Home >> Mediplus > Suplimente Nutritive >> AKTIV MENO 30tb DOPPEL HERZ

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

AKTIV MENO 30tb DOPPEL HERZ

Aktiv Meno pentru eliminarea manifestarilor neplacute ale menopauzei (de ex. bufeurile) precum si pentru prevenirea osteoporozei, una dintre cele mai mari probleme medicale ale femeilor
46,54 RON

 

Descriere produs:

Aktiv Meno pentru eliminarea manifestarilor neplacute ale menopauzei (de ex. bufeurile) precum si pentru prevenirea osteoporozei, una dintre cele mai mari probleme medicale ale femeilor,
nu este pe stoc

Soia isoflavone + Calciu + D3 Starea de bine in timpul si dupa menopauza.

Anii de menopauza-un proces natural de schimbare al organismului femeii.

Un mod viata sanatos joaca un rol important in timpul si dupa anii de menopauza, miscarea suficienta si alimentatia echilibrata avand un rol foarte important.

La acestea se adauga un aport suficient cu substantele nutritive Calciu, Vitamina D3 precum si soia isoflavone.

In timpul menopauzei incepe schimbarea productiei de hormoni.

In cadrul acestor modificari biologice conditionate se poate ajunge la fenomene insotitoare cum ar fi bufeurile sau sudoratia excesiva.

Si iritabilitatea nervoasa sau epuizarea pot fi manifestari tipice ale menopauzei.

Combinatia este secretul!

Tabletele de la DoppelherzŽ contin o combinatie importanta de substante nutritive din 500 mg de calciu combinate in mod eficient cu 5 ?g Vitamina D3 plus 50 mg de soia- isoflavone si indeplinesc cerinte importante ale organismului in timpul si dupa anii de menopauza. Soia-isoflavone- substante nutritive pretioase din soia.

Folosirea de soia isoflavone are o traditie indelungata in Asia.

In acea zona a lumii sunt foarte rare cazurile manifestarilor tipice ale menopauzei cum ar fi bufeurile.

Aceasta se datoreaza si modului de alimentatie.

Astfel in Asia, sunt intalnite mult mai des alimentele pe baza de soia decat in Europa.

Acestea sunt o sursa excelenta de soia isoflavone.

Soia-isoflavonele pot dezvolta capacitati de protectie celulara.

O hrana bogata in soia isoflavone impreuna cu calciul si vitamina D3, poate avea o influenta pozitiva asupra schimbului metabolic al oaselor.

Tabletele de la Doppelherz contin 50 mg de Soia Isoflavone din 125 mg de concentrat de soia. Calciu + Vitamina D3- importanta pentru oase.

Calciul este un mineral de importanta vitala de care are nevoie organismul nostru pentru activarea si mentinerea numeroaselor procese biologice din organismul nostru.

Deoarece este componentul principal al scheletului osos, si deoarece este responsabil pentru mentinerea stabilitatii acestuia, insa este in permanenta excretat, trebuie avuta in vedere o alimentatie bogata in calciu.

In special in timpul si dupa menopauza este o perioada a vietii in care poate aparea un deficit de calciu prin extragerea lui din oase.

Liantul de calciu - Vitamina D3 conduce preluarea de calciu si stimuleaza fixarea lui in structura osoasa. Acest proces este important in special in timpul menopauzei deoarece in aceasta perioada a vietii calciul nu mai poate fi valorificat asa de bine de catre organism.

Vitamina D poate fi produsa de catre organism dar numai prin expunerea la soare, insa este posibil ca aceasta productie proprie sa nu fie suficienta, si asta in special in lunile de iarna.

Vitaminele B sunt mediatori de neinlocuit a numeroase procese metabolice, de exemplu la metabolismul carbohidratilor, lipidelor si albuminelor.

Un aport suficient de vitamine B este de neinlocuit pentru schimbul energetic al celulelor cat si pentru refacerea si capacitatea de functionare a celulelor nervoase. Avand in vedere considerentele enumerate mai sus, persoanele aflate in stari de stres trebuie sa aiba grija la o alimentatie echilibrata si suficienta.

Tabletele Meno-Aktiv de la DoppelherzŽ contin 6 Vitamine B printre care si acidul folic si biotina. Vitamina B1 este de neinlocuit pentru schimbul metabolic al nervilor.

