Home >> Dacia Plant Produse farmaceutice > Ceaiuri Vrac >> CEAI SALVIE FRUNZA 50gr DACIA PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CEAI SALVIE FRUNZA 50gr DACIA PLANT

Antiflogistic puternic (reduce inflamatia, avand efecte calmante, antipruriginoase)
4,10 RON

 

Descriere produs:

CEAI SALVIE FRUNZA 50gr DACIA PLANT

 

SALVIA (Salvia officinalis)

intr-un clasament al celor mai folosite plante din lume cu siguranta ca salvia ar ocupa un loc fruntas. De ce? Pentru ca acopera o paleta impresionanta de boli si tulburari, pentru ca se preteaza atat la tratamente de lunga durata si foarte lunga durata, cat si la cele intense si pe termen scurt si, nu in ultimul rand, pentru ca este una din plantele cu actiune extrem de favorabila asupra mintii si a psihicului. in medicina populara a multor popoare cura de cateva saptamani cu salvie era recomandata pentru a feri de raceli si infectii, de boli de inima sau de atacuri cerebrale, pentru a preveni dezechilibrele hormonale si nervoase. Este stiut din batrani ca ceaiul de salvie este bun pentru cei cu "nervii slabiti", care "luneca usor in diferite patimi (vicii)" ori care sufera de "poceala" (paralizie in diferite forme). Folosita intern si extern aceasta planta vindeca sau amelioreaza peste o suta de boli, de la acnee si tulburari de menopauza la boli de piele, cancer sau raceli. Iata in continuare pe larg despre virtutile terapeutice ale salviei

ACtIUNI

INTERN: antidiareic mediu-slab, antiflogistic puternic (reduce inflamatia, avand efecte calmante, antipruriginoase), antiseptic bun, astringent bun, antinevralgic bun, antispastic bun, calmant cardiac mediu, carminativ mediu, elimina mucozitatiile prea abundente din aparatul respirator (expectorant bun) si stomac, depurativ puternic, detoxifiant bun, diuretic mediu, excitant al sistemului nervos si al corticosuprarenalelor,  coleretic mediu-slab, hipotensiv slab, hipoglicemiant slab, antigalactagog puternic (opreste secretia de lapte), antisudorific puternic (reduce transpiratia), stimulent  si tonic general bun, reechilibrant bun al sistemul neuroendocrin.

EXTERN: antiinflamator bun, antiseptic bun, antireumatic bun, astringent bun, cicatrizant mediu.

INDICAtII

INTERN:

- menstre neregulate si alte disfunctii legate de ciclul menstrual - pulbere. Se administreaza in cure de 2-3 luni in cazul ciclului neregulat. in situatia sindromului premenstrual se va utiliza in mod special cu 5-7 zile inainte de declansarea menstruatiei, pana la 2-3 zile dupa incheierea acesteia. in acest interval de timp se pot utiliza doze mai mari de salvie: 1 gram de 4 pana la 5 ori pe zi.

- astm, bronsite cronice, raceli, gripe iritatii ale gatului, laringita, febre intermitente - pulbere. Salvia "usuca" excesul de mucus din nas si plaman, detensioneaza prin efectul antispastic zonele afectate de boala si determina un puternic efect antiseptic local.

- menopauza, sterilitate secundara, atrofie uterina - pulbere sau infuzie combinata. Este necesar sa fie realizate cure de minim 2-3 luni. in aceste cazuri se obtin efecte remarcabile daca salvia se asociaza cu seminte de marar (Anethum graveolens) si iarba de napraznic (Geranium robertianum).

- diaree, diaree la nou-nascuti, inflamatii gastro-intestinale asociate cu balonari - pulbere administrata des, in doze mici: un varf de cutit de pulbere inainte si dupa fiecare masa. in cazul copiilor mici se va prepara o infuzie combinata din care se va administra o jumatate de pahar - un pahar pe zi (se bea fractionat, pe parcursul intregii zile)- diabet - macerat la rece. Salvia are rol adjuvant in tratarea acestei afectiuni, fiind recomandata in special femeilor.

- digestii lente, inapetenta - un varf de cutit de pulbere, consumata cu 15 minute inainte de fiecare masa.

