Home >> Dacia Plant Produse farmaceutice > Ceaiuri Vrac >> CEAI ROINITA 50GR DACIA PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CEAI ROINITA 50GR DACIA PLANT

Desi folosita de mii de ani in terapia, roinita (denumita si melisa) a fost pana nu demult considerata de catre lumea stiintifica o planta modesta, cu efecte blande de reglare digestiva si nervoasa.
3,82 RON

 

Descriere produs:

CEAI ROINITA 50GR DACIA PLANT

 

ROINItA (Melissa officinalis)

Desi folosita de mii de ani in terapia, roinita (denumita si melisa) a fost pana nu demult considerata de catre lumea stiintifica o planta modesta, cu efecte blande de reglare digestiva si nervoasa. Studiile aprofundate, de data recenta, realizate cu privire la compozitia si actiunile plantei au dezvaluit insa proprietati uimitoare, de la puternicul efect antiherpetic, la actiunea eficienta asupra glandei tiroide in hipertiroidie, efecte de stimulare a proceselor cerebrale in Alzheimer, proprietati antitumorale, antidepresive, calmante, antiinsomnie, etc. Actiunile principale asupra sistemelor nervos, endocrin si digestiv fac ca aceasta planta sa constituie la ora actuala o speranta pentru o serie intreaga de tulburari specifice civilizatiei moderne.

ACTIUNI

INTERN: carminativ bun, coleretic mediu, antispasmodic gastro-intestinal puternic, stomahic bun, antiemetic de intensitate medie, regleaza ciclul menstrual, antidepresiv puternic (efectul apare la administrarea in doze medii), sedativ bland (efectul apare la administrarea in doze mici), analgezic mediu-slab (efectul apare la administrare in doze mari), hipotensiv mediu, antiviral foarte bun contra virusului herpetic de tip 1 si 2, antibacterian, antifungic, antiinflamator bun, antioxidant puternic (efect datorat mai ales acidului rozmarinic din componenta sa; efectul sau antioxidant este de cca. 10 ori mai puternic decat cel al vitaminelor C si E, recunoscute pentru intensitatea actiunii antioxidante), antitumoral bun (conform studiilor de laborator, acidul cafeic, precum si o glicozida prezente in frunzele plantei au capacitatea de a inhiba biosinteza proteinelor in celulele canceroase), inhibitor puternic al actiunii hormonului tiroidian (TSH).

EXTERN: antiseptic, cicatrizant, antiviral foarte bun (actiune sustinuta prin studii clinice in cazul virusului herpetic Herpes simplex cu localizare orala sau genitala), calmant mediu.

INDICATII:

- atonie gastrica, indigestie, spasme gastro-intestinale, aerofagie, balonare - pulbere sau infuzie combinata.

-  anorexie – cate ½ - 1 lingurita de pulbere, de 4 ori pe zi timp de minim 3 saptamani. Se consuma cu 30 de minute inainte de a manca. Pentru efecte amplificate se poate asocia fiecare doza cu o cantitate de un varf de cutit de pulbere de busuioc (Ocimum basilicum).

-  greturi, varsaturi – o lingurita din pulberea plantei se tine sub limba timp de 20 de minute, dupa care se poate inghiti. Se repeta administrarea de 4 ori pe zi, atat timp cat este necesar. Pentru efecte amplificate se poate asocia cu un sfert de lingurita de pulbere din radacina de  ghimbir (Zingiber officinalis).

 - colita cronica, enterocolita, colici abdominale si intestinale (si in cazul copiilor) -  infuzie combinata, 3 cani pe zi; pentru copii se va administra cate o jumatate de cana de 3 ori pe zi.

- hipertiroidie (prin blocarea actiunii TSH) – se administreaza de preferinta ca pulbere, sublingual. Tratamentul dureaza 4-6 luni. Efectele sunt mult amplificate prin asocierea cu pulbere de sanziene galbene (Gallium verum). in cazul in care administrarea sublinguala e greu suportata se va apela la infuzia combinata – 3 cani pe zi (inainte de inghitire se face gargara 2-3 minute).

