Home >> Elidor produse farmaceutice > Comprimate si produse apicole >> Cardiotensin 20 comprimate Elidor Romania

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Cardiotensin 20 comprimate Elidor Romania

Cardiotensin 20 comprimate Elidor Romania recomandat pentru hipertensiune stadiul I si II, anxiolitic
25,90 RON

 

Descriere produs:

Atentie pentru diabetici-regleaza glicemia  cu produsul naturist Diabetico vezi aci

Compozitie cardiotensin :

vasc, talpa gastei, tinctura de valeriana.

Cardiotensin recomandari:

hipertensiune stadiul I si II, anxiolitic.

Despre cardiotensin : istoric si recomandari

Un accident vascular cerebral apare atunci cand un vas de sange dintr-o zona a creierului se sparge sau este blocat de un cheag sanguin. In cateva minute celulele nervoase din acea zona sunt afectate si pot muri in cateva ore. Ca rezultat partea corpului controlata de zona afectata din creier nu mai poate functiona adecvat.

Cauzele accidentului vascular cerebral inschemic. AVC ischemic este cauzat de un cheag de sange care blocheaza circulatia sanguina a creierului. Cheagul de sange se poate dezvolta intr-o artera ingustata care iriga creierul sau poate ajunge in circulatia cerebrala dupa ce a migrat de la nivelul inimii sau din alta regiune a organismului. Cheagurile apar de obicei ca rezultat al altor defecte din organism care determina afectarea circulatiei sanguine normale cum ar fi: rigidizarea peretilor arterelor (ateroscleroza) poate fi cauzata de tensiunea arteriala crescuta, diabet zaharat, nivelul crescut de colesterol, fibrilatia atriala sau alte aritmii cardiace, afectiuni ale valvelor, cum ar fi: valva cardiaca artificiala, boala cardiaca valvulara (stenoza mitrala, prolaps de valva mitrala etc), infectarea valvelor cardiace (endocardita), defecte cardiace congenitale (foramen ovale patent), tulburari de coagulare a sangelui, inflamatia vaselor sanguine (vasculita), infarctul miocardic. Hipotensiunea arteriala (tensiune scazuta) de asemenea poate sa cauzeze AVC ischemic prin: scaderea circulatiei sanguine la nivelul creierului, infarctul miocardic, o pierdere masiva de sange sau o infectie severa.

Cauzele accidentului vascular cerebral hemoragic. AVC hemoragic este cauzat de o sangerare in interiorul creierului (hemoragie intracerebrala) sau in spatiul din jurul creierului (hemoragie subarahnoidiana). Sangerarea poate fi rezultatul unei valori crescute pe un timp indelungat al tensiunii arteriale iar cea subsrahnoidiana de ruperea unui anevrism sau tensiunea arteriala crescuta scapata de sub control. Alte cauze: inflamatia vaselor sanguine (in sifilis, tuberculoza, etc.), tulburari de coagulare (hemofilia), leziuni ale capului sau gatului care afecteaza vasele din aceste regiuni, iradierea terapeutica pentru cancere ale gatului sau creierului, angiopatia amiloidica cerebrala (degenerare a vaselor sanguine).

Simptome. Debut brusc cu stare de amorteala, slabiciune sau paralizia fetei, bratului, piciorului de obicei de o parte a corpului, confuzie, tulburare de vorbire (dislalie) sau de intelegere a cuvintelor celorlalti, tulburari de mers, de coordonare, pierderea echilibrului, ameteala, dureri de cap severe. Simptomele AVC ischemic apar de obicei in jumatatea corpului de partea opusa zonei din creier in care s-a produs ischemia. Simptomele unui AVC hemoragic se deosebesc de cele ischemice fiind legate de tensiunea crescuta intracraniana, cum ar fi: dureri de cap severe, greturi si varsaturi, ameteli, redoare de ceafa, convulsii, iritabilitate, confuzie sau chiar inconstienta. In cazul in care AVC ischemic apare pe un vas mare simptomele apar brusc in cateva secunde; daca artera era deja ingustata de o ateroscleroza blocata, simptomele se dezvolta gradat in ore sau zile.

Efectele secundare unui AVC. Modificarea judecatii, ratiunii, modificarea emotiilor, modificari in rapiditatea cu care sunt facute activitatile curente, modificari de perceptie (capacitatea de a aprecia marimea, distanta, forma), tulburari de memorie, probleme datorate neglijarii partii afectate a corpului.