- hepatita, dispepsie atona (dispepsii datorate atoniei), dischinezii, afectiuni cronice ale cailor biliare - pulbere. Stimuleaza secretia biliara si in acelasi timp determina o diminuare a starilor psihice negative corelate cu tulburarile hepatice si biliare. Este bine sa se asocieze cu plante ca gentiana (Gentiana asclepiadea) si sunatoarea (Hypericum perforatum).

- reumatism - infuzie combinata, in cure de lunga durata (minim 1 luna). Are efecte depurative si de combatere a durerilor reumatice.

- neurastenie, astenii (convalescenta), oboseala, stare de nervozitate, surmenaj - pulbere. in cazuri de surmenaj si oboseala se poate asocia cu o cantitate moderata de miere de albine.

- transpiratii nocturne, transpiratia neplacuta a mainilor si a subsuorilor, salivatie excesiva - pulbere administrata de 3 ori pe zi.

- cancer (adjuvant) - infuzie combinata. Se utilizeaza in special in cancerele cu localizare genitala la femei si ca adjuvant in cazurile de cancer la persoane cu o mare incarcare toxica a organismului. Salvia sustine atat procesele purificatoare si de eliminare a compusilor nocivi cat si o stare de tonus psihic, ce permite o atitudine adecvata de infruntare a acestor boli grave.

- pregatirea nasterii - pulbere. Medicul francez Jean Valnet afirma ca salvia administrata regulat cu o luna inainte de nastere, reduce considerabil durerile si usureaza astfel nasterea.

- oprirea lactatiei - pulbere sau infuzie combinata.

- obezitate, celulita - infuzie combinata.

Alte utilizari interne: Ca adjuvant, alaturi de plantele specifice afectiunii tratate, salvia are efecte foarte bune in urmatoarele boli si simptome: tremuraturi, ameteli, paralizii, hipotensiune, circulatie deficitara a sangelui, varice.

EXTERN:

- gingivita, sangerari ale gingiei, paradontoza, desosari (retragerea gingiei), afte bucale - clatiri puternice ale gurii cu macerat la rece concentrat, de 3-4 ori pe zi.

- leucoree - spalaturi vaginale cu infuzie combinata concentrata. Se vor realiza de doua ori pe zi, dimineata si seara.

- anghina, laringita, boli de gat in general - gargara cu macerat la rece.

- eczeme - spalarea zonelor afectate cu infuzie combinata concentrata, de mai multe ori pe zi. Dupa spalare, zona afectata se lasa o perioada de timp la aer pentru uscare. in cazul unor eczeme persistente este indicata aplicarea cataplasmelor cu salvie si coada soricelului.

- debilitate infantila - bai cu infuzie combinata concentrata.

MOD DE ADMINISTRARE

Pulberea - planta se macina fin cu rasnita electrica de cafea dupa care se cerne prin sita pentru faina alba. Se ia, de regula, o lingurita rasa de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba vreme de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. Pulberea nu se pastreaza mai mult de 7 zile, deoarece i se altereaza proprietatile.

Infuzia combinata (reteta pentru obtinerea a 250 ml.)- 1-2 lingurite de pulbere de salvie se lasa la inmuiat intr-o jumatate de cana de apa de seara pana dimineata, cand se filtreaza; maceratul se pastreaza, iar pulberea ramasa se opareste cu o jumatate de cana de apa fierbinte 20 minute, dupa care se lasa la racit; se combina cele doua extracte; se bea inainte de masa cu un sfert de ora acest preparat. Doza - 3 cani pe zi.

Maceratul la rece - 2 lingurite de pulbere din frunze de salvie se pun intr-o cana (250 ml.) de apa de izvor sau plata si se lasa la macerat aprox. 7 ore, dupa care se filtreaza. Se consuma 1-2 cani de macerat pe zi.

Infuzia combinata concentrata - se prepara intocmai ca si cea anterior prezentata cu deosebirea ca va fi mai concentrata: 2-3 linguri de planta in loc de 1 - 2 lingurite.

Cataplasma - planta se macina fin cu rasnita electrica de cafea, dupa care se amesteca intr-un vas cu apa calduta pana se formeaza o pasta, care se pune intr-un tifon si aplica pe locul afectat.

CONTRAINDICAtII

Nu este indicata in perioada alaptarii datorita efectului ei antigalactogog.


