Home >> Organique - Cosmetice Naturale - Polonia > MASTI PREPARATE CORPORALE PE BAZA DE ARGILA GHASSOUL >> MASCA CU ARGILA GHASOUL SI GREPFRUIT 200 ml ORGANIQUE

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MASCA CU ARGILA GHASOUL SI GREPFRUIT 200 ml ORGANIQUE

Argila are puterea de a regenera pielea, de a ameliora circulatia si de a elimina toxinele, de a calma durerile reumatismale si de a remineraliza tesuturile...
46,24 RON

 

Descriere produs:

MASCA CU ARGILA GHASOUL SI GREPFRUIT 200 ml ORGANIQUE

MASCA CU ARGILA GHASOUL SI GREPFRUIT 200 ml ORGANIQUE

 

Folosita din cele mai vechi timpuri, argila are virtuti  extraordinare, utile organismului, in ansamblu, dar si intretinerii frumusetii si sanatatii tenului.

 

Argila are puterea de a regenera pielea, de a ameliora circulatia si de a elimina toxinele, de a calma durerile reumatismale si de a remineraliza tesuturile.

Spuneam, asadar, ca are capacitatea de a tonifia pielea, calitate ce o face sa fie apreciata in cosmetica.

Proprietati: Aceasta este o masca de curatare gata preparata pe baza de argila Ghassoul. Argila Ghassoul curata pielea, inlatura toxinele, tonifiaza si netezeste corpul. Mineralele continute de argila au o influenta pozitiva pentru aspectul si structura pielii. Uleiul din samburii de struguri protejeaza celulele pielii de radicalii liberi avand un efect antiimbatranire. Masca de curatare este o mixtura eficienta cu un parfum delicat din uleiuri naturale. Curata si reimprospateaza pielea lasand membrana protejata pentru ore intregi. Recomandata pentru pielea sensibila.Utilizare: Masca: Aplicati un strat subtire pe corp (puteti impacheta corpul cu folie sau patura electrica pentru un rezultat mai puternic) si lasati sa actioneze timp de 15-20 minute, apoi clatiti cu apa calduta.
Crema de curatare: Aplicati continutul pe piele (puteti folosi o manusa naturala) masand usor. Dupa un timp pielea va deveni stralucitoare si ferma.

Recomandam :

Sapun Aleppo – trateaza acnee, psoriazis, matreata

Cea mai buna masca Peel Off cu masline (diminueaza efectele imbatranirii premature)
 
 

English:

Clay Mask 200 ml grapefruit GHASOUL AND ORGANIQUE Clay Mask 200 ml grapefruit GHASOUL AND ORGANIQUE Used in ancient times, clay has great virtues, helpful body as a whole, but also the skin beauty and health maintenance. Clay has the power to regenerate skin and improve circulation and eliminate toxins, to calmof rheumatic pains and to remineraliza tissues. saying, then, that has the ability to tone the skin, a quality that is to be appreciated in cosmetics.
 
 

Français:

Clay Masque 200 ml de pamplemousse Ghasoul ET ORGANIQUE masque d'argile 200 ml de pamplemousse Ghasoul ET ORGANIQUE utilisé dans l'Antiquité, l'argile a de grandes vertus, le corps utile dans son ensemble, mais aussi la beauté de la peau et de soins de santé. Clay a le pouvoir de se régénérer les toxines de la peau et améliorer la circulation et éliminer, dans le calmedes douleurs rhumatismales et de tissus remineraliza. dites donc, qui a la capacité de tonifier la peau, une qualité qui doit être appréciée en cosmétique.
 
 

Español:

Máscara de arcilla 200 ml de pomelo GHASOUL Y Organique Máscara de arcilla 200 ml de pomelo GHASOUL Y Organique usado en la antigüedad, la arcilla tiene grandes virtudes, el cuerpo útiles en su conjunto, sino también la belleza de la piel y el mantenimiento de la salud. Arcilla tiene el poder de regenerar las toxinas de la piel y mejorar la circulación y eliminar, a la calmade dolores reumáticos y remineraliza a los tejidos. diciendo, entonces, que tiene la capacidad de tonificar la piel, una cualidad que se puede apreciar en los cosméticos.
 

 

Produse din aceeasi categorie