Factori de risc pentru accidentul vascular cerebral.

A. Factori de risc care pot fi controlati: hipertensiunea arteriala, diabetul zaharat (1/2 din persoanele diabetice decedeaza prin AVC), nivel crescut de colesterol (dislipidemii), coronaropatii, fibrilatia endocardita, fumatul, inclusiv fumatul pasiv, sedentarismul, obezitatea, folosirea unor medicamente (anticonceptionale orale, anticoagulantele sau corticosteroizii), consumul excesiv de alcool, folosirea drogurilor.

B. Factori de risc care nu pot fi modificati: varsta-riscul AVC creste cu varsta. 66% din persoanele cu AVC au peste 65 de abi, rasa-americanii negri si hispanici au risc crescut comparativ cu albii de doua-trei ori mai mare, sexul-AVC este mai frecvent la barbati decat la femei pana la varsta de 75 de ani, dupa care femeile sunt mai afectate. La toate varstele mai multe femei decat barbati decedeaza prin AVC, istoricul familiar-riscul de AVC este mai mare daca un parinte, un frate sau o sora a avut AVC, prezenta in trecut a unui AVC.

Semnele unui AVC ischemic tranzitor (AIT). Simptomele sunt asemanatoare oricarui AVC cu exceptia urmatoarelor: simptomele AIT dispar dupa 10-20 minute, dar pot persista pana la 24 de ore, pierderea vederii descrisa de bolnav ca o senzatie, o umbra sau scaderea vederii la un singur ochi. In toate cazurile este obligatorie consultarea imediata a unui medic si instituirea unui tratament corect.

Investigatii. Diagnosticul trebuie pus in general rapid, pentru a asigura o recuperare mai buna, cel mai important test este tomografia computerizata cerebrala urmat de RMN (rezonanta magnetica nucleara) cu scopul determinarii leziunilor cerebrale. Alte investigatii: electrocardiograma (EKG), teste sanguine (hemoleucograma completa, glicemie, electroliti, teste de coagulare), ecografie Doppler pentru evaluarea fluxului sanguin din artera, angiografie, ecografie cardiaca, aparat Holter (monitorizare electrocardiografica pe 24 de ore).

Terapia AVC cu produse naturale. Firma ELIDOR a elaborat produse performante eficiente in tratarea AVC. Le vom numi neurotonice, deoarece stimuleaza activitatea celulei nervoase, activitatea circulatiei la nivelul vaselor cerebrale, cresc performantele sistemului nervos, cresc oxigenarea la nivel cerebral, aceste medicamente sunt: ERGONIC (contine ceai mate, ginseng, afin, laptisor de matca, ginkgobiloba) stimuleaza activitatea cerebrala; ERGOTELOR, MEMOTELON (vasodilatator cerebral eficient, antiaterosclerotic prin continutul de tinctura de usturoi); MEMOFORTE, MEMOFORTE PLUS, creste capacitatea de effort intelectual si revigoreaza sistemul nervos central in convalescenta post AVC. Dozele sunt stabilite de medicul fitoterapeut. Asociem diverse produse cu efecte mineralizante gen: SPIRULINA + CATINA, 2-3 tb/zi, SPIRULINA + NUCA VERDE; hipotensoare naturale acolo unde valorile tensiunii pot fi mentinute in standarde acceptabile numai cu produse naturale (ALITENSIN, CARDIOTENSIN, NORMOTON, OXITENSIN); vasodilatatoare; antilipemiante (INFRALIPID U, TINCTURA DE USTUROI CU PROPOLIS); tonice generale (VITATELON, SUPERVITAVEG, MEGAVITAL, etc.) Pentru diabetici folosim asocierea de antidiabetice naturale (atat la diabetul insulino-dependent cat si la cel de tip ll) de genul: MICRODIAB cu continut de frunze de nuc, papadie, afin, urzica, brusture si/sau MICROGLICON continand teci de fasole un exceptional hipoglicemiant, frunze de nuc.

