Home >> Casa Herba > Cosmetice >> CREMA MASAJ ANTICELULITIC CU SCORTISOARA 1000ml CASA HERBA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CREMA MASAJ ANTICELULITIC CU SCORTISOARA 1000ml CASA HERBA

Crema anticelulitica pentru masaj cu scortisoara ,intensifica circulatia zonei masate la nivelul pielii si a tesuturilor subcutanate, produce lipoliza celulelor adipoase STOC INDISPONIBIL
0,00 RON

 

Descriere produs:

 

 STOC INDISPONIBILCrema anticelulitica pentru masaj cu scortisoara ,intensifica circulatia zonei masate la nivelul pielii si a tesuturilor subcutanate, produce lipoliza celulelor adipoase, hidratand totodata pielea
Recomandari Crema anticelulitica pentru masaj cu scortisoara : Crema pentru masaj intensifica circulatia zonei masate la nivelul pielii si a tesuturilor subcutanante, producand lipoliza celulelor adipoase, hidrateaza pielea.
Administrare
Crema anticelulitica pentru masaj cu scortisoara: Pentru masaj corporal (exceptie zona oculara), in special in zonele cu tesut adipos mai exprimat.In caz de reactii alergice (prurit, arsura, eruptie) se intrerupe imediat tratamentul cosmetic!
Compozitie
Crema anticelulitica pentru masaj cu scortisoara : Aqua, Propilen Glycol, Glyceryl Stearate, Steareth25, Ceteareth20, Cetyl Palmitat, Isopropil Myristate, Triethanolamin, Helianthus Annus Oil, Urea, Carbomer, Cinnamomum Ceylanicum Oil, Methychloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
Prezentare
Crema anticelulitica pentru masaj cu scortisoara : Cutie 1000 ml .
Masajul a fost folosit din cele mai vechi timpuri atat ca o metoda placuta de relaxare cat si in scop terapeutic. Exista diverse tipuri de masaj, insa, cele mai cunoscute sunt: masajul de relaxare, masajul terapeutic, masajul facial, masajul anticelulitic, masajul sportiv, reflexoterapia sau alte tipuri de masaj oriental care contribuie la reducerea stresului. Printre beneficiile majore ale masajului se pot enumera : relaxarea profundă a muschilor si tesuturilor, cresterea mobilitatii articulatiilor, imbunatatirea circulatiei sanguine si a fluxului limfatic, reducerea stresului, diminuarea anxietatii, cresterea elasticitatii si tonifierea pielii, combaterea celulitei, eliberarea toxinelor din organism, diminuarea durerilor de spate, musculare, de cap, ale articulațiilor, intarirea sistemul imunitar.
Crema pentru masaj cu scortisoara poate fi utlizata pentru efectuarea unui masaj anticelulitic eficient. Aspectul de “coaja de portocala” al pielii este determinat de acumularea de grasimi, apa si toxine la nivelul tesutului adipos. Folosirea regulata a cremei pentru masaj cu scortisoara micsoreaza stratul de grasime si elimina surplusul de apa si toxine.
Masajul combinat cu un regim de viata sanatos si cu exercitii fizice regulate va poate oferi un tonus de invidiat! In functie de tipul de masaj practicat puteti opta pentru oricare din cremele pentru masaj oferite : crema pentru masaj cu scortisoara, crema pentru masaj cu cofeina, crema pentru masaj cu salvie, crema pentru masaj cu ardei, crema pentru masaj cu camfor, crema pentru masaj cu alge marine, crema pentru masaj cu omega 6.
Producator  Crema anticelulitica pentru masaj cu scortisoara : Casa Herba

         

Cumpara           Produs              Livrare            Garantat
Fara griji        Original              la usa                100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid : 9 lei in Bucuresti sau 19,90 lei in tara .
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 
 

English:

MASSAGE CREAM cellulite with cinnamon-cream 1000 ml HOUSE Herb lipolytic (fat burning), cinnamon extract Ingredients: - Aqua, propylene glycol, Glyceryl stearate, Steareth25, Ceteareth20, Cetyl palmitate, Isopropyl Myristica, Helianthus Annus Oil Glyceril stearate, Triethanolamin , Urea, Carbomer, Cinnamomum Ceylanicum Oil Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.-cream concentrated area increase circulation to the skin and subcutaneous tissues, causing fat cell lipolysis, moisturizes the skin. cellulite cinnamon CREAM MASSAGE HOUSE Herb 1000ml
 
 

Français:

CRÈME DE MASSAGE cellulite avec la cannelle 1000 ml MAISON Herb lipolytique (combustion des graisses), extrait de cannelle Ingrédients: - Aqua, le propylène glycol, le stéarate de glycéryle, Steareth25, Ceteareth20, palmitate de cétyle, isopropylique Myristica, Helianthus annus huile de glycéryle stéarate, triéthanolamine , l'urée, Carbomer, Methylchloroisothiazolinone Cinnamomum huile ceylanicum, Methylisothiazolinone.-crème concentré circulation augmentation de la superficie de la peau et des tissus sous-cutanés, provoquant la lipolyse des adipocytes, hydrate la peau. cellulite cannelle Crème de Massage MAISON Herb 1000ml
 
 

Español:

MASAJE celulitis CREMA con crema de canela 1000 ml CASA Hierbas lipolítico (quema de grasa), extracto de canela Ingredientes: - Aqua, glicol de propileno, estearato de glicerina, Steareth25, Ceteareth20, palmitato cetílico, Myristica isopropílico, Helianthus annus Aceite estearato de glicerilo, Triethanolamin , urea, Carbomer, ceylanicum Cinnamomum Methylchloroisothiazolinone Petróleo, Methylisothiazolinone.-crema a aumentar la circulación área concentrada en la piel y los tejidos subcutáneos, provocando la lipólisis de células de grasa, hidrata la piel. celulitis canela Crema de masaje CASA hierbas 1000ml
 

 

Produse din aceeasi categorie