-  hipertensiune – pulbere, sublingual, de 4 ori pe zi in cure de lunga durata. Este utila mai ales in cresterile de tensiune asociate cu stari de nervozitate, stress. Se utilizeaza frecvent in asociere cu alte plante hipotensive (vasc, paducel, talpa gastei).

-  infectii virale (virus herpetic, adjuvant in cazul infectiilor cu virus gripal), adjuvant in infectii bacteriene si fungice – se administreaza de 2 ori pe zi cate o cana de infuzie combinata. in cazul virusului herpetic se recomanda realizarea unei cure indelungate, de minim 3 luni.

- dischinezie biliara, adjuvant in litiaza biliara – infuzie combinata concentrata – 1 cana pe zi. -  nervozitate, stress, angoase, depresie, oboseala nervoasa, Alzheimer (adjuvant pentru reducerea starilor de agitatie si imbunatatirea memoriei) – se administreaza in forma care este mai usor acceptata – pulbere sau infuzie combinata.

- tulburari de memorie – pulbere, cate o lingurita de 3 ori pe zi la aceleasi ore.

- insomnie – infuzie combinata concentrata, o cana cu 2 ore inainte de culcare, in fiecare zi. Asocierea cu valeriana (Valeriana officinalis) – 1 lingurita de pulbere la o cana, determina efecte comparabile cu cele ale sedativelor de sinteza, fara a avea insa reactiile adverse ale acestora.

- migrene, vertij, tinitus (zgomote in urechi) – pulbere, de 4 ori pe zi, in cure de 1-2 luni.

- frigiditate pe fond psihic, emotivitate exacerbata, stari de tensiune – infuzie combinata. Se consuma 1 cana pe zi, in fiecare seara inainte de culcare, timp de o luna.

- afectiuni cardiace la persoane iritabile, stresate, incordate psihic – pulbere, 2 lingurite pe zi, sublingual.

- dureri si tulburari ovariene si uterine, dismenoree, hipermenoree, menopauza – in special actiunea calmanta, analgezica si antiinflamatoare si reglatoarea hormonala reduce considerabil efectele neplacute in aceste tulburari. Se administreaza de preferinta sub forma de infuzie combinata.

Extern:

-  prurit, eczeme zemuinde, rani, ulceratii, ulcere de gamba – spalaturi cu infuzie combinata concentrata, de 2-4 ori pe zi.

- herpes genital si bucal – aplicatiile cu infuzie combinata concentrata determina grabirea timpului de vindecare al leziunilor herpetice si totodata conduc la cresterea duratei dintre episoadele de manifestare a bolii. Pentru efecte antiherpetice amplificate si persistente, planta va fi utilizata si intern in modul precizat.

MOD DE PREPARARE sI ADMINISTRARE:

Pulberea – planta se macina fin cu rasnita electrica de cafea dupa care se face o cernere prin sita pentru faina alba. Se ia, de regula, 1 lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba vreme de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. Pulberea nu se pastreaza mai mult de 4-5 zile, deoarece i se altereaza proprietatile.

Infuzia combinata (reteta pentru obtinerea a 250 ml.) – o lingurita de pulbere de roinita se lasa la inmuiat intr-o jumatate de cana de apa de seara pana dimineata, cand se filtreaza; maceratul se pune deoparte, iar pulberea ramasa se opareste cu o jumatate de cana de apa fierbinte si se lasa la infuzat timp de 20 minute, dupa care se lasa la racit; se combina cele doua extracte; se bea inainte de masa cu un sfert de ora acest preparat. Doza – 3 cani pe zi.

Infuzia combinata concentrata – se prepara ca si infuzia combinata, doza de planta pentru o cana cu apa fiind insa de 3 lingurite de pulbere.

PRECAUtII

in cazul persoanelor care utilizeaza sedative si calmante de sinteza, se recomanda evitarea utilizarii in paralel a acestei plante.