Pentru corectarea tulburarilor de vedere secundare unui AVC recomandam folosirea de AFIN + C sau OCULOPROTECT 3-4 luni simultan.Tratamentele naturale pentru AVC se fac o perioada indelungata, dar eficienta lor este superioara medicatiei clasice, terapie indelungata insemnand 1-2 pana la 3 ani consecutiv cu schimbarea schemei terapeutice adaptate functiei de evolutie de catre medicul fitoterapeut. Medicatia naturala va avea un rol extraordinar in prevenirea altor AVC stiut fiind ca un pacient cu AVC risca oricand o recidiva care este cel mai frecvent se produce mai devreme sau mai tarziu. Este de retinut ca la un prim AVC sansa recuperarii este mai mare, dar ea scade progresiv la al doilea, al treilea, decesul fiind aproape iminent dupa aceea. Prognosticul cel mai bun il au AIT, AVC ischemic si cel mai prost AVC hemoragic. Eliminati factorii de risc controlabili, tratati-va hipertensiunea, eliminati fumatul, alcoolul, obezitatea, faceti miscare, controlati stresul, tratati dislipidemiile si folositi produse naturale in primul rand preventiv si veti mentine “tineretea” creierului pentru o vreme indelungata. Pentru ca o axioma care suna “Cogito ergo sum” (cuget deci exist) inseamna a fi constient de ceea ce traim si a te bucura de deplinatatea facultatilor mintale o vreme indelungata. Firma ELIDOR va intinde mana pentru mentinerea tineretii dvs. mentale !

Dr. Doina Emilia Marin

 


 
 

English:

Composition cardiotensin: mistletoe, foot geese, tincture of valerian. Cardiotensin recommendations: hypertension stage I and II, anxiolytic. About cardiotensin: History and Recommendations A stroke occurs when a blood vessel in an area of the brain breaks or is blocked by a blood clot. Within minutes of nerve cells in that area are affected and maydie within hours. As a result the body controlled by the affected area of the brain can not function properly. Inschemic causes stroke. Ischemic stroke is caused by a blood clot that blocks blood flow to the brain. Blood clot can develop in a narrowed artery that supplies blood to the brain or cerebral circulation can reach me aftergrace to the heart or other region of the body. Clots usually occur as a result of other defects in the body that cause damage to normal blood flow, such as hardening of the arteries (atherosclerosis) may be caused by high blood pressure, diabetes, high cholesterol levels, atrial fibrillation or other cardiac arrhythmias, affectionsvalves, such as artificial heart valve, heart valve disease (mitral stenosis, mitral valve prolapse, etc.), infection of heart valves (endocarditis), congenital heart defects (patent foramen ovale), blood clotting, inflammation of blood vessels ( vasculitis), myocardial infarction. Hypotension (low voltage) can also cause stroke Ischiaic by: decreased blood flow to the brain, heart attack, a loss of blood or severe infection. causes hemorrhagic stroke. Hemorrhagic stroke is caused by bleeding inside the brain (intracerebral hemorrhage) or into the space around the brain (subarachnoid hemorrhage). Bleeding may be a result of raised redblood pressure in a long time and the subsrahnoidiana by a ruptured aneurysm or uncontrolled high blood pressure out of control. Other causes inflammation of blood vessels (syphilis, tuberculosis, etc..) Coagulation disorders (haemophilia), head or neck injury that affects the vessels in these regions, radiation treatment for cancers of the neck or brain, angioPati cerebral amyloid (degeneration of blood vessels). Symptoms. With sudden feeling numbness, weakness or paralysis of face, arm, leg usually a part of the body, confusion, speech disorder (dislalie) or understanding the words of others, gait, coordination, unsteadiness, dizziness, severe headache. Ischemic stroke symptoms appearusually in the middle area of the body opposite the brain ischaemia occurred. Symptoms of a hemorrhagic stroke differ from those linked to ischemic increased intracranial pressure, such as severe headaches, nausea and vomiting, dizziness, neck stiffness, convulsions, irritability, confusion or unconsciousness. If ischemic stroke occurs in a large bowl simptOmela suddenly appear in a few seconds, if an artery already narrowed by atherosclerosis blocked, symptoms develop gradually in the hours or days. Side effects of a stroke. Modification trial, reason, emotions change, the speed with which changes are made to current activities, changes in perception (the ability to judge size, distance, shape), memory disturbances, PRobleme affected body part due to neglect. Risk factors for stroke. A. Risk factors that can be controlled: hypertension, diabetes mellitus (half of people with diabetes die from stroke), high cholesterol levels (dyslipidemia), coronary artery disease, atrial endocarditis, smoking, including passive smoking, sedentary lifestyle, obesity, usebad drugs (oral contraceptives, anticoagulants or corticosteroids), excessive alcohol consumption, drug use. B. Risk factors that can not be changed: age, stroke risk increases with age. 66% of people with stroke have more than 65 ABI, black race and Hispanic-Americans have higher risk than whites of two to three times more sex-stroke is more common in barbeating than women until age 75 years, after which women are most affected. At all ages more women than men die from stroke, family history, stroke risk is greater if a parent, brother or sister had a stroke, a stroke this past. Signs of an ischemic stroke (TIA). Symptoms are similar to any stroke except: simptOmela TIA disappear after 10-20 minutes but can persist up to 24 hours of sick blindness described as a feeling, a shadow or loss of vision in one eye. In all cases, close consultation is required of a doctor and establish a fair treatment. Investigations. Diagnosis should be made generally faster to ensure a recovery best, most important test is the brain CT scan followed by MRI (magnetic resonance) in order to determine brain damage. Other investigations: electrocardiogram (ECG), blood tests (complete blood count, blood glucose, electrolytes, coagulation tests), Doppler ultrasonography to evaluate blood flow in the artery, angiography, echocardiography, Holter device (monitoring electrocardiogRafic 24 hours). ischemic stroke therapy with natural products. Elida company has developed advanced products effective in treating stroke. We will call neurotonice as stimulate nerve cell activity, activity flow to cerebral blood vessels, increase the performance of the nervous system, increases oxygen to the brain, these drugs are: ERGON (contains mate tea, ginseng, bilberry,royal jelly, ginkgobiloba) stimulates brain activity, ERGOTELOR, MEMOTELON (effective cerebral vasodilator, antiaterosclerotic the content of garlic tincture) MEMOFORTE, MEMOFORTE PLUS enhance intellectual effort and reinvigorates the central nervous system recovering after stroke. Doses are fitoterapeut doctor. Associate different effects produced by meneralizante Gender: Spirulina + seabuckthorn 2-3 TB / day, Spirulina + green walnut, natural hypotensive where voltage can be maintained only with acceptable standards of natural products (ALITENSIN, CARDIOTENSIN, NORMOTON, OXITENSIN), vasodilators, antilipemiante (INFRALIPID U propolis tincture of garlic), general tonic (VITATELON, SUPERVITAVEG, MEGAVITAL, etc..) diabetes folOSIM combination of natural agents (both insulin-dependent diabetes and type at mm) like: MICRODIAB containing walnut leaves, dandelion, bilberry, nettle, burdock and / or bean pod containing MICROGLICON a great hypoglycemia, walnut leaves. To correct disorders secondary to a stroke recommend the use of cranberry + C or OCULOPROTECT Sat 3-4 monthsnatural ultan.Tratamentele stroke are a long time, but their efficiency is superior to conventional drugs, meaning long therapy to three years in a row 1-2 to change the therapeutic scheme adapted by evolution function fitoterapeut doctor. Natural medications will have a tremendous role in preventing another stroke knew was that whenever a patient with stroke risk recidiva which is most commonly occurs sooner or later. It is noted that the first stroke is greater chance of recovery, but it gradually decreased in the second, third, death was almost immediate after. We have the best prognosis TIA, ischemic stroke and hemorrhagic stroke worst. Eliminate controllable risk factors, treat your hypertension, smoking eliminated, thealcohols, obesity, you move, control stress, treat dyslipidemia and primarily use natural products and will maintain preventive "youth" brain for a long time. For an axiom that sounds "Cogito ergo sum" (thought therefore I am) is to be aware of what we live and enjoy the fullness of mental faculties for a long timeattached. Elida company will stretch your hand to maintain youthful mental! Dr. Doina Emilia Marin
 
 

Français:

cardiotensin Composition: gui, oies pied, teinture de valériane. recommandations Cardiotensin: hypertension stade I et II, anxiolytiques. cardiotensin propos: Histoire et recommandations Un AVC survient lorsqu'un vaisseau sanguin dans une zone du cerveau se brise ou se bloquée par un caillot de sang. En quelques minutes, des cellules nerveuses dans cette région sont affectés et peuventmeurent en quelques heures. En conséquence, le corps contrôlées par la zone touchée du cerveau ne peut fonctionner correctement. Inschemic causes d'AVC. AVC ischémique est causé par un caillot sanguin qui bloque la circulation sanguine vers le cerveau. caillot de sang peut se développer dans une artère rétrécie qui apporte le sang au cerveau ou de la circulation cérébrale pouvez me joindre aprèsgrâce à l'cardiaque ou autre région du corps. Les caillots se produisent généralement à la suite d'autres défauts dans le corps qui causent des dommages à la circulation normale du sang, comme le durcissement des artères (athérosclérose) peut être causée par l'hypertension artérielle, le diabète, l'hypercholestérolémie, fibrillation auriculaire ou d'autres arythmies cardiaques, affectionsvalves, tels que des valvules cardiaques artificielles, la maladie des valvules cardiaques (sténose mitrale, prolapsus de la valve mitrale, etc), infection des valves cardiaques (endocardite), les malformations cardiaques congénitales (foramen ovale perméable), la coagulation du sang, une inflammation des vaisseaux sanguins ( vascularite), infarctus du myocarde. Hypotension (basse tension) peut également causer des accidents vasculaires cérébraux Ischiaic par: diminution du flux sanguin vers le cerveau, une crise cardiaque, une perte de sang ou une infection grave. causes accident vasculaire cérébral hémorragique. accident vasculaire cérébral hémorragique est provoqué par un saignement dans le cerveau (hémorragie cérébrale) ou dans l'espace autour du cerveau (hémorragie sous-arachnoïdienne). Le saignement peut être le résultat de l'élévation de rougela pression artérielle dans un temps long et le subsrahnoidiana par une rupture d'anévrisme ou d'hypertension artérielle non contrôlée hors de contrôle. Autres causes inflammation des vaisseaux sanguins (syphilis, tuberculose, etc.) Troubles de la coagulation (hémophilie), la tête ou blessure au cou qui affecte les vaisseaux dans ces régions, des traitements de radiothérapie pour les cancers du cou ou du cerveau, angioPati amyloïde cérébrale (dégénérescence des vaisseaux sanguins). Symptômes. Avec un engourdissement sentiment soudain, une faiblesse ou une paralysie du visage, des bras, des jambes en général une partie du corps, confusion, troubles de l'élocution (dislalie) ou comprendre les mots des autres, la démarche, la coordination, manque d'équilibre, des étourdissements, maux de tête sévères. symptômes AVC ischémique semblenthabituellement dans la zone centrale de l'organisme face à l'ischémie cérébrale survenue. Les symptômes d'un AVC hémorragique diffèrent de celles liées à ischémique a augmenté la pression intracrânienne, tels que maux de tête intenses, des nausées et des vomissements, des vertiges, raideur du cou, des convulsions, irritabilité, confusion ou perte de conscience. Si un accident ischémique cérébral se produit dans un grand bol simptOmela soudain apparaître dans quelques secondes, si une artère déjà rétrécie par l'athérosclérose est bloqué, les symptômes se développent progressivement dans les heures ou jours. Les effets secondaires d'un accident vasculaire cérébral. Modification du procès, la raison, les émotions du changement, la rapidité avec laquelle des modifications sont apportées aux activités actuelles, les changements dans la perception (la capacité à la taille de juge, la distance, la forme), troubles de la mémoire, PRobleme partie du corps touchée à cause de la négligence. Les facteurs de risque d'accident vasculaire cérébral. A. Les facteurs de risque qui peuvent être contrôlés: l'hypertension, le diabète sucré (la moitié des personnes atteintes de diabète meurent d'accidents vasculaires cérébraux), taux élevé de cholestérol (dyslipidémie), la maladie coronarienne, l'endocardite auriculaire, le tabagisme, y compris le tabagisme passif, la sédentarité, l'obésité, l'utilisationmauvaises drogues (contraceptifs oraux, les anticoagulants ou des corticostéroïdes), la consommation d'alcool excessive de drogues. B. Les facteurs de risque qui ne peut être changé: l'âge, augmente le risque d'AVC