 
 

English:

TEA LEAF SALVIA SALVIA LEAF TEA 50gr 50gr DACIA DACIA PLANT PLANT SALVIA (Salvia officinalis) in a ranking of the most used herbs in the world certainly would occupy a spot sage. Why? So that covers a range of diseases and disorders impressive, as is suitable for both treatments and very long lasting, and in the intensive thereand short-term, not least because it is one of the plants with extremely favorable action on the mind and psyche. in folk medicine to cure many people with sage weeks was recommended to guard against colds and infections, heart disease or stroke to prevent hormonal imbalances and nerve. Is known of old as tea shawllife is good for those with "weak nerves", which "slipped slightly different passions (defects) or suffering from" ugliness "(paralysis in various forms). Used internally and externally cure or improve the plant over a hundred diseases and disorders from acne to menopause skin diseases, cancer or colds. Here are extensively about the therapeutic virtuessage them INTERNAL ACTIONS: antidiareic medium-weak, strong antiflogistic (reduces inflammation, with soothing, antipruritic) good antiseptic, astringent good antineuralgic good, good antispasmodic, calming heart medium carminativ environment, eliminate mucozitatiile too abundant in the respiratory system ( good expectorant) and stomach, depurative strong, good detoxifying, diuretic environment, Exciteant's nervous system and corticosuprarenalelor, collar medium-low, low hypotensive, hypoglycaemic weak, strong antigalactagog (stops the secretion of milk), antisudorific strong (reduced sweating), stimulant and tonic generally good, good balancing of the neuroendocrine system. EXTERNAL: inflammatory good, good antiseptic, antirheumatic good, good astringent, healing environment. INDICATIONS INTERNAL: - irregular menses and other menstrual cycle disorders - powder. Administered in courses of 2-3 months for an irregular cycle. PMS in the situation will be used specifically with 5-7 days before onset of menstruation until 2-3 days after its conclusion. this time you can use higher doses of sage: 1gram of 4 to 5 times a day. - asthma, chronic bronchitis, colds, flu, throat irritation, laryngitis, intermittent fevers - powder. Salvia "dry" excess mucus from the nose and lung, detensioneaza by antispasmodic effect of the disease affected areas and determine a powerful local antiseptic effect. - Menopause, secondary infertility, uterine atrophy - powder or infusion combined.Courses need to be made at least 2-3 months. in these cases are obtained remarkable effects if sage is associated with dill seeds (Anethum graveolens) and devastating grass (Geranium robertianum). - diarrhea, diarrhea in infants, gastrointestinal inflammation associated with flatulence - powder often administered in low doses: a pinch of powder before and after every meal. inIf small children will prepare a combined infusion of which will be given half a glass - a glass a day (drink split throughout the day) - Diabetes - cold soak. Sage has an adjuvant role in treating this disease, is recommended especially for women. - Slow digestion, loss of appetite - a pinch of powder, consumed 15 minutes before each meal.- Hepatitis, atonic dyspepsia (dyspepsia due atoniei), dyskinesia, chronic biliary tract - powder. Stimulates biliary secretion and also causes a reduction in negative psychological states linked to liver and biliary disorders. It's good to be associated with plants as gentian (Gentiana asclepiadea) and St John's wort (Hypericum perforatum). - Rheumatism - infusion combineattached in long course (minimum one month). Purification and effects against rheumatic pain. - Neurasthenia, asthenia (convalescence), fatigue, twitter, overworking - powder. in cases of overwork and fatigue may be associated with a moderate amount of honey. - night sweats, sweaty hands and armpits disappointing, excessive salivation - Powderages administered three times daily. - cancer (adjuvant) - combined infusion. Used mainly in female genital cancers with location and as an adjunct to cancer in individuals with a high toxic load the body. Sage supports both purifying processes and eliminate noxious compounds and a state of mental tone, allowing a proper attitude of confrontation aacups serious illnesses. - training delivery - powder. Jean Valnet doctor says salvia regularly administered one month before birth, significantly reduce pain and thus easier birth. - Stopping lactation - powder or combined infusion. - Obesity, cellulite - combined infusion. Other domestic uses: As an adjuvant, with specific plant disease treatedsage has great effect on these diseases and symptoms: tremor, dizziness, paralysis, hypotension, poor blood circulation, varicose veins. EXTERNAL: - gingivitis, bleeding gums, Paradontosis, desosari (withdrawal of gums), mouth sores - mouth rinses strong to soak in cold concentrated 3-4 times per day. - leucorrhea - Vaginal washes with combined infusion concentrationtreat. Be performed twice daily, morning and evening. - Angina, laryngitis, throat diseases in general - gargle with cold soak. - Eczema - wash affected areas with combined infusion concentrated several times a day. After washing the affected area to allow some time for air drying. in case of persistent eczema is indicated application cataplasmelor sage and cstudy in mouse. - infantile debility - bathrooms with combined infusion concentrated. Administration powder - fine grind plant with electric coffee grinder and then sprinkle the flour through a sieve. It takes usually a scoop 3 times daily on an empty stomach. The powder is held under the tongue while the 10 to 15 minutes and then be swallowed with water. The powder does not keep more7 days, as is altering properties. infusion combined (recipe for getting to 250 ml.) - 1-2 teaspoons powdered sage let it soak a half cup of water over night, when the filter ; macerate is preserved and the remaining powder Boil half a cup of hot water 20 minutes, then allow to cool, combine the two extractionyou, to drink before the meal with one quarter of this preparation time. Dose - 3 cups per day. Macerate cold - 2 teaspoons sage leaf powder is put into a cup (250 ml.) Or spring water and let it soak pay approx. 7:00, then filter. Consume 1-2 cups per day soak. Infusion combined concentrated - is prepared just like the previous one presented by differencesthat it will be more focused: 2-3 tablespoons of herb instead of 1 to 2 teaspoons. poultice - fine grind plant with electric coffee grinder, then mix in a bowl with warm water to form a paste, which is put in a gauze and apply on the affected area. CONTRAINDICATIONS is not indicated in nursing because of its effect antigalactogog. SALVIA F TEADacia 50gr RUNZA PLANT
 
