera orgánico, Aloe Vera jugo orgánico:-Juega un papel en la desintoxicación y la regeneración del cuerpo, el sistema inmunológico y acelera el metabolismo, siendo un apoyo real del sistema circulatorio y cardiovasculares: elimina la fatiga y da energy. exprimido jugo orgánico del Aloe Vera:Para virtudes terapéuticas del Aloe Vera son conocidos en todo el mundo y desde la antigüedad, demostró el hecho de que el consumo frecuente de jugo de aloe vera ayuda a mejorar considerablemente el estado general del cuerpo., Jugo de aloe vera actúa tanto por la cicatrización de heridas externas y prevenir la irritaciónlas alergias y las infecciones, tanto internos como por lo que ayuda a mejorar la digestión, mejorar dolor muscular y articular, su uso se recomienda para problemas estomacales, problemas de riñón, indigestión, úlceras o el estómago, hinchazón o estreñimiento., zumo de Aloe Vera orgánico añade la salud del cuerpo, eliminando la fatiga y conferenciasd energy. exprimido jugo orgánico de Aloe Vera Ingredientes: jugo de aloe vera -99,8%, ácido cítrico (0,1%), el sorbato de potasio (0,1%)-NOTA: originarias de África, el aloe vera es reconocida mundialmente por sus virtudes terapéuticas, es un bálsamo para la verdadera cuerpo.-Debido a la composición natural, jugo de aloe vera tiene un papel importante en la desintoxicación del cuerpo y la regeneraciónFortalece el sistema inmunológico y acelera el metabolismo, siendo un verdadero apoyo cardiovascular y circulatorio: elimina la fatiga del sistema y da el visto jugo de Aloe Vera trabaja de dos maneras: interna y externa. -1), Favorece la absorción de los alimentos internos y mejora digestia.Se recomienda su utilización en problemas de estómago, riñón beneficioso en la indigestión, la ULCer, el ácido del estómago, estreñimiento, distensión abdominal y el síndrome del intestino irritable. -2), externamente, el jugo de aloe vera estimula la regeneración celular, hidrata, tonifica y rejuvenece pielea.Grabeste sanar las heridas, irritaciones, quemaduras, lesiones. Debido a efecto inmunológico de la planta de aloe vera que desempeña un desinfectante, antiséptico y antiinflamatorio, protege ympotriva alergias e infecciones., con éxito alivia dolor muscular y articular, apoyar la movilidad muscular, son beneficiosos en el caso de arthritis.-Porque los efectos terapéuticos de Aloe vera tiene, en conjunto el cuerpo puede mejorar considerably.-Uso :-Beba 2-4 x 30 ml por día diluida con el jugo de fruta, té o el sabor, de preferencia pes con el estómago vacío, no podrá exceder la cantidad diaria recomendada.
 

 

Produse din aceeasi categorie