avec l'âge. 66% des personnes ayant subi un AVC ont plus de 65 ABI, la race noire et hispano-américains ont un risque plus élevé que les blancs de deux à trois fois plus de sexe-AVC est plus fréquent dans la barrecontre que les femmes jusqu'à l'âge de 75 ans, après quoi les femmes sont les plus touchés. À tous les âges plus de femmes que d'hommes meurent par accident vasculaire cérébral antécédents familiaux, le risque d'AVC est plus élevé si un parent, un frère ou une sœur a eu l'accident vasculaire cérébral, un accident vasculaire cérébral ce passé. Signes d'un AVC ischémique (TIA). Les symptômes sont similaires à n'importe quel style, sauf: simptOmela TIA disparaissent au bout de 10-20 minutes mais il peut persister jusqu'à 24 heures de la cécité maladie décrite comme un sentiment, une ombre ou une perte de vision d'un œil. Dans tous les cas, une consultation étroite est nécessaire d'un médecin et d'établir un traitement équitable. Enquêtes. Le diagnostic doit être fait en général plus rapide pour assurer une meilleure récupération, le plus important TESt est le scanner cérébral suivi par résonance magnétique (IRM) afin de déterminer des lésions cérébrales. D'autres enquêtes: l'électrocardiogramme (ECG), des tests sanguins (numération formule sanguine complète, glycémie, électrolytes, des tests de coagulation), l'échographie Doppler pour évaluer le flux sanguin dans l'artère, angiographie, échographie, un appareil Holter (suivi electrocardiogRafic 24 heures). Ischémique AVC traitement avec des produits naturels. Société Elida a développé des produits efficaces dans le traitement avancé accident vasculaire cérébral. Nous appellerons neurotonice que stimuler l'activité des cellules nerveuses, les flux de l'activité des vaisseaux sanguins cérébraux, d'augmenter les performances du système nerveux, de l'oxygène augmente dans le cerveau, ces médicaments sont: Ergon (contient du thé mate, le ginseng, la myrtille,la gelée royale, ginkgobiloba) stimule l'activité cérébrale, ERGOTELOR, MEMOTELON (vasodilatateur efficace cérébrale, antiaterosclerotic le contenu de teinture d'ail) MEMOFORTE, MEMOFORTE PLUS de renforcer l'effort intellectuel et rafraîchit le système nerveux central la récupération après un AVC. Les doses sont fitoterapeut médecin. Associé différents effets produits par moineralizante Sexe: Spiruline + argousier 2-3 TB / jour, noyer Spiruline + vert, naturel hypotenseur où la tension peut être maintenue que des normes acceptables de produits naturels (ALITENSIN, CARDIOTENSIN, NORMOTON, OXITENSIN), les vasodilatateurs, antilipemiante (INFRALIPID U propolis teinture d'ail), tonique général (VITATELON, SUPERVITAVEG, MEGAVITAL, etc.) fol diabèteOSIM combinaison des agents naturels (à la fois le diabète insulino-dépendant et le type au mm) comme: MICRODIAB contenant des feuilles de noyer, pissenlit, myrtille, ortie, bardane et / ou gousse contenant MICROGLICON une hypoglycémie grande, feuilles de noyer. Pour corriger les troubles secondaires à un accident vasculaire cérébral recommandons l'utilisation de la canneberge + C ou OCULOPROTECT sam. 3-4 moisAVC ultan.Tratamentele naturelles sont depuis longtemps, mais leur efficacité est supérieure aux médicaments classiques, ce qui signifie un traitement de longue de trois années de suite 1-2 pour changer le schéma thérapeutique adapté par le médecin fitoterapeut évolution de la fonction. médicaments naturelles auront un rôle considérable dans la prévention d'un autre AVC savait, c'est que chaque fois qu'un patient avec re le risque d'AVCcidiva qui survient le plus souvent, tôt ou tard. Il est à noter que le premier coup est plus grande chance de guérison, mais il a graduellement diminué au cours des deuxième, troisième, la mort a été presque immédiatement après. Nous avons le meilleur pronostic TIA, accident vasculaire cérébral ischémique et accident vasculaire cérébral hémorragique pire. facteurs d'éliminer les risques contrôlables, traiter votre hypertension, le tabagisme éliminé, lealcools, l'obésité, vous vous déplacez, contrôle du stress, de traiter la dyslipidémie et surtout utiliser des produits naturels et de maintenir préventive "jeunesse" du cerveau pendant une longue période. Pour un axiome que les sons "Cogito ergo sum" (la pensée, donc je suis) est d'être conscient de ce que nous vivons et jouir de la plénitude de ses facultés mentales pendant une longue périodeci-joint. Société Elida tendra la main pour maintenir mentale jeunesse! Dr. Doina Emilia Marin
 