 

Français:

Tea Leaf SALVIA SALVIA feuilles de thé 50gr 50gr DACIA DACIA plante Salvia (Salvia officinalis) dans un classement des herbes utilisées le plus au monde serait certainement occuper une place de sauge. Pourquoi? Donc, qui couvre une gamme de maladies et de troubles impressionnante, comme il convient pour les deux traitements et de très longue durée, et dans les intensive ilet à court terme, notamment parce qu'elle est l'une des plantes avec une action très favorable sur l'esprit et la psyché. dans la médecine traditionnelle pour soigner de nombreuses personnes avec des semaines de sauge a été recommandé de se prémunir contre les rhumes et les infections, la maladie cardiaque ou un AVC à éviter les déséquilibres hormonaux et nerveux. Est connu des anciens comme châle théla vie est belle pour ceux qui ont «énervés», qui «a légèrement fléchi différentes passions (défauts) ou souffrant de la« laideur »(paralysie sous diverses formes). Employée interne et externe guérir ou d'améliorer la plante plus d'une centaine de maladies et troubles de l'acné à la ménopause maladies de la peau, le cancer ou le rhume. Voici de nombreux articles sur les vertus thérapeutiquesles actions internes sage: antidiareic moyen faible, forte antiphlogistique (réduit l'inflammation, aux propriétés apaisantes, antiprurigineux), astringent bonne antineuralgic bon bon antispasmodique, calmant cardiaque moyenne carminativ, de l'environnement bon antiseptique, d'éliminer mucozitatiile trop abondante dans le système respiratoire ( bon expectorant) et de l'estomac, dépuratif fort, bon détoxifiant, de l'environnement diurétique, Excitele système nerveux de fourmi et corticosuprarenalelor, col mi-bas, faible hypotension, hypoglycémie faible, antigalactagog forte (arrêts de la sécrétion du lait), antisudorific forte (transpiration réduite), stimulant et tonique général, bon, bon équilibrage du système neuro-endocrinien. EXTERNE: inflammatoires bonne ambiance, bon antiseptique, antirhumatismal bon, bon astringent, la guérison. Indications internes: - des règles irrégulières et d'autres troubles du cycle menstruel - poudre. Administré au cours des 2-3 mois pour un cycle irrégulier. PMS de la situation sera utilisé spécifiquement à 5-7 jours avant l'apparition des menstruations jusqu'à 2-3 jours après sa conclusion. cette fois, vous pouvez utiliser des doses plus élevées de sauge: 1gramme de 4 à 5 fois par jour. - asthme, bronchite chronique, rhume, grippe, irritation de la gorge, les laryngites, les fièvres intermittentes - poudre. Salvia "à sec" l'excès de mucus provenant du nez et du poumon, par detensioneaza effet antispasmodique de la maladie les zones touchées et de déterminer un antiseptique puissant effet local. - Ménopause, la stérilité secondaire, atrophie de l'utérus - en poudre ou pour perfusion combinée.Les cours doivent être effectuées au moins 2-3 mois. Dans ces cas, on obtient des effets remarquables, si sage est associée avec des graines d'aneth (Anethum graveolens) et l'herbe dévastateurs (Geranium robertianum). - la diarrhée, la diarrhée chez les nourrissons, l'inflammation gastro-intestinaux associés à la flatulence - souvent administré en poudre de faibles doses: une pincée de poudre avant et après chaque repas. dansSi les petits enfants prépareront une perfusion combinée qui sera donné un demi-verre - un verre par jour (split boire toute la journée) - Diabète - trempage. Sage a un rôle adjuvant dans le traitement de cette maladie, est particulièrement recommandé pour les femmes. - Digestion lente, perte d'appétit - une pincée de poudre, consommé 15 minutes avant chaque repas.