 
 

English:

TEA TEA PLANT balm balm 50GR 50GR DACIA DACIA PLANT balm (Melissa officinalis) Although used for thousands of years in therapy, balm (also called melissa) was until recently considered by the scientific world a modest plant, control mild digestive effects and nervous. Comprehensive studies of recent date, made on the composition and action planhowever revealed lime amazing properties, the powerful effect antiherpetic to effective action on the thyroid gland in hyperthyroidism, the effect of stimulating the brain in Alzheimer's trials, antitumor properties, antidepressants, painkillers, antiinsomnie, etc.. Main actions on the nervous, endocrine and digestive makes this plant is currently its hopeof a series of specific disorders of modern civilization. INTERNAL ACTIONS: carminativ good collar environment, strong gastrointestinal antispasmodic, stomahic good antiemetic of moderate, regulate your menstrual cycle, powerful antidepressant (the effect appears to medium-dose administration) mild sedative (the effect appears to administration in small doses), medium-weak analgesic (effectsite administration at high doses appears), low average, very good antiviral against herpes virus type 1 and 2, antibacterial, antifungal, antiinflammatory good antioxidant (mainly due to effect of rosemary acid component, or antioxidant effect is about . 10 times stronger than vitamins C and E, known for their antioxidant action, intensity), NTAitumoral good (according to laboratory studies, caffeic acid, and a glycoside present in plant leaves have the ability to inhibit protein biosynthesis in cancer cells), strong inhibitory action of thyroid hormone (TSH). EXTERNAL: antiseptic, healing, good antiviral (action if supported by clinical studies with herpes simplex virus herpes a locationrala or genitals), calming environment. INDICATIONS: - gastric atony, indigestion, gastrointestinal spasms, aerofagie, bloating - powder or combined infusion. - anorexia - each ½ - 1 teaspoon of powder, four times daily for at least 3 weeks. It consumed 30 minutes before eating. For enhanced effects may be administered each dose with a quantity of one limef knife powder basil (Ocimum basilicum). - Nausea, vomiting - a teaspoon of powder plant is held under the tongue for 20 minutes, after which they can swallow. Repeat four times daily administration, as long as necessary. For enhanced effects may be associated with one quarter teaspoon of powdered ginger root (Zingiber officinalis).- Chronic colitis, enterocolitis, intestinal colic and abdominal (and children) - combined infusion, 3 cups per day for children will be given half a cup three times daily. - Hyperthyroidism (by blocking the action of TSH) - preference is given to the powder sublingually. Treatment lasts 4-6 months. Effects are much enhanced by the addition powderFairies yellow (Gallium verum). if the sublingual administration's hard to call will be supported infusion combined - 3 cups per day (gargle before swallowing is 2-3 minutes). - hypertension - powder, sublingual, 4 times a day long course . It is especially useful in increasing tension associated with feelings of nervousness, stress. It uses frequencyvent in combination with other hypotensive plants (mistletoe, hawthorn, Herb base). - viral infections (herpes virus, an adjuvant in influenza virus infections), an adjunct to bacterial and fungal - are given 2 times daily for a mug combined infusion. herpes virus is recommended when carrying out a long course, at least three months. - biliary dyskinesia, An adjunct to gallstones - combined infusion concentrated - one cup per day. - Nervousness, stress, anguish, depression, nervous exhaustion, AD (adjunct to reduce agitation and improve memory) - is administered in the form that is more easily accepted - powder or combined infusion. - Memory problems - powder, a teaspoonITA 3 times per day at the same hours. - insomnia - combined infusion concentrated cup 2 hours before bedtime every day. Combination with valerian (Valeriana officinalis) - 1 teaspoon of powder in a cup, comparable to determine the sedative effects of synthesis, but without the side effects thereof. - Headaches, dizziness, tinnitus (ringing in the ears) -powder, four times daily for 1-2 months to cure. - to fund mental frigidity, exacerbated emotion, tension - combined infusion. Eat a cup a day, every night before bedtime for one month. - Heart disease in people irritable, stressed, tense psychological - powder, 2 teaspoons a day sublingually. - Pain and ovarian and uterine disorders, dismalNore, hipermenoree, menopause - particularly calming, analgesic and anti-inflammatory and hormone reglatoarea significantly reduce unpleasant effects on these disorders. Preference is given in the form of combined infusion. Extern: - itching, eczema zemuinde, wounds, ulcers, leg ulcers - washes with combined infusion concentrated 2-4 times per day.- Oral and genital herpes - focused applications with combined infusion determine speeding healing time of herpes lesions and also lead to increased duration of episodes of disease manifestation. For amplified antiherpetice persistent effects, the plant will be used internally and as specified. Preparation and administration: powder - plant wereFine grind is electric coffee grinder is made by sifting the flour through a sieve. It takes usually a scoop of four times daily on an empty stomach. The powder is held under the tongue while the 10 to 15 minutes and then be swallowed with water. The powder does not keep more than 4-5 days, because he alters the properties. Infusion combined (recipe for getting to 250 ml.) - Ateaspoon of powder balm let it soak a half cup of water over night, when filtered, macerate set aside and the remaining powder Boil half a cup of hot water and let it infused for for 20 minutes, then allow to cool, combine the two extracts drink before the meal with one quarter of this preparation time. Dose - 3 assome day. infusion combined concentrated - Prepare as combined infusion dose of plant for a cup of water is but 3 tablespoons of powder. caution in the people who use sedatives and tranquilizers synthesis, should avoid using in parallel this plant.
 
