Home >> 2E-Prod Produse farmaceutice > Uleiuri >> Ulei de nuca presat la rece 10ml 2E PROD

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ulei de nuca presat la rece 10ml 2E PROD

Ulei de nuca presat la rece 10ml 2E PROD Utilizarea lui in alimentatie are efecte benefice in tratarea enurezisului, a carentelor vitaminice, a parului.
0,00 RON

 

Descriere produs:

Ulei de nuca presat la rece 10ml 2E PROD

Nu este in stoc

Uleiul de nuca este un ulei consistent, cu un gust si un miros deosebit de placute. Datorita constituentilor sai are proprietati tonice. Desi rincezeste usor si trebuie pastrat la intuneric si racoare, acest ulei are efecte benefice in multe afectiuni.
 
Vezi varianta de 
Ulei de nuca presat la rece 200 ml 
Cu un continut foarte bogat de acizi grasi polinesaturati (73-84%)  acid linoleic, linolenic, oleic si putini acizi grasi saturati (palmitic si stearic), uleiul de nuca se situeaza pe primul loc intre uleiurile nesaturate, inaintea uleiului de soia (50-60%) si a celui de pormb (40-50%), pentru proprietatile sale anticolesterolice.

De uleiul de nuca ar putea profita toti cei care sufera de hipercolesterolemie si sint predispusi la arteroscleroza. Datorita continutului bogat in acizi grasi polinesaturati sau esentiali este indicat in curele de protectie a aparatului cardiovascular, precum si in dieta persoanelor cu activitati intelectuale si fizice intense.

Doza de consum curent oscileaza intre 20 si 40 g pe zi, in functe de necesarul de lipide.

Uleiul de nuca devanseaza considerabil, in ce priveste efectul asupra sanatatii noastre, uleiul de soia, de floarea-soarelui si de porumb. In urma unei analize comparative intre uleiul de nuca presat la rece si uleiul de masline presat la rece, a rezultat ca uleiul de nuca are un continut  in acizi grasi omega 3 de peste 21 de ori mai mare decit uleiul de masline si ca nivelul acizilor grasi omega 6 este 5 ori mai mare in cazul uleiului de nuca fata de cel din uleiul de masline.

Datorita continutului  in acizi grasi - polinesaturati omega-3 si omega-6 din uleiul de nuca presat la rece sint reglate functiile organismului, cum ar fi cele cardio-vasculare, reproducatoare, imunitare si ale sistemului nervos.

In hipercolesterolemie - este indicata o cura cu durata de 8-10 zile pe luna cu doua linguri administrate dimineata pe nemincate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 

English:

Cold-pressed walnut oil 10ml 2E PROD cold pressed walnut oil 10ml 2E PROD Indications: Use dermonutritiva external action and soothing, as well as toning and regenerating the capillary effect in both preventing and treating baldness, asHair care and healthy. Suggestions: hair loss, alopecia, bald, mastoza, poor peripheral circulation (poor), chronic wounds, varicose veins. Ingredients: Product rich in unsaturated fatty acids, which contains 10% omega-3 fatty acids.Directions: To Mastoza: Local Massage. For varicose veins: The massage area / area (area) varicose. For Hair: Apply 15-20 drops to the hair root. It massages. It is expected 15 minutes, then rinse with a herbal shampoo. This occurs two times / weekdelayed for three months. For bedwetting: 1 to 2 teaspoon per day. Actions: oil obtained by cold pressing without heat and chimic.Utilizarea's contribution to nutrition has beneficial effects in treating bed-wetting, to vitamin deficiencies, hair. Used internally, you can have actionrnic cholesterol.
 
 

Français:

Pressée à froid d'huile de noix 10ml 2E PROD huile de noix pressée à froid 10ml 2E Indications PROD: externe dermonutritiva action utilisation et apaisante, ainsi que tonifiant et régénérant l'effet de capillarité dans la prévention et le traitement de la calvitie, commele soin des cheveux et en bonne santé. Suggestions: perte de cheveux, alopécie, calvitie, mastoza, la mauvaise circulation périphérique (faible), les plaies chroniques, les varices. Ingrédients: produit riche en acides gras insaturés, qui contient 10% d'acides gras oméga-3-.Itinéraire: Pour Mastoza: Massage local. Pour les varices: la zone de massage / (superficie) variqueuses. Pour les cheveux: Appliquer 15-20 gouttes à la racine des cheveux. Il massages. Il est prévu 15 minutes, puis laver avec un shampooing à base de plantes. Cela se produit deux fois / semaineretardé de trois mois. pipi au lit: 1 à 2 c. à thé par jour. Actions pour: huile obtenue par pressage à froid sans chaleur et chimic.Utilizarea contribution de l 'alimentation a des effets bénéfiques dans le traitement de l'énurésie, à des carences vitaminiques, les cheveux. Utilisée en interne, vous pouvez avoir une actionRnic cholestérol.
 
 

Español:

Prensado en frío de aceite de nueces 10ml 2E PROD fría aceite de nuez prensado 10ml 2E PROD Indicaciones: dermonutritiva la acción exterior de Uso y relajante, así como tonificantes y regeneradoras del efecto de capilaridad en la prevención y el tratamiento de la calvicie, comoCuidado del cabello y saludable. Sugerencias: la pérdida del cabello, alopecia, calvo, mastoza, mala circulación periférica (mala), heridas crónicas, las venas varicosas. Ingredientes: producto rico en ácidos grasos insaturados, que contiene 10% de ácidos grasos omega 3.Cómo llegar: Para Mastoza: Masaje Local. Por las venas varicosas: El área de masaje / (área) varicosas. Para Cabello: Aplique 15-20 gotas a la raíz del pelo. El servicio de masajes. Se espera 15 minutos y luego aclarar con un champú a base de hierbas. Esto ocurre dos veces por semanaun retraso de tres meses. orinarse en la cama: 1 a 2 cucharadita por día. Acciones a favor: aceite obtenido por presión en frío sin calor y chimic.Utilizarea 's contribución a la nutrición tiene efectos beneficiosos en el tratamiento de orinarse en la cama, a las deficiencias de vitamina, el pelo. Se usa internamente, usted puede tener la acciónrnic colesterol.
 

 

Produse din aceeasi categorie