- L'hépatite, la dyspepsie atonique (dyspepsie atoniei raison), dyskinésie, chroniques des voies biliaires - poudre. Stimule la sécrétion biliaire et provoque également une réduction en négatif états psychologiques liées à troubles hépatiques et biliaires. Il est bon d'être associé à des plantes comme la gentiane (Gentiana asclepiadea) et St John's wort (Hypericum perforatum). - Rhumatismes - perfusion de combinerci-joint en temps long (minimum un mois). Purification et les effets contre les douleurs rhumatismales. - Neurasthénie, l'asthénie (convalescence), de la fatigue, twitter, surcharge de travail - en poudre. en cas de surmenage et la fatigue peuvent être associées à une quantité modérée de miel. - sueurs nocturnes, les mains moites et des aisselles décevants, salivation excessive - Poudreâges administré trois fois par jour. - le cancer (adjuvant) - combinée perfusion. Utilisé principalement dans cancers génitaux féminins avec l'emplacement et en complément d'un cancer chez les individus ayant une forte charge toxique du corps. Sage prend en charge les processus de purification et d'éliminer les composés toxiques et un état de tonus mental, permettant une bonne attitude de confrontation AAmaladies graves tasses. - prestation de la formation - en poudre. Jean Valnet médecin dit salvia régulièrement administré un mois avant la naissance, de réduire considérablement la douleur et donc plus facile de naissance. - Allaitement d'arrêt - en poudre ou pour perfusion combinée. - L'obésité, cellulite - perfusion combinée. Autres usages domestiques: Comme adjuvant, avec les maladies des plantes spécifiques traitéssage a un grand effet sur ces maladies et symptômes suivants: tremblements, vertiges, paralysie, l'hypotension, une mauvaise circulation sanguine, les varices. EXTERNE: - la gingivite, des saignements des gencives, parodontose, desosari (retrait des gencives), plaies dans la bouche - les bains de bouche forte à tremper dans le froid concentré 3-4 fois par jour. - leucorrhée - lavages vaginaux avec concentration de la perfusion combinéetraiter. Être effectuée deux fois par jour, matin et soir. - Angine, laryngite, maladies de la gorge en général - se gargariser avec de trempage à froid. - Eczéma - Laver les zones affectées à l'infusion concentrée combinée plusieurs fois par jour. Après lavage de la zone touchée afin de permettre un certain temps pour séchage à l'air. en cas d'eczéma persistant est indiqué sage cataplasmelor demande et cétude chez la souris. - débilité infantile - salle de bains avec perfusion combinée concentré. poudre Administration - amende station de broyage avec moulin à café électrique, puis saupoudrer la farine à travers un tamis. Il faut généralement une boule 3 fois par jour sur un estomac vide. La poudre est tenue sous la langue alors que les 10 à 15 minutes, puis être avalés avec de l'eau. La poudre ne tient pas plus7 jours, est que la modification des propriétés. Perfusion combinée (recette pour arriver à 250 ml.) - 1-2 cuillères à thé de sauge en poudre laisser tremper une demi-tasse d'eau pendant la nuit, lorsque le filtre ; macérat est préservée et le reste de poudre Faire bouillir une demi-tasse d'eau chaude 20 minutes, puis laisser refroidir, mélanger l'extraction en deuxvous, à boire avant les repas avec un quart de ce temps de préparation. Dose - 3 tasses par jour. Macérer à froid - 2 cuillères à café de poudre de feuilles de sauge est mis dans une tasse (250 ml.) Ou eau de source et laisser tremper environ payer. 7:00, puis filtrer. Consommer 1-2 tasses par jour tremper. Infusion concentrée combinés - est préparée comme celle précédemment présentée par les différencesqu'il sera plus ciblé: 2-3 cuillères à soupe de fines herbes au lieu de 1 à 2 cuillères à café. cataplasme - station de broyage fin avec moulin à café électrique, puis mélanger dans un bol avec de l'eau chaude pour former une pâte, qui est mis dans une gaze et appliquer sur la zone touchée. CONTRE-INDICATIONS n'est pas indiqué dans les soins infirmiers en raison de son effet antigalactogog. SALVIA F TEAUsine Dacia 50gr RUNZA
 