 

Français:

Thé Balm Balm PLANTE 50gr 50gr DACIA DACIA PLANTE baume (Melissa officinalis) Bien qu'ils soient utilisés pour des milliers d'années dans la thérapie, baume (aussi appelé Melissa) était jusqu'à récemment considéré par le monde scientifique une plante modeste, le contrôle de légers effets digestifs et nerveux. Les études approfondies de date récente, faite sur la composition et le plan d'actiontoutefois révélé la chaux propriétés étonnantes, le puissant effet antiherpétiques à une action efficace sur la glande thyroïde dans l'hyperthyroïdie, l'effet de la stimulation du cerveau dans les essais d'Alzheimer, les propriétés antitumorales, antidépresseurs, analgésiques, antiinsomnie, etc. Principales actions sur le système nerveux, endocrinien et digestif rend cette plante est actuellement l'espoird'une série de troubles spécifiques de la civilisation moderne. actions internes: carminativ environnement col bon, fort gastro antispasmodique, anti-émétique bonne stomahic des modérés, réguler le cycle menstruel, antidépresseur puissant (l'effet apparaît à mi-dose d'administration), sédatif léger (l'effet apparaît à l'administration à petites doses), moyenne-faible analgésique (effetl'administration du site à des doses élevées apparaît), moyenne à faible, type de virus très bon antiviral contre l'herpès 1 et 2, antibactériens, antifongiques, anti-inflammatoires bon antioxydant (principalement dû à l'effet de la composante acide de romarin, ou un effet antioxydant est d'environ . 10 fois plus puissant que les vitamines C et E, connus pour leur action antioxydante, intensité), NTAitumoral bonne (selon les études de laboratoire, l'acide caféique, et un présent glycoside dans les feuilles des plantes ont la capacité d'inhiber la biosynthèse des protéines dans les cellules cancéreuses), une forte action inhibitrice de l'hormone de la thyroïde (TSH). EXTERNE: antiseptique, cicatrisante, bonne antiviraux (action si elles sont soutenues par des études cliniques avec l'herpès virus de l'herpès simplex un emplacementou les organes génitaux), calmant environnement. INDICATIONS: - gastrique, l'atonie indigestion, gastro-intestinaux, des spasmes aerofagie, ballonnements - en poudre ou en combinaison. perfusion - anorexie Rala - chaque ½ - 1 c. à thé de poudre, quatre fois par jour pendant au moins 3 semaines. Il consomme 30 minutes avant de manger. Pour les effets renforcée ne peut être administré chaque dose avec une quantité d'un citron vertf basilic en poudre couteau (Ocimum basilicum). - Nausées, vomissements - une cuillère à café de poudre de plante est tenue sous la langue pendant 20 minutes, après quoi ils peuvent avaler. Répétez quatre fois l'administration quotidienne, aussi longtemps que nécessaire. Pour les effets renforcée peut être associée à une cuillère à café de racine de gingembre trimestre en poudre (Zingiber officinalis).- Colite chronique, entérocolite, intestinales coliques et des douleurs abdominales et des enfants () - perfusion combinée, 3 tasses par jour pour les enfants sera donné une demi-tasse trois fois par jour. - Hyperthyroïdie (en bloquant l'action de la TSH) - la préférence est donnée à la poudre par voie sublinguale. Le traitement dure 4-6 mois. Les effets sont nettement renforcées par de la poudre plusFées jaune verum Gallium (). si de l'administration par voie sublinguale dur de l'appel à être soutenus perfusion combinée - 3 tasses par jour (gargariser avant d'avaler est de 2-3 minutes). - hypertension - en poudre, par voie sublinguale, 4 fois par jour à long cours . Il est particulièrement