Home >> Stefania Stefan > Suplimente Nutritive >> ONCO-OIL opreste dezvoltarea celulelor canceroase 80cps STEFANIA STEFAN

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ONCO-OIL opreste dezvoltarea celulelor canceroase 80cps STEFANIA STEFAN

se aplica la toate tipurile de cancer din organism opreste dezvoltarea celulelor canceroase si regleaza metabolismul organismului afectat
29,95 RON

 

Descriere produs:

Onco-Oil se aplica la toate tipurile de cancer din organism opreste dezvoltarea celulelor
canceroase si regleaza metabolismul organismului afectat
Mod de prezentare Onco oil : Flacon cu 80 capsule x 0,5 g compozitie
Efecte terapeutice Onco oil :
Tratamentul cu ONCO-OIL se refera la stadiul 1 si 2 a evolutiei bolii de cancer.

Acest tratament este intern si se aplica la toate tipurile de cancer din organism.

El opreste dezvoltarea celulelor canceroase.

Produsul poate fi luat si preventiv (cate 3 capsule zilnic inainte de mesele principale).

Acest produs poate fi utilizat impreuna cu celelalte tratamente clasice folosite in tratarea cancerului.

Pentru nodulii la sani se utilizeaza impreuna cu ulei Anethi (masaj).
Mod de administrare Onco oil :
Tratamentul cu ONCO-OIL se face zilnic de 3 ori pe zi inainte de mesele principale. Dimineata si la
pranz cate 3 capsule, iar seara cate 4 capsule cu o jumatate de ora inainte de masa. Capsulele se
inghit intregi, nemestecate, cu un pahar de lichid ( apa sau ceai ). Tratamentul dureaza 3 luni de 
zile dupa care se face pauza circa 30 de zile si se poate repeta inca 3 luni.

Conservare Onco oil:

A nu se utiliza dupa data expirarii, a se pastra la o temperature sub 25°C, a nu se lasa la indemana copiilor.

Avizat de Ministerul Sanatatii   S.F. 11/2005
Contraindicatii Onco oil: nu are.

Continut Onco oil :
Ulei de Daucus carota
Ulei de Echinaceea purpurea
Ulei de Silybum marianum


Producator Onco oil : Stefania Stefan


Despre cancer:
Cancerul este o tumora cu evolutie maligna care netratata la timp se dezvolta progresiv producand moartea bolnavilor.
Tumora creste prin inmultirea anarhica a celulelor invadand tesuturile invecinate, vasele sangvine si limfatice, teaca nervilor.
Metastazarea consta in aparitia la distanta de tumora primitiva a unei tumori fiice asemanatoare cu prima.
Caile de propagare pot fi limfatice, sangvine sau prin teaca nervilor.

In evolutia unui cancer se descriu trei etape:

1.     Faza locala, in care nodulul neoplazic invadeaza si distruge tesuturile din imediata vecinitate.

2.     Faza de extensie regionala, care se realizeaza pe cale limfatica determinand invadarea ganglionilor limfatici din apropiere.

3.     Faza de generalizare ( metastaza ), cand celulele neoplazice depasesc ganglionii limfatici regionali si ajung la
distanta mare de tumora, producand metastaze.

Onco oil acest produs s-a realizat in urma cercetarilor efectuate de oamenii de stiinta americani, in ultimii 15 ani,
care au descoperit o substanta denumita Falcolion ce intra in compozitia acestui ulei si care opreste dezvoltarea celulelor canceroase.

Cercetarile anti-cancer ale doctorului Otto Warburg 

Multi dintre colegii mei medici au fost socati sa descopere aceste adevaruri. Cati dintre noi au vazut aceste importante descoperiri raportate in mass-media? Din pacate nu prea multi. Nu va deznadajduiti pentru ca exista un raspuns la problema cancerului. Acesta a fost descoperit in 1925 de catre Otto Warburg, dr. in medicina. Dr. Warburg a fost numit cel mai mare biochimist al secolului XX; numarul mare si importanta descoperirilor sale il califica drept cel mai priceput biochimist din toate timpurile.


In anii "20, Dr. Warburg realiza cercetari in domeniul enzimelor respiratorii, anumite vitamine si minerale de care corpul omenesc are nevoie pentru folosirea oxigenului din celule, cercetari care i-au adus premiul Nobel in 1931. (Astazi, aceste vitamine si minerale sunt denumite            
„co-enzime”.)

 

Comisia insarcinata cu decernarea premiului Nobel s-a asteptat ca medicina sa beneficieze de pe urma descoperirilor vitale despre cancer ale doctorului Otto Warburg. Din pacate, a intervenit politica si cancerul nu a mai fost indepartat.
In ciuda succeselor si onorurilor sale timpurii, Dr. Warburg a continuat sa faca descoperiri fundamentale chiar in  ultimii sai ani de viata, insumand astfel o cariera de 60 de ani de cercetari cu rezultate uimitoare.

