Home >> Denoct ulei presat la rece > Diverse alimentare >> ULEI FLOAREA SOARELUI 1L DENOCT PROD

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ULEI FLOAREA SOARELUI 1L DENOCT PROD

Uleiul de floarea-soarelui face parte dintre cele mai bune uleiuri pentru sanatate si propune un echilibru foarte bun intre diferitii acizi grasi.
12,64 RON

 

Descriere produs:

Uleiul de floarea-soarelui

 

   Iata un ulei de culoare aurie, lejer, delicat si cu un gust fin care ofera un echilibru al savorii si care se aromatizeaza foarte bine. Finetea sa, pretul sau extrem de bun si calitatile sale dietetice il fac un preferat al consumatorilor.

Utilizare.

   Cu gustul sau fructat, care ne aminteste putin de alune, si cu delicatetea sa, acest ulei este indispensabil. Presat la rece, fara sa fie gatit, presarat cu cateva ierburi aromatice fine sau amestecat cu otet de vin alb sau suc de lamaie, uleiul de foarea-soarelui este excelent ca baza pentru salatele delicate si fragile.

Mai putin greu si mai fin decat uleiul de masline, subliniaza aromele, nu le mascheaza.

   Constituie un suport delicios si subtil pentru sosurile bazate pe otet, pentru alimentele marinate sau pentru diverse asezonari la retetele facute in casa. Marea sa polivalenta ne permite sa-l folosim chiar si in patiserie.

   Uleiul de floarea-soarelui suporta in mod moderat caldura: este perfect pentru gratare, dar nu este foarte bun pentru fripturile la cuptor. Daca uleiul pur este destul de rezistent la caldura, cel care este facut la prima presare este, in schimb, este mai degraba fragil.

 

Beneficii.

   Uleiul de floarea-soarelui face parte dintre cele mai bune uleiuri pentru sanatate si propune un echilibru foarte bun intre diferitii acizi grasi.

   Avand putini acizi grasi saturati, el contine o proportie buna de acizi grasi poli-nesaturati si un pic de acizi grasi mono-saturati, dar mai putini decat uleiul de masline.

Folosirea sa nu duce la cresterea colesterolului rau, chiar ii diminueaza nivelul.

 

Conservarea.

   Uleiul de floarea-soarelui nu se intareste la frig si se poate conserva la frigider chiar mai mult de un an. Uleiul de la prima presare la rece este mai fragil si durata sa de viata este mai scurta. Dupa un an exista pericolul oxidarii. Acizi grasi poli-nesaturati – 69% Acizi grasi mono-saturati – 20% Acizi grasi saturati – 11%

 

Presat la rece, nu contine colesterol


 
 

English:

SUNFLOWER OIL 1L DENOCT Cold Products Press, contains no cholesterol sunflower oil 1L DENOCT PROD
 
 

Français:

HUILE DE TOURNESOL 1L DENOCT Produits froide de presse, ne contient pas d'huile de tournesol 1L cholestérol DENOCT PROD
 
 

Español:

Aceite de girasol 1 litro DENOCT fría productos de prensa, no contiene aceite de girasol 1 litro de colesterol DENOCT PROD
 

 

Produse din aceeasi categorie