utile dans les tensions croissantes associées à un sentiment de nervosité, stress. Il utilise la fréquenceventilation en combinaison avec d'autres plantes hypotenseur (gui, l'aubépine, la base de Herb). - les infections virales (virus de l'herpès, un adjuvant dans les infections du virus de la grippe), en complément aux infections bactériennes et fongiques - sont donnés 2 fois par jour pour une tasse perfusion combinée. virus de l'herpès est recommandée lors de la réalisation d'un long parcours, au moins trois mois. - dyskinésie biliaire, Un complément de calculs biliaires - infusion concentrée combinés - une tasse par jour. - Nervosité, stress, angoisse, dépression, épuisement nerveux, AD (appoint pour réduire l'agitation et améliore la mémoire) - est administré sous la forme qui est plus facilement accepté - en poudre ou pour perfusion combinée. - Troubles de la mémoire - en poudre, une cuillère à caféITA 3 fois par jour aux mêmes heures. - Insomnie - perfusion combinée Coupe du concentré 2 heures avant le coucher tous les jours. Combinaison avec la valériane Valeriana officinalis () - 1 cuillère à café de poudre dans une tasse, comparable à déterminer les effets sédatifs de synthèse, mais sans les effets secondaires de celle-ci. - Maux de tête, vertiges, acouphènes (bourdonnements dans les oreilles) -en poudre, quatre fois par jour dans les cours de 1-2 mois. - pour financer la frigidité mentale, aggravée émotion, la tension - perfusion combinée. Mangez une tasse par jour, tous les soirs avant le coucher pendant un mois. - Les maladies cardiaques chez les personnes irritable, stressé, psychologique - en poudre tendue, 2 cuillères à café par jour par voie sublinguale. - Douleur et troubles des ovaires et l'utérus, lugubreNore, hipermenoree, la ménopause - particulièrement relaxantes, antalgiques et anti-inflammatoires et reglatoarea hormone de réduire considérablement les effets désagréables sur ces troubles. La préférence est accordée sous forme de perfusion combinée. Externe: - démangeaisons, eczéma zemuinde, les plaies, les ulcères, les ulcères de jambe - lavage à l'infusion concentrée combinée 2-4 fois par jour.- Oral et l'herpès génital - applications ciblées avec perfusion combinée de déterminer le temps de guérison des lésions d'herpès accélérer et mener à augmentation de la durée des épisodes de la manifestation de la maladie. Pour antiherpetice amplifié les effets persistants, l'usine sera utilisée en interne, comme indiqué. Préparation et administration: en poudre - de plantes ont étémouture fine est moulin à café électrique se fait par tamisage de la farine à travers un tamis. Il faut généralement une boule de quatre fois par jour sur un estomac vide. La poudre est tenue sous la langue alors que les 10 à 15 minutes, puis être avalés avec de l'eau. La poudre ne tient pas plus de 4-5 jours, parce qu'il modifie les propriétés. Perfusion combinée (recette pour arriver à 250 ml.) - Acuillère à café de poudre de baume laisser tremper une demi-tasse d'eau pendant la nuit, lorsque filtrée, faire macérer annulée et le reste de poudre Faire bouillir une demi-tasse d'eau chaude et laissez infuser pendant 20 minutes, puis laisser refroidir, mélanger les deux extraits boire avant le repas avec un quart de ce temps de préparation. Dose - 3,un jour. infusion concentrée combinés - Préparer la perfusion combinée de l'usine pour une tasse d'eau n'est que 3 cuillères à soupe de poudre. prudence chez les personnes qui utilisent les sédatifs et tranquillisants synthèse, devraient éviter d'utiliser en parallèle cette plante.
 
