Home >> Dacia Plant Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> GINSENG MAX 60cpr DACIA PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

GINSENG MAX 60cpr DACIA PLANT

Antibacter­ian, antiinflamator, antitusiv, antispastic, analgezic, antitumoral, antioxidant, afrodisiac toniC.
28,10 RON

 

Descriere produs:

GINSENG MAX 60cpr DACIA PLANT


În chineză cuvântul ginseng înseamnă chintesenţa unui bărbat (gin-bărbat; seng-esenţă) fiind denumit şi „rădăcina vieţii” sau „chintesenţa lumii”.
Ginsengul este o plantă perenă, originară din Estul Asiei (China), Siberia şi America de Nord, fiind utilizată de peste 5.000 de ani. În China, aproape că nu se găseşte reţetă prescrisă de medic care să nu conţină şi ginseng. Amerindienii cunoşteau proprietăţile vindecătoare ale ginsengului şi s-a dovedit că atunci când parcurgeau  o distanţă mare, mestecau rădăcină de ginseng ca să reziste oboselii.
Ginsengul fortifică organismul,  mareşte vitalitatea şi rezistenţa la oboseală.
GANODERMA (Ganoderma Luccidum)
De mii de ani, Ganoderma (sau Lingzhi în denumirea tradiţională) a fost considerată de către medicina chineză un remediu miraculos, care creşte longevitatea şi vindecă multe boli. Ganoderma face parte din marea familie a ciupercilor şi datorită faptului că este dificil de recoltat, se cultivă. Cele mai eficiente sunt ciupercile tinere, în creştere, cu gust dulce-amărui.
Ganoderma conţine substanţe active dintre cele mai valoroase: alcaloizi, enzime, vitamine, polizaharide, albumine vegetale şi germaniu organic. Conform studiilor efec­tuate, Ganoderma conţine o cantitate  de 4-6 ori mai mare de germaniu organic decît cea prezentă în Ginseng. Germaniul organic îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, măreşte capacitatea de oxigenare corporală, îmbunătăţeşte metabolismul şi previne degenerescenţa celulară. Polizaharidele sunt imunostimulatoare. Albumina vegetală din ganoderma are o valoare biologică exceptională, similară albuminei animale, fiind astfel o sursă  eficientă de proteine.
CĂTINA (Hippophae rhamnoides)
Cătina este una din cele mai eficiente plante din flora medicinală românească şi mondială. Fructul de cătina conţine de doua ori mai multă vitamina C decât măceşul şi de 10 ori mai mult decât citricele. În fructele coapte conţinutul depăşeşte 400-800 mg la 100 g suc proaspăt. Alte vitamine prezente în fruct sunt A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F. Mai regăsim celuloză, betacaroten (într-un procent net superior celui din pulpa de morcov), microelemente ca fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier şi sodiu, uleiuri complexe, etc.
POLEN
Se prezintă sub formă de pulbere fină granulată şi constituie elementul masculin, fertil al florilor. Polenul cules de albine provine de la o multitudine de specii de flori. Este puţin probabil ca o albină să adune numai de la o singură specie florală. Această caracteristica polifloră a polenului îi conferă o vastă arie de acţiune în tratarea multor deficienţe şi boli. Polenul conţine multe principii active: proteine, aminoacizi esenţiali şi neesenţiali, glucide, minerale, vitamine, grăsimi şi enzime, anevrina, hormoni, arome etc.
De exemplu, din 100g polen se obţine aceeaşi cantitate de aminoacizi cât din 7 ouă sau ½ kg carne. În plus, cercetări recente au evidenţiat în compoziţia polenului peste 150 de substanţe active similare cu cele din florile din care acesta provine, având astfel o multitudine de efecte fitoterapeutice. Polenul este folosit cu rezultate foarte bune în anemii, în tulburări şi boli digestive şi intestinale, în boli hepatice în carenţe proteice, vitaminice şi de minerale. Acţionează în nevroze, depresii şi neuroastenii. Este un puternic detoxifiant, prin aceast efect producând reacţii neplăcute la unele persoane la începutul administrării. Remediu pentru copiii astenici, rahitici, anemici, cu apetit capricios şi cu recurenţe infecţioase respiratorii. Intr-un kilogram de polen se conţin atatea doze zilnice de ritin (vitamina P), cate ar fi necesare câtorva zeci de oameni pentru a preveni un accident vascular la nivelul creierului.
Este un stimulent al poftei de mâncare, înlesneşte digestia, îmbunătăţeşte tonusul, alungă oboseala, previne rahitismul, căderea părului şi chiar face să crească mai bine părul, hrănindu-i rădăcinile.
  ACŢIUNI:
Antibacter­ian, antiinflamator, antitusiv, antispastic, analgezic, antitumoral, antioxidant, afrodisiac tonic, virilizant, vitalizant, vitaminizant, remineralizant, regenerator si  stimulent hormonal, adaptogen, amplifica rezistenta la stress, tonic şi stimulent digestiv, calmeant, reduce tensiunea arterială. Prin stimularea glandelor endocrine favorizează utilizarea vitaminelor şi mineralelor indiferent de vârstă sau sex, stimuleaza functia pulmonară, vigilizant.
Amplifica performanţa sportiva, reduce semnificativ nivelul de acid lactic din sânge, raportat la consumul de oxigen ( atletul oboseşte mai puţin).
 INDICAŢII:
Intern: astenie fizică şi psihică, convalescenta, deficit de memorie, anxietate, , nevroze nivele ridicate de  stres, diabet zaharat, disfuncţiile sexuale masculine şi feminine, disfuncţie erectilă (impotenţă), hipertensiune arterială, reumatism cronic degenerativ, artrita, tulburările digestive, insomnia, oboseala, stari de rău de masina, de mare si de avion, previne senilitatea, stimulent al  forţei mentale şi fizice, stimulent al activitatea cerebrală.
MOD DE ADMINISTRARE:
PENTRU ADULŢI ŞI COPII PESTE 14 ANI: 1 comprimat de 3 ori pe zi înainte de mese (adulţii pot lua şi de 3 ori pe zi câte 2 comprimate pe perioade scurte, de 2-3 săptămâni, în situaţii solicitante).
PENTRU COPII INTRE 10 SI 14 ANI: ½ comprimat de 3 ori pe zi, înainte de mese.
PENTRU COPII SUB 10 ANI GRAVIDE SI LEHUZE: cu avizul medicului.
Comprimatele se iau cu puţină apă sau se pot suge (absorbţia este mult mai  rapidă şi efectul mai intens).
CONTRAINDICAŢII:
Hipoglicemie, nervozitate, iritabilitate.
Prudenţă în caz de hipertensiune arteriala,  si de intoleranţă la lactoză(comprimatele contin lactoza).
MOD DE PREZENTARE:
Flacon cu 60 capsule

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 
 

English:

GINSEN MAX MAX 60cpr GINSEN 60cpr DACIA DACIA PLANT PLANT
 
 

Français:

MAX MAX ginsénosides 60cpr ginsénosides 60cpr DACIA usine Dacia PLANTES
 
 

Español:

Ginsen MAX MAX 60cpr ginsen 60cpr DACIA PLANTA PLANTA DACIA
 

 

Produse din aceeasi categorie