Home >> Solaris Plant > Ceaiuri, cicoare si cafea >> ULEI TAMAIE VOLATIL 10ml SOLARIS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ULEI TAMAIE VOLATIL 10ml SOLARIS

ULEI TAMAIE VOLATIL 10ml SOLARIS are efecte favorabile in afectiuni ale cailor respiratorii superioare (bronsite, laringite, tuse), fiind utilizat sub forma de inhalatii, comprese sau in candel
9,87 RON

 

Descriere produs:

ULEI TAMAIE VOLATIL 10ml SOLARIS


ULEI TAMAIE VOLATIL 10ml SOLARIS

 

 

 

 


Indicatii: 


Cea mai importanta actiune a uleiului de Tamaie este cea asupra sistemului nervos. Are un efect calmant, care aduce o stare de confort, dar in acelasi timp este inviorator si energizant. De aceea, este recomandat in anxietate, stres, stari tensionale in candele. Are insusirea deosebita, de a favoriza o respiratie profunda, calma si lenta ceea ce induce o stare de spirit propice pentru rugaciune si meditatie.

Compozitie: 


Uleiul de Tamaie se extrage prin distilare din rasina, fiind extrem de apreciat in medicina, cosmetica si parfumerie.

Actiuni: 


Uleiul de Tamaie are efecte favorabile in afectiuni ale cailor respiratorii superioare (bronsite, laringite, tuse), fiind utilizat sub forma de inhalatii, comprese sau in candela. De asemenea, el este tonifiant pentru piele, avand in acelasi timp proprietati antiinflamatoare si astringente. Este un ulei cu efect de reintinerire asupra pielii, putand fi utilizat in bai, masaj sau candele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ULEI TAMAIE VOLATIL 10ml SOLARIS


 
 

English:

OIL OIL Tama Tama Volatile Volatile 10ml 10ml SOLARIS SOLARIS Indications: The most important action is the oil of incense on the nervous system. Has a calming effect, which brings a state of comfort, but at the same time is refreshing and energizing. OfIt is therefore recommended for anxiety, stress, tense in the candles. Has great learning, to foster a deep breath, calm and slow which induces a state of mind conducive to prayer and meditation. Ingredients: frankincense oil is extracted by distwashing of the resin is highly valued in medicine, cosmetics and perfumery. Actions: frankincense oil has beneficial effects on upper respiratory tract disease (bronchitis, laryngitis, cough), is used in the form of inhalations, compresses or candle. OfHe is also a tonic for the skin, while having anti-inflammatory and astringent properties. Oil is rejuvenating effect on skin, can be used in baths, massage, or candles. OIL 10ml Tama Volatile SolaRIS
 

 

Produse din aceeasi categorie