Home >> Dacia Plant Produse farmaceutice > Tincturi >> Tinctura de Angelica 50 ml DACIA PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Tinctura de Angelica 50 ml DACIA PLANT

Tinctura de Angelica acnee, psoriazis, sclerodermie, dermatoze, indigestii frecvente, dispepsie, atonie digestiva bulimie, NU ESTE PE STOC
0,00 RON

 

Descriere produs:

TINCTURA ANGELICA 50ml  DACIA PLANT, NU ESTE PE STOC

Recomandari: Acnee , Psoriazis , Seboree ,  Acnee.

Compozitie: Tinctura de Angelica.

Indicatii Tinctura de Angelica :

Intern:

- boli de piele (acnee, psoriazis, sclerodermie, dermatoze de etiologie necunoscuta);
- indigestii frecvente, dispepsie, atonie digestiva;
- bulimie, anorexie, dereglari ale apetitului: se fac cure de minim 2 luni;
- stare de confuzie si dispepsie mentala, isterie, depresie, nevroze, psihoze: are rol adjuvant;
- epuizare fizica si nervoasa;
- convalescenta, debilitate, sensibilitate excesiva la factorii climatici.

Extern:

- ten cu pori, seboreic, pentru mentinerea tineretii si tonusului pielii.

Administrare Tinctura de Angelica : Se ia 1 lingurita de tinctura diluata in jumatate de pahar de apa de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.Despre Angelica
Factorul curativ: tulpini, seminte
Afectiuni pentru care se recomanda: stari depresive, astenie, isterie, afectiuni psihosomatice; dificultate de concentrare, intarziere de dezvoltare mentala la copii; bulimie; colita de fermentatie, colita de putrefactie, gastrita hipoacida, indigestie; anorexie, anorexie psihica, digestie dificila; epidemii de gripa, epidemii diverse; tulburari de ciclu menstrual, dereglari hormonale la femei, insotite de simptome diverse (acnee, hirsutism, tesut adipos in exces); cancer; boli infectioase grave (TBC, hepatita virala); scleroza in placi; paralizie.
Prin calitatile sale tonice si psihotrope, angelica  este capabila sa elimine starile de blocaj ale celor grav bolnavi, stari caracterizate prin inapetenta, voma, apatie, pesimism si absenta dorintei de a trai, de a lupta cu boala. Sunt numeroase cazurile in care, desi boala este vindecabila, pacientul nu este capabil sa sustina lupta cu el insusi, care este, de fapt, si cea mai grea. Angelica, alaturi de rugaciune, este un remediu cu adevarat magic in aceste stari-limita, in care este nevoie de o sustinere adecvata, pentru ca pacientul sa poata depasi pragul critic.
Prezentare generala

Denumirea uzuala: angelica , (lat. Angelica arhangelica), denumiri alternative: Iarba celor sapte ingeri.

Scurta descriere:
Desi este o planta ierboasa, angelica atinge dimensiuni impresionante, tulpina sa puternica putand depasi doi metri inaltime. Are flori albe, dispuse in umbrele mari, globulare, seminte cu gust astringent-aromat si un rizom din care se desprind radacini lungi. Este o planta iubitoare de umezeala si lumina, mare amatoare de pamanturi afanate si grase, bogate in substante nutritive. Creste in zona montana si submontana, la 500-1500 de metri, prin locuri pietroase si umede, pe malul apelor, la margini de padure. Fiind declarata monument al naturii, angelica nu se recolteaza din flora spontana, ci numai din culturi.
In traditia romaneasca, angelica este o planta cu insusiri magice. Asa cum arata si numele se zice ca are puterea de a atrage protectia ingerilor. Raspandita si in alte tari ale Europei, angelica era considerata in Evul Mediu un adevarat panaceu. In secolul al VII-lea, de exemplu, este consemnata salvarea de la moarte a unui intreg oras, in timpul unei epidemii de ciuma, cu ajutorul angelicai. De altfel, planta intra in componenta diverselor elixiruri benedictine (ordinul calugaresc al benedictinilor cunostea enorm de multe secrete de vindecare cu plante), precum si in misteriosul "teriac venetian", un remediu alchimic, care intra si astazi in componenta bitterului suedez original. Pintea, celebrul haiduc din Muntii Gutaiului, cunostea si el miraculoasa forta de tamaduire a plantei. Se spune ca in traista sa din piele avea mereu clondirul cu palinca, in care lasa la plamadit angelica, un elixir care il apara nu doar de ciuma si de holera, ci si de suparari, sminteala si lingori. In popor, angelica era folosita in scaldatorile copiilor care plangeau ori care erau urmariti de boli, pentru ca se credea ca au fost parasiti de ingerul pazitor, care era chemat inapoi de puterea plantei. In Ardeal, o inghititura de palinca, in care se macerasera seminte si tulpini de angelica, era un remediu traditional pentru dureri de stomac, raceli si gripe, reumatism, indispozitie si depresii cauzate de vremea friguroasa si rea. Se mai spunea ca batranilor le reda parte din vigoarea si bucuria tineretii.