 

Español:

Té de hoja de hoja de té SALVIA SALVIA 50gr 50gr DACIA DACIA PLANTA planta de Salvia (Salvia officinalis) en un ranking de las hierbas más utilizadas en el mundo sin duda ocuparía un sabio lugar. ¿Por qué? Así que cubre una amplia gama de enfermedades y trastornos impresionante, como es conveniente para ambos tratamientos y de gran duración, y en la intensiva existenya corto plazo, entre otras cosas porque es una de las plantas con acción muy favorable sobre la mente y la psique. en la medicina popular para curar a muchas personas con salvia semana se recomendó para protegerse contra los resfriados y las infecciones, enfermedades del corazón o un derrame cerebral para prevenir desequilibrios hormonales y nerviosas. ¿Es conocida de antiguo como el té chaila vida es buena para las personas con "nervios débiles", que "cayó levemente diferentes pasiones (defectos) o que sufren de" fealdad "(parálisis en diversas formas). Se usa internamente como externamente para curar o para mejorar la planta de más de cien enfermedades y trastornos de acné de la menopausia enfermedades de la piel, el cáncer o los resfriados. Éstos son extensamente sobre las virtudes terapéuticassabio les INTERIOR ACCIONES: antidiareic medio débil, fuerte antiflogística (reduce la inflamación, con calmantes, antipruriginoso) antiséptica, astringente antineurálgicos buena, buena antiespasmódico, calmante del corazón buen medio ambiente carminativ buena, eliminar mucozitatiile demasiado abundante en el sistema respiratorio ( buen expectorante) y el estómago, depurativo fuerte, buen desintoxicante, diurético medio ambiente, Excitedel sistema nervioso de la hormiga y corticosuprarenalelor, cuello medio-bajo, bajo hipotensores, hipoglucemiantes, fuerte antigalactagog débil (se detiene la secreción de leche), antisudorific fuerte (sudoración reducida), estimulante y tónico general bueno, bueno de equilibrio del sistema neuroendocrino. EXTERNO: inflamatoria buen ambiente, buen antiséptico, antirreumático, buen astringente, cicatrizante. INDICACIONES INTERIOR: - menstruaciones irregulares y otros trastornos del ciclo menstrual - polvo. Administrada en los cursos de 2-3 meses para un ciclo irregular. PMS en la situación será utilizado específicamente con 5-7 días antes de la aparición de la menstruación hasta los 2-3 días después de su conclusión. este tiempo usted puede utilizar dosis más altas de salvia: 1gramo de 4 a 5 veces al día. - asma, bronquitis crónica, resfriados, gripe, irritación de garganta, laringitis, fiebres intermitentes - en polvo. Salvia "seca" el exceso de mucosidad de la nariz y los pulmones, detensioneaza por efecto antiespasmódico de la enfermedad y determinar las zonas afectadas por un potente efecto antiséptico local. - La menopausia, la infertilidad secundaria, atrofia uterina - en polvo o infusión combinada.Cursos necesidad de hacerse con al menos 2-3 meses. en estos casos se obtienen notables efectos si la salvia se asocia con semillas de eneldo (Anethum graveolens), hierba devastadora (geranio robertianum). - diarrea, diarrea en los bebés, la inflamación gastrointestinal asociada con flatulencia - polvo menudo se administran en dosis bajas: una pizca de polvo de antes y después de cada comida. enSi los niños pequeños se preparan una infusión combinada de los cuales se dará medio vaso - un vaso al día (división bebidas durante todo el día) - Diabetes - frío remojo. Sage tiene un papel coadyuvante en el tratamiento de esta enfermedad, se recomienda especialmente para las mujeres. - Digestión lenta, pérdida del apetito - una pizca de polvo, consumido 15 minutos antes de cada comida.