Home >> Sonnentor > Uleiuri >> ULEI ESENTIAL APARATORUL SANATATII 10ml SONNENTOR

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ULEI ESENTIAL APARATORUL SANATATII 10ml SONNENTOR

încălzitor, întăritor, revigorant, dezinfectant
27,00 RON

 

Descriere produs:

ULEI ESENTIAL APARATORUL SANATATII 10ml SONNENTOR 

ULEI ESENTIAL APARATORUL SANATATII 10ml SONNENTOR  Uleiuri Esențiale Ecologice
Lumea senzuală a miresmelor!

Cu ajutorul uleiurilor esențiale, obținute din Agrcultură Ecologică, provenite de la SONNENTOR, veți putea să să vă bucurați de miresme senzuale și varietate în viața voastră de zi cu zi.

AROMATERAPIA - FARMACIA FRAGRANTĂ DIN NATURĂ
Uleiruile Esențiale, denumite Eterice - "Eteric" înseamnă "ceresc" de acum 5 000 de ani, alchimiștii le-au distilat din plante și flori aromatice. Au folosit uleiurile și pentru îmbălsămare, uleiurile prețioase erau considerate daruri de la zei. Uleiurile esențiale sunt esența pură a unei plante și nu "ulei" în sensul clasic. Acestea sunt deosebit de versatile în aplicare: pentru lampe aromaterapie, la saune, pentru a le amesteca în uleiuri (loțiuni) de corp sau ca și ingredient pentru spray-uri de cameră și pentru a crea propriile produse cosmetice naturale, cum ar fi unguente, săpunuri, șampon sau deodorante. Aromaterapia folosește puterea uleiurilor esențiale pentru a susține cu ușurință corpul și sufletul.

Uleiurile aromatice de la SONNENTOR sunt distilate pure și provin din agricultura ecologică certificată. Uleiurile esentiale pot fi folosite simple, dintr-o singură plantă, dar sunt, de asemenea, excelente în diverse combinații, amestecuri.
Acestea sunt foarte concentrate și ar trebui diluate numai cu un diluant adecvat, cum ar fi Uleiul de Jojoba.

COMBINAȚIE ARMONICĂ!
Amestecarea uleiurilor esențiale este ca și crearea unui parfum. Cu cât îți antrenezi mai bine nasul, cu atât dobândești mai multă experiență și cu atât mai armonioase devin amestecurile tale. În general, fiecare amestec ar trebui să conțină întotdeauna o notă de vârf, o notă de senzualitate și o notă de bază. Nota superioară este aroma pe care o percepeți intens la început, dar care se evaporă foarte repede. Nota de mijloc este responsabilă de caracterul real al mixului. Nota de bază durează cel mai mult și are proprietatea de a lega aromele ușor volatile ale notelor de sus și de mijloc.

RECOMANDĂRI
MODUL de UTILIZARE
Fii creativ, fii curajos și lasă-ți imaginația să alerge sălbatic.
Uleiurile esențiale sunt incredibil de versatile și la fel sunt utilizările. Din partea noastră aveți niște idei însorite care vă aduc pur și simplu miresme senzaționale în viața voastră cu multă ușurință.

PIATRĂ AROMATICĂ – PIATRĂ CERAMICĂ
Puneți doar trei până la cinci picături de ulei esențial pe o piatră ceramică și bucurați-vă pe deplin de mireasmă!

LAMPĂ AROMATERAPIE
Se diluează cinci până la zece picături de ulei esențial, diluat cu apă, în lampa de aromaterapie și creați o atmosferă cerească în sufragerie într-o clipă.

DIFUZOARE, LAMPE, ELECTRICE
Uleiurile sunt, de asemenea, ideale pentru utilizarea într-un difuzor electric.
Acest lucru creează o climă plăcută în cameră. O ceață bogată în umezeală transportă miresmele prin cameră.

Zile Însorite pline de Miresme Divine!
Ingrediente
Amestec aromatic de uleiuri esențiale naturale 100% pure: eucalipt lămâi, scorțișoară, lămâi, salvie, eucalipt și tămâie. Produs conform standardului Non-Alimentar al ABG (Austria Bio Garantie) din Agricultură Ecologică. certificată și controlată de ABG.
Descriere
încălzitor, întăritor, revigorant, dezinfectant

Pentru Uz în Încăperi

"ATENȚIE: Poate provoca o reacție alergică la nivelul pielii. Poate fi fatală dacă este înghițită și intră în căile respiratorii. Toxic pentru organismele acvatice cu efecte pe termen lung.
ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: Apelați imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau la un medic. Nu provocați vărsături. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați recipientul într-un loc bine ventilat."


 
 

English:

Bio Oil 10ml Patchouli Essential Oil Patchouli Sonnentor BIO Sonnentor 10ml This oil has a pronounced antidepressant effect on the nervous system in stress and anxiety, but is useful only to those who like the smell. It is used in candle or bath. For properties todayringente and antiseptic is recommended to use in the treatment of psoriasis and oily skin. Also be useful in treatments to prevent wrinkles and skin aging. Patchouli can be useful in people who feel deprived of energy that crosses a period of lethargy and constant fall as concentration problems. Patchouli oil will load cu heat and energy, which will stimulate focusing when so required, and will make you feel more "grounded." Patchouli Oil 10ml Bio Sonnentor
 
 

Français:

Bio Oil 10ml Huile Essentielle de Patchouli Patchouli BIO Sonnentor Sonnentor 10ml Cette huile a un effet antidépresseur prononcée sur le système nerveux dans les états de stress et d'anxiété, mais utile seulement à ceux qui aiment l'odeur. Il est utilisé dans de bougie ou d'une baignoire. Pour les propriétés d'aujourd'huiringente et antiseptiques est recommandé d'utiliser dans le traitement du psoriasis et la peau grasse. Il est également utile dans les traitements pour prévenir le vieillissement cutané et des rides. Patchouli peut être utile pour les gens qui se sentent privés de l'énergie, qui traverse une période de léthargie et de jeu d'enregistrements trouvés avoir des problèmes de concentration. huile de Patchouli se charge cu chaleur et d'énergie, ce qui stimulera se concentrant dans les cas prévus, et vous fera vous sentir plus "la terre". patchouli 10ml d'huile essentielle BIO Sonnentor
 
 

Español:

Bio Aceite de 10 ml de aceite esencial del pachulí pachulí Sonnentor BIO Sonnentor 10ml Este aceite tiene un efecto antidepresivo pronunciado sobre el sistema nervioso en estrés y la ansiedad, pero sólo es útil para aquellos que les gusta el olor. Se utiliza en la vela o el baño. Para las propiedades de hoyringente y antisépticas se recomienda su uso en el tratamiento de la psoriasis y la piel grasa. También es útil en los tratamientos para prevenir el envejecimiento de la piel y arrugas. Pachulí puede ser útil para personas que se sienten privados de energía, que pasa por un período de letargo y conjunto encontrado a tener problemas de concentración. aceite de pachulí se carga cs calor y energía, lo que fomentará el enfoque cuando es necesario y le hará sentirse más "a tierra". Sonnentor 10ml de aceite del pachulí Bio
 

 

Produse din aceeasi categorie