Home >> Diomsana produse naturiste > Suplimente Nutritive >> Morris cu propolis tb 50gr DIOMSANA
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro
Morris cu propolis tb 50gr DIOMSANA
CAUTA SI IN INTREBARI SI RASPUNSURI!
Descriere produs:
Morris cu propolis tb 50gr DIOMSANA
Morris cu propolis-Combate Simptomele neplacute!
-Pe cat de simplu e sa te procopsesti cu un guturai, pe atat de usor e sa uiti ca-l ai.
-Un stranut neprotejat din partea unui trecator si gata! A treia zi esti cu nasul in batista si gatul in pioneze. E clar, te-ai procopsit cu un guturai.
-Slabiciunea generala, durerea surda de cap si frisoanele ulterioare confirma diagnosticul.
-Usor de confundat cu gripa, guturaiul sau raceala comuna este o viroza de mai mica amploare.
-Virusii care-l provoaca sunt mai slabi, determinand manifestari mai putin dureroase pentru organism.
-Simptomele apar treptat, debutand cu o senzatie de gadilare in gat, stranuturi repetate, nas infundat, secretii nazale apoase si abundente.
-Apoi se pot instala dureri surde de cap, lacrimari ale ochilor, tuse seaca, frisoane, o stare de oboseala, epuizare chiar, lipsa puterii de concentrare, febra, care daca apare, nu depaseste niciodata 39 C.
-Din pacate, uneori guturaiul joaca in echipa, fiind insotit de laringita, traheita (inflamarea mucoasei care capitoneaza traheea), bronsita (inflamarea mucoasei bronhiilor).
-Daca boala, secundata de aceste inflamatii, nu este tratata corespunzator, poate genera complicatii cu adevarat serioase, cum ar fi sinuzita sau pneumonia.
-Cum previi imbolnavirea?
-Pentru a preveni contractarea si raspandirea acestei infectii virale, trebuie, in primul rand, sa-ti fortifici organismul prin consum de antibiotice naturale, precum ceapa, usturoiul, propolisul, mierea, radacina de hrean, sucul de rodii si cel de struguri.
-Bogate in vitamine, minerale, dar si alte substante active, aceste produse intaresc sistemul imunitar, sporindu-i capacitatea de lupta cu virusii.
-Al doilea pas de urmat ar fi sa eviti apropierea de persoanele racite sau care fumeaza.
-Virusii se pot deplasa aproximativ 3,7 metri prin aer in momentul in care o persoana contaminata stranuta sau tuseste.
-De stiut este ca particulele virale raman active, deci contagioase, timp de cateva ore, chiar si in afara corpului uman.
-Astfel, este foarte posibil sa te imbolnavesti de guturai daca atingi un obiect infestat, iar apoi duci mana la nas, la gura sau ochi.
-Asadar, atentie la igiena mainilor.
-Spalatul pe maini ar trebui sa devina o dependenta in sezonul virozelor.
-Cum nu se trateaza:
-Timpul vindeca toate ranile.Proverbul nu prea are suport in realitate, dar in cazul guturaiului adevarul este suficient de aproape.
-Indiferent de durata racelii, nu recurge la antibiotice, mai ales fara prescriptie medicala.
-Aceasta greseala poate duce la complicatii nedorite. Rolul antibioticelor este de a lupta contra infectiilor bacteriene, si nu contra virusilor.
-Prin administrarea orala a acestora sunt distruse bacteriile bune din intestin, iar ca rezultat apare o proliferare a bacteriilor nocive si a fungilor, care au diverse manifestari, de la tulburari digestive (crampe, balonari, diaree) la infectii greu de stapanit.