Home >> Casa Herba > Cosmetice >> FITOMED SOLUTIE PT. INGRIJIREA UNGHIILOR 10g CASA HERBA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

FITOMED SOLUTIE PT. INGRIJIREA UNGHIILOR 10g CASA HERBA

Fitomed, picaturi pentru ingrijirea unghiilor, efect antifungic, confera aspect placut si sanatos unghiilor si tesuturilor perunghiale STOC LIMITAT/INDISPONIBIL
0,00 RON

 

Descriere produs:

STOC LIMITAT/INDISPONIBIL


Fitomed, picaturi pentru ingrijirea unghiilor, efect antifungic, confera aspect placut si sanatos unghiilor si tesuturilor perunghiale
Recomandari  Solutia Fitomed – picaturi pentru ingrijirea unghiilor se utilizeaza pentru prevenirea micozelor unghiale si perunghiale. Aplicarea solutiei constant pe termen lung protejeaza unghia ; componentele sale antifungice Allantoina si Panthenolul confera aspect placut si sanatos unghiilor si tesuturilor perunghiale.
Administrare Fitomed : Unghia si zona perunghiala prealabil curatata si uscata se badijoneaza cu un tampon imbibat in solutie. Recomandam aplicarea zilnica a solutiei.
Compozitie Fitomed : Alkohol, Aqua, Prpylene Glycol, Glycerin, Thymus Vulgaris oil, Undecilenic Acid, Urea, Peg – 40, Panthenol, Allantoin, Citrus limonum oil.
Prezentare
Fitomed : Cutie cu flacon de 10 ml solutie.
Micozele sunt boli ale pielii provocate de ciuperci. Imbracamintea care nu lasa pielea sa respire sau anumite tipuri de incaltaminte pot favoriza apariţia lor.
Micozele sunt mai frecvente vara, pentru ca ciupercile care le cauzeaza se dezvolta intr-un mediu cald si umed. Desi nu sunt periculoase, se extind si au tendinţa sa reapara, dacă nu sunt tratate corect. In plus, produc disconfort si sunt inestetice.
Ciupercile patogene pot ataca atat unghiile picioarelor cat si ale mainilor, provocand boala numita onicomicoza, adică o micoza a unghiilor.
Fiind nedureroasa, de cele mai multe ori, onicomicoza este adesea neglijata, desi face ca unghiile sa capete un aspect mult modificat fata de unghia normala. Aceasta boala poate constitui un permanent focar de infectie, atat pentru persoana afectata cat si pentru cei din jurul sau.
Solutia Fitomed – picaturi pentru ingrijirea unghiilor se utilizeaza pentru prevenirea micozelor unghiale si perunghiale. Aplicarea solutiei constant pe termen lung protejeaza unghia de ciupercile patogene; componentele sale antifungice Allantoina si Panthenolul confera aspect placut si sanatos unghiilor si tesuturilor perunghiale.
Producator
Fitomed : Casa Herba

         

Cumpara           Produs              Livrare            Garantat
Fara griji        Original              la usa                100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid : 9 lei in Bucuresti sau 19,90 lei in tara .
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii! 
 

English:

HOME SOLUTION FITOMED PT.NGRIJIREA angle Herb 10g
 
 

Français:

Accueil Solution FITOMED PT.NGRIJIREA angle Herb 10g
 
 

Español:

INICIO SOLUCIÓN FITOMED PT.NGRIJIREA ángulo de Hierbas 10g
 

 

Produse din aceeasi categorie