Home >> Diomsana produse naturiste > Suplimente Nutritive >> Morris cu propolis tb 50gr DIOMSANA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Morris cu propolis tb 50gr DIOMSANA

Morris cu propolis tb 50gr DIOMSANA Pe cat de simplu e sa te procopsesti cu un guturai, pe atat de usor e sa uiti ca-l ai.
24,72 RON

 

Descriere produs:

Morris cu propolis tb 50gr  DIOMSANA
Morris cu propolis-Combate Simptomele neplacute!
-Pe cat de simplu e sa te procopsesti cu un guturai, pe atat de usor e sa uiti ca-l ai.
-Un stranut neprotejat din partea unui trecator si gata! A treia zi esti cu nasul in batista si gatul in pioneze. E clar, te-ai procopsit cu un guturai.
-Slabiciunea generala, durerea surda de cap si frisoanele ulterioare confirma diagnosticul.

-Usor de confundat cu gripa, guturaiul sau raceala comuna este o viroza de mai mica amploare.

-Virusii care-l provoaca sunt mai slabi, determinand manifestari mai putin dureroase pentru organism.

-Simptomele apar treptat, debutand cu o senzatie de gadilare in gat, stranuturi repetate, nas infundat, secretii nazale apoase si abundente.

-Apoi se pot instala dureri surde de cap, lacrimari ale ochilor, tuse seaca, frisoane, o stare de oboseala, epuizare chiar, lipsa puterii de concentrare, febra, care daca apare, nu depaseste niciodata 39 C.

-Din pacate, uneori guturaiul joaca in echipa, fiind insotit de laringita, traheita (inflamarea mucoasei care capitoneaza traheea), bronsita (inflamarea mucoasei bronhiilor).

-Daca boala, secundata de aceste inflamatii, nu este tratata corespunzator, poate genera complicatii cu adevarat serioase, cum ar fi sinuzita sau pneumonia.

-Cum previi imbolnavirea?
-Pentru a preveni contractarea si raspandirea acestei infectii virale, trebuie, in primul rand, sa-ti fortifici organismul prin consum de antibiotice naturale, precum ceapa, usturoiul, propolisul, mierea, radacina de hrean, sucul de rodii si cel de struguri.

-Bogate in vitamine, minerale, dar si alte substante active, aceste produse intaresc sistemul imunitar, sporindu-i capacitatea de lupta cu virusii.

-Al doilea pas de urmat ar fi sa eviti apropierea de persoanele racite sau care fumeaza.

-Virusii se pot deplasa aproximativ 3,7 metri prin aer in momentul in care o persoana contaminata stranuta sau tuseste.

-De stiut este ca particulele virale raman active, deci contagioase, timp de cateva ore, chiar si in afara corpului uman.

-Astfel, este foarte posibil sa te imbolnavesti de guturai daca atingi un obiect infestat, iar apoi duci mana la nas, la gura sau ochi.
-Asadar, atentie la igiena mainilor.

-Spalatul pe maini ar trebui sa devina o dependenta in sezonul virozelor.
-Cum nu se trateaza:
-Timpul vindeca toate ranile.Proverbul nu prea are suport in realitate, dar in cazul guturaiului adevarul este suficient de aproape.
-Indiferent de durata racelii, nu recurge la antibiotice, mai ales fara prescriptie medicala.
-Aceasta greseala poate duce la complicatii nedorite. Rolul antibioticelor este de a lupta contra infectiilor bacteriene, si nu contra virusilor.
-Prin administrarea orala a acestora sunt distruse bacteriile bune din intestin, iar ca rezultat apare o proliferare a bacteriilor nocive si a fungilor, care au diverse manifestari, de la tulburari digestive (crampe, balonari, diaree) la infectii greu de stapanit.

 


 
 

English:

MORRIS propolis TABLET 50g reverses DIOMSANA unpleasant symptoms! On how easy it is to get a cold procopsesti on is so easy to forget that you have. Morris drops for help from Diomsana MORRIS Propolis propolis DIOMSANA TABLET 50g
 
 

Français:

MORRIS propolis TABLET 50g revers désagréables symptômes DIOMSANA! Sur combien il est facile d'obtenir un procopsesti froid est si facile d'oublier que vous avez. Morris baisse de l'aide à Diomsana MORRIS Propolis propolis DIOMSANA TABLET 50g
 
 

Español:

MORRIS propóleo TABLET 50g invierte síntomas desagradables DIOMSANA! Por lo fácil que es conseguir un procopsesti fría es tan fácil olvidar que usted tiene. Morris gotas para la ayuda de Diomsana MORRIS Propóleos Propóleos DIOMSANA TABLET 50g
 

 

Produse din aceeasi categorie