 

Español:

TEA TEA bálsamo bálsamo PLANTA 50gr 50gr DACIA DACIA bálsamo PLANTA (Melissa officinalis) Aunque se ha usado durante miles de años en la terapia, bálsamo (también llamado melisa) hasta hace poco era considerado por el mundo científico una planta modesta, control leves efectos digestivos y nervioso. Estudios amplios de fecha reciente, realizada sobre la composición y el plan de acciónSin embargo reveló sorprendentes propiedades de la cal, el poderoso efecto antiherpéticos para una acción eficaz sobre la glándula tiroides en el hipertiroidismo, el efecto de estimular el cerebro en los ensayos de Alzheimer, las propiedades antitumorales, antidepresivos, analgésicos, antiinsomnie, etc. Principales acciones de tipo nervioso, endocrino y digestivo hace que esta planta es actualmente la esperanza dede una serie de trastornos específicos de la civilización moderna. ACCIONES INTERNAS: carminativ buen ambiente cuello, fuerte gastrointestinal, stomahic buena antieméticos antiespasmódica de moderado, regular el ciclo menstrual, poderoso antidepresivo (el efecto parece medio administración de una dosis) sedante suave (el efecto aparece a la administración en pequeñas dosis), medio-débil analgésico (efectoel lugar de administración a dosis altas parece), promedio bajo, tipo de virus muy bueno antiviral contra el herpes 1 y 2, antibacteriana, antifúngica, antioxidante antiinflamatorio buena (principalmente debido al efecto de componente ácido de romero, o el efecto antioxidante es de aproximadamente . 10 veces más fuerte que las vitaminas C y E, conocidas por su acción antioxidante, intensidad), NTAitumoral buena (según estudios de laboratorio, el ácido cafeico, y un presente glucósido en hojas de las plantas tienen la capacidad de inhibir la biosíntesis de proteínas en las células cancerosas), inhibidor fuerte acción de la hormona de la tiroides (TSH). EXTERNO: antiséptico, cicatrizante, buena antivirales (acción si es compatible con los estudios clínicos con herpes virus simple del herpes de una ubicaciónRala o los genitales), calmando el medio ambiente. INDICACIONES: - atonía gástrica, indigestión, espasmos gastrointestinales, aerofagie, hinchazón - en polvo o infusión combinada. - anorexia - cada ½ - 1 cucharadita de polvo, cuatro veces al día durante al menos 3 semanas. Se consumen 30 minutos antes de comer. Para efectos optimizados pueden ser administrada cada dosis con una cantidad de un limóncuchillo de albahaca en polvo f (Ocimum basilicum). - Náuseas, vómitos - una cucharadita de polvo de la planta se mantiene bajo la lengua durante 20 minutos, tras lo cual se puede tragar. Repita cuatro veces la administración diaria, siempre y cuando sea necesario. Para efectos de una mayor puede estar asociada con un cuarto de cucharadita de raíz de jengibre en polvo (Zingiber officinalis).- Enfermedades crónicas colitis, enterocolitis, intestinal (y los niños y cólicos abdominales) - infusión combinada, 3 tazas por día para los niños se les da la taza tres veces al día. - Hipertiroidismo (al bloquear la acción de la TSH) - se da preferencia a la pólvora por vía sublingual. Los tratamientos duran entre 4-6 meses. Los efectos son muy acentuada por el polvo, ademásHadas amarillo (verum galio). si la administración sublingual es duro para llamar con el apoyo infusión combinada - 3 tazas por día (gárgaras antes de tragar es de 2-3 minutos). - Hipertensión - polvo, sublinguales, 4 veces al día durante . Es especialmente útil en el aumento de la tensión