Calitati curative si actiune farmaceutica angelica :
Calmant, laxativ, calitati tonice si psihotrope.
Recomandari angelica  :

- macerat la rece din angelica pentru stari depresive, astenie, isterie, afectiuni psihosomatice.
Se recomanda o cura de minimum o luna, cu macerat la rece de angelica. Se beau 4 cani (250 ml) de macerat pe zi. Pe parcursul tratamentului, se exclude consumul de alcool, cafea si tutun.
- uleiul volatil din semintele de angelica impotriva dificultatilor de concentrare, intarziere de dezvoltare mentala la copii.
Uleiul este un excitant cerebral foarte bun. Se foloseste maceratul de angelica (3 pahare pe zi), in care se adauga 2 lingurite de pulbere de pelin si 2 lingurite de pulbere de menta. Se amesteca bine si se bea.
- tinctura de angelica impotriva bulimiei: 1 lingurita intr-un pahar de apa, de 3-4 ori pe zi, inainte de masa).
- pulbere de angelica impotriva indigestiei, anorexiei, anorexiei psihice, digestiei dificile Inainte de a manca, se ia o jumatate de lingurita de pulbere de angelica, care se tine sub limba 15 minute, dupa care se inghite cu apa. Se iau de patru ori pe zi.
In cazul in care puterea de digestie este foarte redusa, se adauga putina pulbere de tintaura sau de anghinare. O lingurita de trei ori pe zi, pe stomacul gol, inainte de masa.


Preparare

Maceratul de angelica :
- 2 lingurite de pulbere de angelica se pun intr-un litru de apa la macerat, de seara pana dimineata; dimineata, maceratul se filtreaza si se pune la racoare. Se beau patru cani (250 ml) de macerat pe zi.
Pulberea de angelica:
- florile, tulpinile si semintele se macina fin cu rasnita electrica de cafea sau se zdrobesc bine in piua. Apoi, pentru a elimina elementele dure care ar putea leza mucoasa bucala, se cerne pulberea prin sita de faina alba. Pulberea fina rezultata se pastreaza la loc intunecos si rece, de preferinta in borcanele de sticla bine inchise. Termenul de valabilitate a pulberii este de doua saptamani, dupa care mai trebuie macinata o portie.
Tinctura de angelica:
- intr-un borcan cu filet se pun 100 g de angelica (aproximativ 20 de linguri de pulbere obtinuta prin macinare cu rasnita electrica de cafea), 250 ml (o cana) de apa si 250 ml alcool alimentar de 90 de grade. Se lasa totul sa se macereze 7 zile, apoi se scoate si se filtreaza prin tifon. Tinctura se pastreaza in sticle bine inchise, la loc intunecos si racoros.
Plamadeala de angelica in tuica: se face cu planta proaspata. O mana de tulpini, frunze, flori si seminte verzi de angelica se toaca foarte marunt pe o planseta de lemn, dupa care se pun intr-o sticla cu gatul larg, cu tot cu sucul rezultat. Imediat dupa aceea, pentru ca planta sa nu apuce sa se oxideze, se toarna peste ea o jumatate de litru de rachiu tare (40 de grade). Se lasa la macerat o luna intreaga, agitandu-se de trei ori pe zi sticla, dupa care se filtreaza printr-un tifon subtire, pliat in doua. Se pastreaza la loc intunecos si rece.
Precautii, contraindicatii angelica si alte comentarii

Daca senzatia de voma este foarte puternica, atunci se administreaza cu putina menta.
Atentie ! Angelica  este contraindicata femeilor in perioada de graviditate, avand proprietati avortive


  ANGELICA Tincture 50ml DACIA PLANT

Recommendations: Acne, psoriasis, seborrhea, acne.

Ingredients: Angelica tincture.

Angelica tincture indications:

Intern:

- Skin diseases (acne, psoriasis, scleroderma, dermatitis of unknown etiology);
- Frequent indigestion, dyspepsia, gastrointestinal atony;
- Bulimia, anorexia, appetite disturbances: cures are at least 2 months;
- Mental confusion and dyspepsia, hysteria, depression, neuroses, psychoses: adjuvant acts;
- Physical and nervous exhaustion;
- Convalescence, debility, excessive sensitivity to climatic factors.