 

Español:

cardiotensin Composición:, el pie de gansos muérdago, tintura de valeriana. Cardiotensin recomendaciones: hipertensión nivel I y II, ansiolíticos. cardiotensin Acerca de: Historia y Recomendaciones Un derrame cerebral ocurre cuando un vaso sanguíneo en un área del cerebro se rompe o se bloqueado por un coágulo de sangre. A los pocos minutos de las células nerviosas en esa zona se ven afectados y puedenmueren en pocas horas. Como resultado, el organismo controlado por el área afectada del cerebro no pueden funcionar adecuadamente. Inschemic causa accidente cerebrovascular. El ictus isquémico es causado por un coágulo sanguíneo que bloquea el flujo sanguíneo al cerebro. coágulo de sangre se pueden desarrollar en una arteria estrechada que suministra sangre al cerebro o la circulación cerebral puede ponerse en contacto conmigo después degracia para el corazón u otra región del cuerpo. Coágulos se forman generalmente como resultado de defectos de otras partes del cuerpo que causan daño al flujo normal de la sangre, tales como el endurecimiento de las arterias (aterosclerosis) puede ser causada por una presión arterial alta, diabetes, niveles altos de colesterol, la fibrilación auricular u otras arritmias cardíacas, afeccionesválvulas, tales como la válvula de corazón artificial, Enfermedad valvular cardíaca (estenosis mitral, prolapso de la válvula mitral, etc), infección de las válvulas del corazón (endocarditis), defectos congénitos del corazón (oval patente agujero), coagulación de la sangre, inflamación de los vasos sanguíneos ( vasculitis), infarto de miocardio. La hipotensión (baja tensión) también pueden causar accidente cerebrovascular Ischiaic por: disminución del flujo sanguíneo al cerebro, ataque al corazón, una pérdida de sangre o infección severa. causa accidente cerebrovascular hemorrágico. El accidente cerebrovascular hemorrágico es causado por una hemorragia dentro del cerebro (hemorragia intracerebral) o en el espacio alrededor del cerebro (hemorragia subaracnoidea). El sangrado puede ser el resultado de la elevación de rojola presión arterial en un tiempo y por subsrahnoidiana la ruptura de un aneurisma o presión arterial alta no controlada fuera de control. Otras causa la inflamación de los vasos sanguíneos (sífilis, tuberculosis, etc.) Trastornos de la coagulación (hemofilia), la cabeza o lesión en el cuello que afecta a los buques en estas regiones, la radioterapia para los cánceres del cuello o del cerebro, angioPati amiloide cerebral (degeneración de los vasos sanguíneos). Síntomas. Con entumecimiento repentino sentimiento, debilidad o parálisis de la cara, brazo, pierna por lo general una parte del cuerpo, confusión, trastornos del lenguaje (dislalie) o entender las palabras de otros, marcha, coordinación, temblores, mareos, dolor de cabeza severo. síntomas de ACV aparecenpor lo general en la zona media del cuerpo frente a la isquemia cerebral ocurrido. Los síntomas de un accidente cerebrovascular hemorrágico difieren de los relacionados con la isquemia hipertensión intracraneal, como dolor de cabeza severo, náuseas y vómitos, mareos, rigidez de nuca, convulsiones, irritabilidad, confusión o pérdida del conocimiento. Si el accidente cerebrovascular isquémico ocurre en un tazón grande simptOmela aparecen de repente en unos segundos, si una arteria estrechada por aterosclerosis bloqueado, los síntomas se desarrollan gradualmente en las horas o días. Los efectos secundarios de un derrame cerebral. Modificación juicio, la razón, emociones cambio, la rapidez con que se realizan cambios en las actividades actuales, los cambios en la percepción (la capacidad de juzgar el tamaño, distancia, forma), alteraciones de la memoria, PRparte del cuerpo afectada obleme debido a la negligencia. Los factores de riesgo de accidente cerebrovascular. A. Los factores de riesgo que se pueden controlar: la hipertensión, la diabetes mellitus (la mitad de las personas con diabetes mueren a causa de accidente cerebrovascular), niveles altos de colesterol (dislipidemia), enfermedad arterial coronaria, endocarditis auricular, el tabaquismo, incluido el tabaquismo pasivo, sedentarismo, obesidad, consumo demalas las drogas (anticonceptivos orales, anticoagulantes o corticoides), el consumo excesivo de alcohol, consumo de drogas. B. Los factores de riesgo que no se puede cambiar: la edad, el riesgo de accidente cerebrovascular aumenta con la edad. 66% de las personas con ictus tienen más de 65 ABI, la raza negro e