Home >> Casa Herba > Cosmetice >> CREMA MASAJ ANTICELULITIC CU COFEINA 1000ml CASA HERBA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CREMA MASAJ ANTICELULITIC CU COFEINA 1000ml CASA HERBA

Crema pentru masaj cu cofeina,arde grasimile, iar prin actiunea sa stimulanta ajuta la oxigenarea celulelor. STOC INDISPONIBIL
0,00 RON

 

Descriere produs:

 

 STOC INDISPONIBIL


Crema pentru masaj cu cofeina, activeaza schimbul de substante si elimina grasimile depuse in tesuturi, asigura energia necesara pielii si confera o senzatie de prospetime.
Recomandari
Crema pentru masaj cu cofeina : Extractul de cofeina obtinut din cafea naturala invioreaza trupul, asigurand energia necesara pielii. Cofeina, odata ajunsa in straturile profunde ale pielii, activeaza schimbul de substante, mobilizeaza grasimile depuse in tesuturi. Confera o senzatie intensa de prospetime.
Administrare
Crema pentru masaj cu cofeina : Pentru masaj corporal (exceptie zona oculara), in special in zonele cu tesut adipos mai exprimat.In caz de reactii alergice (prurit, arsura, eruptie) se intrerupe imediat tratamentul cosmetic!
Compozitie
Crema pentru masaj cu cofeina : Aqua, Propilen Glycol, Glyceryl Stearate, Steareth25, Ceteareth20, Cetyl Palmitat, Isopropil Myristate, Triethanolamin, Helianthus Annus Oil, Urea, Coffein extract, Coffea arabica extract, Methychloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
Prezentare
Crema pentru masaj cu cofeina: cutie 1000 ml.
Masajul a fost folosit din cele mai vechi timpuri atat ca o metoda placuta de relaxare cat si in scop terapeutic. Exista diverse tipuri de masaj, insa, cele mai cunoscute sunt: masajul de relaxare, masajul terapeutic, masajul facial, masajul anticelulitic, masajul sportiv, reflexoterapia sau alte tipuri de masaj oriental care contribuie la reducerea stresului. Printre beneficiile majore ale masajului se pot enumera : relaxarea profunda a muschilor si tesuturilor, cresterea mobilitatii articulatiilor, imbunatatirea circulatiei sanguine si a fluxului limfatic, reducerea stresului, diminuarea anxietatii, cresterea elasticitatii si tonifierea pielii, combaterea celulitei, eliberarea toxinelor din organism, diminuarea durerilor de spate, musculare, de cap, ale articulațiilor, intarirea sistemul imunitar.
Crema pentru masaj cu cofeina poate fi utlizata pentru efectuarea unui masaj anticelulitic si energizant eficient. Aspectul de “coaja de portocala” al pielii este determinat de acumularea de grasimi, apa si toxine la nivelul tesutului adipos. Folosirea regulata a cremei pentru masaj cu cofeina micsoreaza stratul de grasime si elimina surplusul de apa si toxine.
Masajul combinat cu un regim de viata sanatos si cu exercitii fizice regulate va poate oferi un tonus de invidiat! In functie de tipul de masaj practicat puteti opta pentru oricare din cremele pentru masaj oferite : crema pentru masaj cu scortisoara, crema pentru masaj cu cofeina, crema pentru masaj cu salvie, crema pentru masaj cu ardei, crema pentru masaj cu camfor, crema pentru masaj cu alge marine, crema pentru masaj cu omega 6.
Producator
Crema pentru masaj cu cofeina : Casa Herba

         

Cumpara           Produs              Livrare            Garantat
Fara griji        Original              la usa                100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid : 9 lei in Bucuresti sau 19,90 lei in tara .
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 
 

English:

MASSAGE CREAM HOUSE Herb 1000ml cellulite caffeine cellulite massage cream with 10% caffeine. Caffeine is one of the most ancient energy. The effect or circular stimalare help eliminate water and fats. Caffeine burns fat and helps to stimulate the action of cell oxygenation. In order to obtain an optimal result is RECOMAnda product use both morning and evening. If you want to enhance the positive effects and more, we recommend packaging the gel. Attention! Reddened area will be treated as a result of increased traffic. CREAMY MASSAGE HOUSE 1000ml cellulite Caffeine Herb
 
 

Français:

CRÈME DE MASSAGE MAISON 1000ml Herb cellulite caféine crème de massage de la cellulite avec 10% de caféine. La caféine est l'un des plus anciens de l'énergie. L'effet ou stimalare circulaire aider à éliminer l'eau et les graisses. La caféine brûle les graisses et aide à stimuler l'action de l'oxygénation des cellules. Afin d'obtenir un résultat optimal est recommandéAnda utilisation du produit matin et soir. Si vous voulez renforcer les effets positifs et plus, nous recommandons l'emballage du gel. Attention, zone de rougies seront traitées à la suite de l'augmentation du trafic. Massage onctueux MAISON 1000ml cellulite caféine Herb
 
 

Español:

Masaje con crema de hierbas 1000ml CASA celulitis celulitis crema de masaje cafeína con 10% de cafeína. La cafeína es una de las más antiguas de la energía. El efecto o stimalare circular ayudar a eliminar el agua y las grasas. La cafeína se quema la grasa y ayuda a estimular la acción de la oxigenación celular. Con el fin de obtener un resultado óptimo se recomiendaAnda de uso del producto tanto en la mañana y la tarde. Si desea aumentar los efectos positivos y más, se recomienda el envase de gel. ¡Atención! Área enrojecida se tratará como una consecuencia del aumento del tráfico. CREMOSO MASAJE CASA 1000ml celulitis cafeína Hierbas
 

 

Produse din aceeasi categorie