External:

- Skin pore, seborrheic, to maintain youthful skin tone.

Administration Angelica tincture: Take 1 teaspoon of tincture diluted in half a glass of water 3-4 times daily on an empty stomach.

About Angelica
Healing Factor: stems, seeds
Conditions which are recommended: depression, fatigue, hysteria, psychosomatic disorders, difficulty concentrating, mental developmental delay in children, bulimia, colitis fermentation, putrefaction colitis, gastritis, hypo, indigestion, anorexia, anorexia mental, difficult digestion; influenza epidemics, outbreaks diverse menstrual cycle disorders, hormonal disorders in women, accompanied by various symptoms (acne, hirsutism, excess adipose tissue) cancer serious infectious diseases (TB, hepatitis); Multiple Sclerosis, paralysis.
The tonic qualities and psychotropic angelica is able to remove the locked status of seriously ill condition characterized by loss of appetite, vomiting, apathy, pessimism and lack of desire to live, to fight the disease. There are many cases where, although the disease is curable, the patient is unable to support himself fighting, which is actually the hardest. Angelica, along with prayer, is a truly magical cure these conditions, limit the need for adequate support so that the patient can not exceed the critical threshold.
Overview

Common name: angelica (Angelica archangel lat.) Alternative names: Grass seven angels.

Vezi si aici tinctura de angelica


 
 

English:

Tincture tincture ANGELICA ANGELICA 50ml 50ml DACIA DACIA PLANT PLANT Suggestions: Acne, Psoriasis, seborrhea, seborrhea, Acne. Ingredients: Angelica tincture. Indications: Internal: - skin diseases (acne, psoriasis, scleroderma, dermatosis of unknown etiology) - frequent indigestion, dyspepsia, digestive atony - bulimia, anorexia, disturbances of appetitesite: the cure of at least two months - mental confusion and dyspepsia, hysteria, depression, neurosis, psychosis: is adjuvant role - physical and nervous exhaustion - convalescence, debility, excessive sensitivity to climatic factors. External: - pore skin, seborrhea, and to maintain youthful skin tone. Use: Take one teaspoon of tincture diluted in half by pAhar water 3-4 times daily on an empty stomach. tincture 50ml ANGELICA DACIA PLANT
 
 

Français:

Teinture Teinture Angelica Angelica 50ml 50ml DACIA DACIA plante Suggestions: acné, psoriasis, séborrhée, la séborrhée, l'acné. Ingrédients: teinture Angelica. Indications: Interne: - les maladies de peau (acné, le psoriasis, la sclérodermie, les dermatoses d'étiologie inconnue) - fréquentes indigestions, la dyspepsie, l'atonie - boulimie digestifs, anorexie, troubles de l'appétitsite: la guérison d'au moins deux mois - la confusion mentale et la dyspepsie, l'hystérie, la dépression, la névrose, la psychose: est le rôle adjuvant - épuisement physique et nerveuse - convalescence, faiblesse, sensibilité excessive à des facteurs climatiques. extérieures: - pores de la peau, la séborrhée, et pour maintenir le tonus de la peau jeune. utilisation: Prendre une cuillère à café de teinture diluée de moitié d'ici pAhar eau 3-4 fois par jour sur un estomac vide. 50ml teinture ANGELICA DACIA PLANTES
 
 

Español:

Tintura tintura ANGELICA ANGELICA 50ml 50ml DACIA DACIA PLANTA PLANTA Sugerencias: acné, psoriasis, seborrea, la seborrea, el acné. Ingredientes: Tintura de Angélica. Indicaciones: Interior: - enfermedades de la piel (acné, psoriasis, escleroderma, dermatosis de etiología desconocida) - indigestión frecuente, dispepsia, atonía - bulimia digestivos, anorexia, alteraciones del apetitositio: la curación de al menos dos meses - confusión mental y la dispepsia, la histeria, depresión, neurosis, psicosis: es el adyuvante papel - el agotamiento físico y nervioso - convalecencia, debilidad, excesiva sensibilidad a factores climáticos. externa: - poro de la piel, seborrea, y para mantener el tono la piel joven. Uso: Tome una cucharadita de tintura diluida en medio por pAhar agua 3-4 veces al día con el estómago vacío. 50ml tintura ANGELICA DACIA PLANTA
 

 

Produse din aceeasi categorie