Home >> Kalpo > Ceaiuri >> CEAI VISINE 20dz VEDA KALPO

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CEAI VISINE 20dz VEDA KALPO

CEAI VISINE este aromat, parfumat, cu gust placut, se serveste rece sau cald in functie de anotimp...
2,94 RON

 

Descriere produs:

CEAI VISINE 20dz VEDA KALPO

Visinele, consumate atat proaspete, cand e vremea lor, cat si congelate, contin o mare cantitate de potasiu, care contribuie la stabilizarea ritmului cardiac si la sanatatea pielii, fara ca acestea sa fie insa singurele beneficii de pe urma consumului lor.

Ele sunt de folos in boli de rinichi, stomac si afectiuni ale cailor respiratorii, scad colesterolul, coboara nivelul de acid uric din sange, ajutand astfel la prevenirea atacurilor de guta, detoxifica organismul, au actiune usor laxativa.

Cea mai veche mentionare a visinului dateaza din anul 340 i.Hr, gasindu-se intr-o lucrare a lui Aristotel in care este descrisa tehnica de inmultire a acestuia.

In scop terapeutic, de la visin se folosesc coditele fructelor, frunzele si scoarta ramurilor tinere. Cand mananci visine nu te grabi sa arunci coditele. Contin potasiu, derivati flavonici si tanin.

Ceaiuri pentru suferinzi, dar si pentru oamenii sanatosi

Acestea se folosesc in ceaiuri diuretice, simple sau in amestec cu cele de cirese ori matase de porumb, sub forma de infuzie. Datarita taninului din compozitie, ceaiul de codite de visine are proprietati astringente, folosindu-se si in caz de diaree.

Frunzele de visin, bine uscate si maruntite, se folosesc, sub forma de decoct, fierte la foc mic timp de 15 minute, pentru un ceai diuretic. Datorita iodului si potasiului din compozitie, ceaiul din frunze de visin se recomanda in tratarea afectiunilor cardiace si a diareei.

 


 
 

English:

TEA TEA cherries cherries 20dz KALPO Veda Veda 20dz KALPO Ingredients: rosehip pulp and seeds, hibiscus flowers, apple, hawthorn, flavor in varying proportions. Contains: 20 sachets of 2g. Features: tea is flavored, scented, pleasant taste. Serve warm or cold depending on season
 
 

Français:

TEA TEA cerises cerises 20dz KALPO Veda Veda 20dz Ingrédients KALPO: pâte d'églantiers et de graines, fleurs d'hibiscus, de pomme, l'aubépine, la saveur dans des proportions variables. Contient: 20 sachets de 2g. Caractéristiques: thé aromatisé, parfumé, goût agréable. Servir chaud ou froid selon la saison
 
 

Español:

TEA TEA cerezas cerezas 20dz KALPO Veda Veda 20dz KALPO Ingredientes: pulpa de rosa mosqueta y semillas, flores de hibisco, manzana, el espino, el sabor, en diversas proporciones. Contiene: 20 sobres de 2g. Características: El té tiene un sabor, aroma, sabor agradable. Sirva caliente o frío dependiendo de la temporada
 

 

Produse din aceeasi categorie