- Hepatitis, dispepsia atónica (dispepsia atoniei de vencimiento), discinesia, tracto biliar crónica - en polvo. Estimula la secreción biliar y también causa una reducción en negativo, los estados psicológicos relacionados con trastornos hepáticos y biliares. Es bueno estar asociado a plantas como la genciana (Gentiana asclepiadea) y Juan Hierba de San (Hypericum perforatum). - Reumatismo - infusión de combinaradjunta en el largo curso (mínimo un mes). Purificación y efectos contra los dolores reumáticos. - La neurastenia, astenia (convalecencia), fatiga, twitter, exceso de trabajo - en polvo. en los casos de exceso de trabajo y la fatiga puede estar asociada con una cantidad moderada de miel. - sudores nocturnos, las manos sudorosas y las axilas, excesiva salivación decepcionante - Polvoedades administrados tres veces al día. - Cáncer (adyuvante) - combinado de infusión. Se utiliza principalmente en los cánceres genitales femeninos con la ubicación y como complemento de cáncer en los individuos con una alta carga tóxica del cuerpo. Sabio es compatible con los procesos de purificación y eliminación de compuestos nocivos y de un estado de tono mental, lo que permite una adecuada actitud de confrontación aatazas de graves enfermedades. - impartición de la formación - en polvo. Jean dice Valnet médico regularmente la salvia administrada un mes antes del nacimiento, de manera significativa a reducir el dolor y por lo tanto más fácil de nacimiento. - La lactancia de detención, - en polvo o infusión combinada. - La obesidad, la celulitis - infusión combinada. Otros usos domésticos: Como un adyuvante, con enfermedad específica de la planta tratadasabio tiene gran efecto sobre estas enfermedades y síntomas: temblores, mareos, parálisis, hipotensión, mala circulación sanguínea, las venas varicosas. EXTERIORES: - gingivitis, sangrado de las encías, la periodontosis, desosari (retirada de las encías), llagas en la boca - enjuagues bucales fuertes en remojo en agua fría concentrada 3-4 veces al día. - leucorrea - lavados vaginales con la concentración de la infusión combinadatratar. Se realiza dos veces al día, mañana y tarde. - Angina, laringitis, enfermedades de la garganta en general - gárgaras con baños fríos. - Eczema - lave el área afectada con la infusión concentrada combinado varias veces al día. Después de lavar la zona afectada para permitir un tiempo para el secado al aire. en el caso de eczema persistente está indicada la salvia y la aplicación cataplasmelor cestudio en el ratón. - Debilidad infantiles - cuartos de baño con la infusión combinada concentrado. polvo de Administración - moler vegetales bien con molinillo de café eléctrico y luego espolvoree la harina por un tamiz. Se tarda por lo general una cucharada 3 veces al día con el estómago vacío. El polvo se mantiene debajo de la lengua, mientras que el 10 a 15 minutos y luego se deben ingerir con agua. El polvo no mantener más7 días, está alterando las propiedades. Infusión combinada (la receta para llegar a 250 ml.) - 1-2 cucharaditas de salvia en polvo deje reposar una media taza de agua durante la noche, cuando el filtro ; macerado se conserva y el polvo restante Hervir media taza de agua caliente de 20 minutos, dejar enfriar, combinar la extracción de dosusted, a beber antes de la comida con un cuarto de este tiempo de preparación. Dosis - 3 tazas por día. Macerar en frío - 2 cucharaditas de hojas de salvia en polvo se ponen en una taza (250 ml). O el agua de manantial y deje reposar pagar aprox. 7:00, después se filtra. Consuma 1-2 tazas al día en remojo. Infusión concentrada combinado - se prepara igual que la anterior presentada por diferenciasque será más específico: 2-3 cucharadas de la hierba en vez de 1 a 2 cucharaditas. cataplasma - moler vegetales bien con molinillo de café eléctrico, luego mezclar en un bol con agua caliente para formar una pasta, que se coloca en una gasa y aplicar sobre la zona afectada. CONTRAINDICACIONES no está indicada en la enfermería debido a su efecto antigalactogog. SALVIA F TEADacia 50gr Runza PLANTA
 

 

Produse din aceeasi categorie