Home >> Biosens alimente sucuri > Diverse alimentare >> SOS SHOYU CLASIC BIO 250ml LIMA BIOSENS
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro
SOS SHOYU CLASIC BIO 250ml LIMA BIOSENS
CAUTA SI IN INTREBARI SI RASPUNSURI!
Descriere produs:
SOS SHOYU CLASIC BIO 250ml LIMA BIOSENS
-Sos natural din soia fermentata si grau
-in Japonia, doua sosuri de soia fermentate, Shoyu si Tamari, au fost cele mai preferate condimente timp de mai multe secole.
-Astazi, aceste delicioase sosuri de culoarea abanosului sunt apreciate in intreaga lume.
-Diferenta dintre Shoyu si Tamari consta in compozitia lor. Shoyu este facut din soia si grau, in timp ce Tamari este un sos de soia pur.
-Valoarea nutritionala a Shoyu stimuleaza apetitul si contine mai multe minerale, proteine si vitamine indispensabile. in timpul lungului proces de fermentare, enzimele naturale transforma amidonul, proteinele si lipidele continute in forma bruta a soiei si a graului, in nutrienti care sunt usor absorbiti, fiind predigerati: amino-acizi, acizi grasi poli-nesaturati, carbohidrati lenti...in timpul procesului de fermentare, se dezvolta un acid lactic care are un efect benefic asupra florei intestinale si asupra efectului de absorbtie a nutrientilor. Sarea de mare este o sursa de alimentare cu minerale si microelemente. Prin utilizarea sosurilor Lima in loc de sare, reduceti cantitatea de sare in timp ce pastrati gustul natural al produselor.
-Ingrediente:
-apa, boabe de soia, grau, koji (grau, A. oryzae), sare de mare= cultivat organic
-Informatie nutritionala:
-100 g contin in medie:
-Energie 261 kJ (62 kcal)
-Proteine 9.60 g
-Carbohidrati 5.80 g
-Grasimi 0.10 g
-Sfaturi pentru consumatori:
-Shoyu si Tamari sunt intensificatori de gust, sanatosi, potriviti atat pentru diversele feluri de mancare din Est, cat si penru cele din Vest.
-Nu le folositi doar in loc de sare, ci si pentru a intensifica gustul natural al ingredientelor in timpul gatitului si in timpul mesei.
-Gustul de Shoyu este caracterizat de o usoara atingere a alcoolului rezultat in urma fermentarii graului.
-De aceea nu se recomanda incalzirea prelungita si trebuie adaugat la sfarsitul procesului de preparare, pentru a nu isi pierde aroma.
-Shoyu este perfect pentru muraturi in wok cu orez, taitei, sushi, sashimi sau legume fierte.
-Este delicios in combinatie cu mirin (vin din orez), ghimbir wasabik sau daikon ras.
Stoc limitat