Home >> Organique - Cosmetice Naturale - Polonia > MASTI PREPARATE CORPORALE PE BAZA DE ARGILA GHASSOUL >> MASCA CU ARGILA GHASOUL SI LAMAITA 200 ml ORGANIQUE

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MASCA CU ARGILA GHASOUL SI LAMAITA 200 ml ORGANIQUE

Argila are puterea de a regenera pielea, de a ameliora circulatia si de a elimina toxinele, de a calma durerile reumatismale si de a remineraliza tesuturile. ...
46,24 RON

 

Descriere produs:

MASCA CU ARGILA GHASOUL SI LAMAITA 200 ml ORGANIQUE

MASCA CU ARGILA GHASOUL SI LAMAITA 200 ml ORGANIQUE

 

Argila are puterea de a regenera pielea, de a ameliora circulatia si de a elimina toxinele, de a calma durerile reumatismale si de a remineraliza tesuturile.

 

Spuneam, asadar, ca are capacitatea de a tonifia pielea, calitate ce o face sa fie apreciata in cosmetica.

 

Folosita din cele mai vechi timpuri, argila are virtuti  extraordinare, utile organismului, in ansamblu, dar si intretinerii frumusetii si sanatatii tenului.

Proprietati: Aceasta este o masca de curatare gata preparata pe baza de argila Ghassoul. Argila Ghassoul curata pielea, inlatura toxinele, tonifiaza si netezeste corpul. Mineralele continute de argila au o influenta pozitiva pentru aspectul si structura pielii. Uleiul din samburii de struguri protejeaza celulele pielii de radicalii liberi avand un efect antiimbatranire. Masca de curatare este o mixtura eficienta cu un parfum delicat din uleiuri naturale. Curata si reimprospateaza pielea lasand membrana protejata pentru ore intregi. Recomandata pentru pielea sensibila.
Utilizare: Masca: Aplicati un strat subtire pe corp (puteti impacheta corpul cu folie sau patura electrica pentru un rezultat mai puternic) si lasati sa actioneze timp de 15-20 minute, apoi clatiti cu apa calduta.
Crema de curatare: Aplicati continutul pe piele (puteti folosi o manusa naturala) masand usor. Dupa un timp pielea va deveni stralucitoare si ferma.

Recomandam :

Sapun Aleppo – trateaza acnee, psoriazis, matreata

Cea mai buna masca Peel Off cu masline (diminueaza efectele imbatranirii premature)
 
 

English:

Clay Mask 200 ml and lemon GHASOUL ORGANIQUE GHASOUL Clay Mask 200 ml and lemon ORGANIQUE Clay has the power to regenerate skin and improve circulation and eliminate toxins to relieve rheumatic pains and to remineraliza tissues. Saying, so that has the ability to tone the skin, acting as a cosmetic is to be appreciated. & nbsp, used since ancient times, clay has great virtues, helpful body as a whole, but also the skin beauty and health maintenance.
 
 

Français:

Masque d'argile et de citron 200 ml Ghasoul ORGANIQUE Ghasoul masque d'argile et de citron 200 ml ORGANIQUE Clay a le pouvoir de régénérer la peau et améliorer la circulation et éliminer les toxines pour soulager les douleurs rhumatismales et de tissus remineraliza. Dire alors qui a la capacité de tonifier la peau, en qualité d'un produit cosmétique doit être apprécié. & nbsp, utilisé depuis l'antiquité, l'argile a de grandes vertus, le corps utile dans son ensemble, mais aussi la beauté de la peau et de soins de santé.
 
 

Español:

Máscara de arcilla y limón 200 ml GHASOUL Organique GHASOUL Máscara de arcilla y limón 200 ml de arcilla Organique tiene el poder para regenerar la piel y mejorar la circulación y eliminar toxinas para aliviar dolores reumáticos y remineraliza a los tejidos. Decir, por lo que que tiene la capacidad para tonificar la piel, actuando como cosmético es de agradecer. & nbsp, utilizado desde la antigüedad, la arcilla tiene grandes virtudes, el cuerpo útiles en su conjunto, sino también la belleza de la piel y el mantenimiento de la salud.
 

 

Produse din aceeasi categorie