Vitamina B2 este importanta pentru respiratia celulara, pentru protectia tecii de mielina si la consumul eficient al oxigenului. Acidul folic este o vitamina hidrosolubila a grupului de vitamine B. Impreuna cu vitaminele B6 si B12 acidul folic este important pentru refacerea albuminei si formarea elementelor figurate sangvine, care participa la diviziunea celulara, la transportul oxigenului.

Biotina este importanta pentru refacerea pielii sanatoase, a parului si a unghiilor.

Posologie:

Zilnic o tableta nemestecata se ia cu suficient lichid.

Tabletele Doppelherz care contin o combinatie echilibrata din 500 mg de calciu, combinat cu 5 ?g de Vitamina D3, vitamine B plus 50 mg de soia-isoflavone, indeplinesc cerintele organismului in timpul si dupa anii menopauzei. Aceasta combinatie poate sa sprijine organismul sa-si mentina starea de sanatate si capacitatea de efort.

 


 
 

English:

Aktiv Aktiv Meno Meno 30tb 30tb DOPPEL DOPPEL HERZ HERZ Indications: Aktiv Meno: The most complex to eliminate unpleasant manifestations of menopause (eg. Hot flashes) and to prevent osteoporosis, one of the biggest health problems of women in menopauza. Ingredients: Soy isoflavone in soy concentrate 50 mg, 500 mg calcium, 0.5 mg Vitamin D3, Vitamin B1 1.4 mg Vitamin B2 1.6 mg Vitamin B6 2 mg Vitamin B12 -0.3 mg , biotin 0.15 mg, folic acid 0, 400 mg.Directions: Every day, one tablet in the main meal, with enough liquid. Actions: Doppelherz tablets containing a balanced combination of 500 mg of calcium combined with 0.5 mg of vitaminD3, Vitamin B plus 50 mg of soy isoflavone, meet the body during and after menopause years. This combination can help the body to maintain health status and exercise capacity. AktivMeno 30tb DOPPEL HERZ
 
 

Français:

Aktiv Aktiv Meno Meno 30ème 30ème DOPPEL DOPPEL HERZ HERZ Indications: Aktiv Meno: le complexe le plus d'éliminer les manifestations désagréables de la ménopause (bouffées de chaleur par exemple) et à prévenir l'ostéoporose, l'un des plus grands problèmes de santé des femmes dans menopauza. Ingrédients: isoflavones de soja dans le soja se concentrent 50 mg, 500 mg de calcium, 0,5 mg de vitamine D3, vitamine B1 1,4 mg Vitamine B2 1,6 mg Vitamine B6 2 mg de vitamine B12 -0,3 mg , 0,15 mg de biotine, acide folique 0, 400 mg.Administration: Tous les jours, un comprimé le repas principal, avec suffisamment de liquide. Actions: comprimés Doppelherz contenant une combinaison équilibrée de 500 mg de calcium combiné avec 0,5 mg de vitamineD3, vitamine B, plus 50 mg d'isoflavones de soja, de rencontrer le corps pendant et après des années de la ménopause. Cette combinaison peut aider le corps à maintenir l'état de santé et de la capacité d'exercice. AktivHERZ Meno 30ème DOPPEL
 
 

Español:

Aktiv Aktiv Menón Menón 30TB 30TB DOPPEL DOPPEL HERZ HERZ Indicaciones: Aktiv Menón: El complejo de eliminar las manifestaciones desagradables de la menopausia (por ejemplo, sofocos) y para prevenir la osteoporosis, uno de los principales problemas de salud de la mujer en menopauza. Ingredientes: isoflavonas de soja en la soja concentran el 50 mg, 500 mg de calcio, 0,5 mg de vitamina D3, vitamina B1 1,4 mg Vitamina B2 1,6 mg Vitamina B6 2 mg de vitamina B12 -0,3 mg , biotina 0,15 mg, ácido fólico 0, 400 mg.Administración: Todos los días, un comprimido por la comida principal, con suficiente líquido. Acciones: comprimidos Doppelherz que contienen una combinación equilibrada de 500 mg de calcio combinado con vitamina 0,5 mgD3, Vitamina B, más 50 mg de isoflavonas de soja, conocer el cuerpo durante y después de años de la menopausia. Esta combinación puede ayudar al cuerpo a mantener el estado de salud y la capacidad de ejercicio. AktivMenón 30TB DOPPEL HERZ
 

 

Produse din aceeasi categorie