asociada con sensaciones de nerviosismo, estrés. Utiliza la frecuenciade ventilación en combinación con otras plantas hipotensor (muérdago, el espino, Herb base). - infecciones virales (virus del herpes, coadyuvante en infecciones por el virus de la gripe), un complemento de bacterias y hongos - se dan 2 veces al día por una taza infusión combinada. virus del herpes se recomienda cuando se realiza un curso largo, al menos tres meses. - discinesia biliar, La infusión combinada Un complemento a los cálculos biliares - concentrado - una taza por día. - Nerviosismo, estrés, angustia, depresión, agotamiento nervioso, AD (adyuvante para reducir la agitación y mejorar la memoria) - se administra en la forma que es más fácilmente aceptada - en polvo o infusión combinada. - Los problemas de memoria - en polvo, una cucharaditaITA 3 veces por día en el mismo horario. - Insomnio - taza de infusión combinada concentradas 2 horas antes de acostarse todos los días. La combinación con la valeriana (Valeriana officinalis) - 1 cucharadita de polvo en una taza, comparable para determinar los efectos sedantes de síntesis, pero sin los efectos secundarios de la misma. - Dolores de cabeza, mareos, acúfenos (zumbidos en los oídos) -en polvo, cuatro veces al día en los cursos de 1-2 meses. - para financiar la frigidez mental, exacerbado la emoción, la tensión - la infusión combinada. Coma una taza al día, cada noche antes de acostarse durante un mes. - Las enfermedades del corazón en personas irritables, subrayó, psicológico - tensa en polvo, 2 cucharaditas al día por vía sublingual. - El dolor y los trastornos de ovario y útero, tristeNore, hipermenoree, la menopausia - particularmente calmante, analgésico y anti-inflamatorios y reglatoarea hormona significativamente reducir efectos desagradables en estos trastornos. Se da preferencia en forma de infusión combinada. Externo: - picor, zemuinde eczema, heridas, úlceras, úlceras de la pierna - se lava con una infusión concentrada combinado 2-4 veces al día.- Oral y el herpes genital - aplicaciones enfocadas a determinar el tiempo de infusión combinada acelerar la curación de las lesiones del herpes y también llevar a aumentar la duración de los episodios de manifestación de la enfermedad. Para antiherpetice amplificada efectos persistentes, la planta será de uso interno y como se especifica. Preparación y administración: en polvo - la planta fueronmolienda fina es molinillo de café eléctrico se realiza por tamizado la harina por un tamiz. Se tarda por lo general una bola de cuatro veces al día con el estómago vacío. El polvo se mantiene debajo de la lengua, mientras que el 10 a 15 minutos y luego se deben ingerir con agua. El polvo no lleva más de 4-5 días, ya que altera las propiedades. Infusión combinada (receta para llegar a 250 ml.) - Uncucharadita de polvo de bálsamo deje reposar una media taza de agua durante la noche, cuando se filtra, macerado a un lado y el polvo restante Hervir media taza de agua caliente y deje que se infunde de durante 20 minutos, dejar enfriar, combinar los dos extractos de beber antes de la comida con una cuarta parte de este tiempo de preparación. Dosis - 3, comoalgún día. concentrada infusión combinada - Preparar como la dosis de infusión combinada de planta para una taza de agua no es más que 3 cucharadas de polvo paralelo. precaución en las personas que utilizan sedantes, tranquilizantes y síntesis, deberían evitar el consumo de esta planta.
 

 

Produse din aceeasi categorie