hispano-americanos tienen un riesgo más alto que los blancos de dos a tres veces más relaciones sexuales tiempos es más común en el barsuperando a que las mujeres hasta la edad de 75 años, después de que las mujeres son las más afectadas. En todas las edades más mujeres que hombres mueren a causa de accidente cerebrovascular, antecedentes familiares, el riesgo de ictus es mayor si un padre, hermano o hermana tuvo el derrame cerebral, un derrame cerebral el pasado. Los signos de un accidente cerebrovascular isquémico (TIA). Los síntomas son similares a cualquier carrera, excepto: simptOmela AIT desaparecen después de 10-20 minutos, pero pueden persistir hasta 24 horas de la ceguera por enfermedad se describe como una sensación, una sombra o pérdida de visión en un ojo. En todos los casos, la consulta se requiere estrecha de un médico y establecer un trato justo. Investigaciones. El diagnóstico debe hacerse generalmente más rápido para garantizar una mejor recuperación, los tes más importantest es la tomografía computarizada del cerebro seguido de la RM (resonancia magnética) para determinar el daño cerebral. Otras investigaciones: electrocardiograma (ECG), pruebas de sangre (hemograma completo, glucosa en sangre, electrolitos, pruebas de coagulación), la ecografía Doppler para evaluar el flujo sanguíneo en la arteria, la angiografía, ecocardiografía, Holter de dispositivos (control electrocardiogRafic 24 horas). Ictus isquémico la terapia con productos naturales. Elida compañía ha desarrollado productos eficaces avanzadas en el tratamiento de un derrame cerebral. Vamos a llamar a neurotonice como estimular la actividad de las células nerviosas, el flujo de la actividad a los vasos sanguíneos cerebrales, aumentar el rendimiento del sistema nervioso, aumenta el oxígeno al cerebro, estos medicamentos son: ERGON (contiene yerba mate, el ginseng, el arándano,jalea real, ginkgobiloba) estimula la actividad cerebral, ERGOTELOR, MEMOTELON (vasodilatador cerebral eficaz, antiaterosclerotic el contenido de la tintura de ajo) MEMOFORTE, MEMOFORTE PLUS mejorar esfuerzo intelectual y reanime el sistema nervioso central la recuperación después del accidente cerebrovascular. Las dosis se fitoterapeut médico. Asociado diferentes efectos producidos por míneralizante Género: Spirulina + seabuckthorn 3.2 TB / día, nogal Spirulina + verde, natural hipotenso donde la tensión sólo puede mantenerse con los niveles de productos naturales (ALITENSIN, CARDIOTENSIN, NORMOTON, OXITENSIN), los vasodilatadores, antilipemiante (INFRALIPID U propóleos tintura de ajo), tónico general (VITATELON, SUPERVITAVEG, MEGAVITAL, etc.) fol diabetesOSIM combinación de agentes naturales (tanto la diabetes insulino-dependiente y tipo en mm) como: MICRODIAB que contiene hojas de nogal, diente de león, el arándano, la ortiga, bardana y / o vaina del frijol que contiene una hipoglucemia MICROGLICON grandes, hojas de nogal. Para corregir los trastornos secundarios a un accidente cerebrovascular se recomienda el uso del arándano rojo + C o Sat OCULOPROTECT 3-4 mesesaccidente cerebrovascular ultan.Tratamentele naturales son mucho tiempo, pero su eficiencia es superior a los medicamentos convencionales, es decir, una terapia a largo de tres años seguidos 1-2 para cambiar el esquema terapéutico adaptado por el doctor fitoterapeut función evolution. medicamentos naturales tendrá un enorme papel en la prevención de otro ataque que sabía era que cada vez que un paciente con riesgo de accidente cerebrovascular de nuevocidiva que se producen con más frecuencia, tarde o temprano. Cabe señalar que el primer golpe es mayor posibilidad de recuperación, pero ha disminuido gradualmente en la segunda, tercera, la muerte fue casi inmediata después. Contamos con el mejor pronóstico de TIA, el accidente cerebrovascular isquémico y accidente cerebrovascular hemorrágico peor. Eliminar los factores de riesgo controlables, tratar su hipertensión arterial, tabaquismo eliminado, laalcoholes, la obesidad, que se desplaza, a controlar el estrés, el tratamiento de la dislipemia y la utilizan principalmente los productos naturales y mantendrá preventiva "juventud" del cerebro por un largo tiempo. Por un axioma que los sonidos "suma Cogito ergo" (pensamiento, luego existo) es ser consciente de lo que vivir y disfrutar de la plenitud de facultades mentales durante mucho tiempoadjunto. Elida empresa va a estirar la mano para mantener la juventud mental! Dr. Doina Emilia Marín
 

 

Produse din aceeasi categorie