Home >> Mediplus > Suplimente Nutritive >> LECITINA FORTE 1200mg 30cps DOPPEL HERZ

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

LECITINA FORTE 1200mg 30cps DOPPEL HERZ

Lecitina Forte 1200mg este recomandata, in special, in cazul scaderii puterii de concentrare sau in conditii de stres prelungit, precum si in perioadele de activitate intelectuala intensa si de
19,55 RON

 

Descriere produs:

Lecitina Forte 1200mg este recomandata, in special, in cazul scaderii puterii de concentrare sau in conditii de stres prelungit, precum si in perioadele de activitate intelectuala intensa si de studiu

 

Completarea dietei cu lecitina este recomandata, in special, in cazul scaderii puterii de concentrare sau in conditii de stres prelungit, precum si in perioadele de activitate intelectuala intensa si de studiu.

Preparatul asigura o doza concentrata de lecitina care indeplineste un rol important in desfasurarea proceselor de invatare si memorare.

Actiune: In compozittia lecitinei din soia intra substante active importante pentru activitatea sistemului nevos: cholina, inozitolul si acizii grasi nesaturati (AGN).

Aceste componente sunt elemente constitutive ale celulelor nervoase, ele facand posibila sinteza neurotransmitatorilor (substante responsabile de transmiterea impulsurilor nervoase).

S-a constatat ca procesele de invatare sunt legate nu atat de cresterea cantitatii de celule nervoase, cat de crearea de noi conexiuni nervoase intre celulele existente si facilitarea comunicatiilor intre aceste celule.

Ambele procese impun asigurarea unor cantitati corespunzatoare de substante pentru hranirea creierului.

Cholina serveste in organism la sinteza acetilcholinei - transmitator de impulsuri nervoase – impulsuri care sunt responsabile de desfasurarea corecta a proceselor de invatare, de puterea de concentrare si de capacitatea de regenerare a sistemului nervos.

Carenta acesteia poate influenta in mod negativ capacitatea de lucru a creierului.

Inozitolul influenteaza metabolismul serotoninei - mediator nervos - care, la randul sau, influenteaza, printre altele, pastrarea bunei dispozitii.

Acizii grasi nesaturati (AGN) – sunt stocati activ in scoarta cerebrala si in retina, acestia constituind 60% din lipidele tesutului nervos.

Indeplinesc rolul de substanta de refacere a membranelor celulelor nervoase (fosfolipidelor cu membrana) care sunt responsabile de comunicarea dintre celulele nervoase.

Lipsa acestora, adesea legata de un regim incorect sau de varsta, poate conduce la o functionare defectuoasa a intregului sistem nervos.

Preparatul poate fi utilizat de catre tineri si persoanele adulte.

 

Compozitie:

Lecitina din soia, gelatina, ulei de floarea-soarelui, glicerol (substanta de mentinere a umiditattii).

Greutate per capsula:

1,85 g

Doza zilnica

(1 capsula) contine 1200 mg lecitina din soia.

 

Mod de administrare:

Se administreaza 1 capsula zilnic in timpul mesei sau imediat dupa aceasta, impreuna cu o cantitate corespunzatoare de lichide. In caz de nevoie, doza se poate mari pana la 2 capsule pe zi.

Atentionari:

Doza zilnica recomandata nu trebuie depasita.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat.

Se recomanda utilizarea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.

A nu se lasa la indemana copiilor mici.

A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25oC.

Ambalaj:

30 capsule


 
 

English:

Lecithin FORTE FORTE 1200mg Lecithin 1200mg 30cps 30cps DOPPEL HERZ HERZ DOPPEL Forte Lecithin 1200mg Quantity: 30cps
 
 

Français:

Lécithine FORTE FORTE 1200mg 1200mg lécithine 30cps DOPPEL HERZ HERZ DOPPEL Forte lécithine 1200 mg Quantité 30cps: 30cps
 
 

Español:

Lecitina FORTE FORTE 1200 mg Lecitina 1200 mg 30cps DOPPEL HERZ HERZ DOPPEL Forte Lecitina 1200 mg 30cps Cantidad: 30cps
 

 

Produse din aceeasi categorie