Home >> Genna Co > Cosmetice >> CREMA IMPOTRIVA CADERII PARULUI 75ml VIVA NATURA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CREMA IMPOTRIVA CADERII PARULUI 75ml VIVA NATURA

Crema de par cu extracte de plante si petrol, indicata impotriva caderii parului,intareste radacina firelor de par,părul capătă o strălucire aparte, devine mai rezistent iar pielea capului
12,40 RON

 

Descriere produs:

CREMA IMPOTRIVA CADERII PARULUI 75ml VIVA NATURA

Intareste radacina firelor de par !!!

Administrare:
Aplicarea se face inainte de spalare, atat pe pielea capului cat si pe firele de par. Se maseaza energic pielea capului.
Se mentine pe par de la 10 pana la maxim 45 de minute, apoi se spala cu sampon si se aplica balsam de par.

Continut: 75 ml

Crema impotriva caderii parului indicatii:
-Crema de par cu extracte de plante si petrol, indicata impotriva caderii parului.

În plus, părul capătă o strălucire aparte, devine mai rezistent iar pielea capului este mai sănătoasă.
Da… e adevărat! Verificati!
Este o mască de păr a cărei acţiune se bazează pe extracte deosebite din plante, ulei de măsline şi o fracţie  specială obţinută din petrol.

Tehnologia VivaNatura comporta anumite aspecte inovatoare, care permit realizarea acestui produs special.

Se consideră a fi o mască de păr deoarece produsul nu trebuie neapărat să intre în piele în întregime. El va fi lăsat să acționeze o perioadă asupra pielii capului și  a firului de păr, după care va fi îndepărtat, iar părul spălat cu produse potrivite tipului dumneavoastră de păr.

Acţiunea acestei creme este atât asupra firului de păr cât și, mai ales, asupra rădăcinii.

Fracţia petrolieră este obţinută dintr-un sort special de petrol extras dintr-o zonă a României unde sunt prezente anumite proprietăţi în stratul petrolifer.
La nivel european nu mai este permisă folosirea în cosmetică a anumitor fracții petroliere, dar în urma cercetărilor ing. Leonard Radutz a rezultat o fracție specială, care corespunde legislației în vigoare.
În Romania valoarea terapeutică a petrolului asupra părului a fost cunoscută din timpuri străvechi, iar acum asistăm la o reluare a înțelepciunii populare străvechi pe baze noi, moderne.
Crema este  eficientă în direcţia regenerării rădăcinii şi stopării căderii părului, aspect care este deseori evident chiar de la prima utilizare.
Firul de păr devine mai gros, rezistent şi sănătos.

Aplicarea se face înainte de spãlare, în primul rând la rădăcina firelor  dar şi pe firele de  pãr. Se maseazã energic pielea capului cu crema  VivaNatura împotriva cãderii  pãrului.
Se menţine de la 10 pânã la maxim 45 minute, apoi se spalã cu şampon şi se aplicã (dacă se doreşte) balsam de pãr.
Este adevărat că în urma folosirii acestei creme  părul va avea pentru scurtă vreme uşor miros specific de petrol, dar eficienţa dovedită a produsului merită acest neajuns.
Pentru a atenua mirosul (deşi majoritatea utilizatorilor raportează o situaţie acceptabilă), se poate folosi un balsam de păr, o apă de păr sau chiar un parfum.
În unele cazuri poate atenua culoarea părului vopsit.

NU este necesară aplicarea ulterioară de ulei de măsline sau ulei de ricin, deoarece crema de păr VivaNatura le conține pe amândouă în cantități suficiente.

În plus, crema îndeplinește si functiile unei măsti de păr, conținând multe din  remediile naturale cunoscute ca eficiente.

Conţine 97 % substanţe naturale, dacă vom considera petrolul ca fiind substanţă naturală.


 
 

English:

VIVA CREAM 75ml hair loss NATURE-Strengthens hair roots! -Utilizare/Administrare: - Application is made before washing, so the scalp and hair. It vigorously massage the scalp.-It keeps the hair from 10 to maximum 45 minutes, then wash with shampoo and apply conditioner. Contents: 75 ml-Indications:-Creamhair oil and plant extracts, indicated for hair loss.
 
 

Français:

VIVA LA CREME 75ml cheveux NATURE renforce les cheveux des racines de perte! -Utilizare/Administrare: - L'application est faite avant le lavage, si le cuir chevelu et les cheveux. Il vigoureusement massage scalp.-Il empêche les cheveux de 10 à maximum 45 minutes, puis laver avec un shampooing et appliquer le revitalisant. Contenance: 75 ml-Indications: la crèmeextraits d'huiles végétales et les cheveux, indiqué pour la perte de cheveux.
 
 

Español:

VIVA CREAM 75ml pérdida de cabello Fortalece el cabello raíces-NATURALEZA! -Utilizare/Administrare: - La solicitud se realiza antes del lavado, por lo que el cuero cabelludo y el cabello. Es un masaje en el cuero cabelludo con vigor-Se mantiene el pelo de 10 a máximo 45 minutos, luego lave con champú y acondicionador de aplicar. Contenido: 75 ml Indicaciones: Crema-aceite en el cabello y extractos de plantas, indicado para la pérdida de cabello.
 

 

Produse din aceeasi categorie