 

In plus, dr. Warburg a creat adesea noi instrumente pentru cercetarile sale. De exemplu, a descoperit o modalitate de masurare a presiunii oxigenului dintr-o celula vie prin dezvoltarea unui manometru special – o importanta dezvoltare care a condus la o viitoare descoperire a sa: faptul ca presiunea si concentratia scazuta a oxigenului intotdeauna prognozeaza aparitia cancerului.
Importanta realizarilor doctorului Warburg este aceea de a fi izolat principala cauza functionala a cancerului. Decat sa lucreze la un nivel teoretic, mult prea indepartat de realitatile fiziologice ale cancerului pentru a fi capabil sa furnizeze terapii practice si programe preventive, el a descris conditiile reale ale celulelor care instaureaza si cauzeaza cancerul, si astfel a dat altora posibilitatea ulterioara de a dezvolta modalitati practice de a opri evolutia cancerului.


Este de necrezut faptul ca nici un principiu important din numeroasele sale descoperiri nu a fost utilizat de catre comunitatea cercetarilor americani in prevenirea si tratarea cancerului si stoparea remisiei. In ciuda unor dezbateri in privinta directiei si validitatii lucrarilor doctorului Warburg, nici un savant sau cercetator nu a infirmat vreodata validitatea, corectitudinea sau aplicabilitatea acestor importante descoperiri in prevenirea si tratarea cancerului. Chiar si astazi, consensul medical are adesea putin de a face cu stiinta. Politica a risipit eforturile multor cercetatori din domeniul cancerului.

Principala cauza a cancerului
Ne-am obisnuit atat de mult sa ni se spuna ca „intr-o zi” vom descoperi ceea ce cauzeaza cancerul si ca acesta este cel mai mare mister al medicinii moderne incat ceea ce urmeaza ar putea parea greu de crezut.
Dr. Otto Warburg a descoperit si a declarat in mod clar ca principala si cea mai importanta cauza a cancerului este cantitatea prea mica de oxigen care intra in celula. „In urma experimentelor aflam ca o inhibare cu 35% a procesului de oxigenare este deja suficienta pentru a atrage dupa sine o astfel de transformare in timpul dezvoltarii celulei,” afirma el in 1966 la o conferinta a laureatilor premiului Nobel in Lindau, Germania.


Asta este! Pare foarte simplu, nu-i asa? Cu mai putin de o treime de oxigen fata decat e necesar, poti contracta cancer. Bazandu-se pe experimentele meticuloase pe care el si multi altii le-au verificat de nenumarate ori,
Dr. Warburg a descoperit si a declarat ca principala si cauza numarul unu a cancerului este cantitatea prea mica de oxigen care ajunge in celula (hipoxie).

Odata ce o celula devine canceroasa, ea nu mai poate reveni la normal; trebuie distrusa (Science 1956;123(3191)). 

 

 

 

 

 


Tags: onco oil , cancer, tratament cancer
 
 

English:

Oncology oncology-OIL-OIL 80cps 80cps STEFAN STEFAN STEFAN STEFAN Presentation: 80 capsules Therapeutic Effects: Treatment with oncology-OIL refers to stage 1 and 2 of the development of cancer. This is national treatment, and apply to all cancer in the body. It stops the development of cancer cells. The product can be taken preventively (one 3cApsu daily before meals). This product can be used with other conventional treatments used to treat cancer. For breast lumps are used with Anethi oil (massage). CONTRAINDICATIONS not. Contents: Oil, Daucus carota oil echinacea purpurea Silybum marianum oil & nbsp, oncology-OIL stops cancer cells develop 80cps STEFAN STEFAN
 
 

Français:

Oncologie oncologie-pétrole-pétrole 80cps 80cps Stefan Stefan Stefan Stefan Présentation: 80 gélules Effets thérapeutiques: Le traitement par l'oncologie-OIL se réfère à l'étape 1 et 2 du développement du cancer. Il s'agit du traitement national, et s'appliquent à tous cancer dans le corps. Il arrête le développement des cellules cancéreuses. Le produit peut être prise à titre préventif (un 3cApsu jour avant les repas). Ce produit peut être utilisé avec d'autres traitements conventionnels utilisés pour traiter le cancer. Pour les nodules du sein sont utilisés avec de l'huile Anethi (massage). CONTRE-INDICATIONS pas. Contenu: huile, huile d'échinacée carota Daucus marianum Silybum huile purpurea & nbsp, oncologie-OIL cesse de développer des cellules cancéreuses 80cps Stefan Stefan
 
 

Español:

Oncología oncología-OIL-OIL 80cps 80cps STEFAN STEFAN STEFAN STEFAN Presentación: 80 cápsulas Efectos terapéuticos: El tratamiento con la oncología-Oil se refiere a la etapa 1 y 2 del desarrollo del cáncer. Este es el trato nacional, y se aplican a todos los cáncer en el cuerpo. Se detiene el desarrollo de células cancerosas. El producto se puede tomar de forma preventiva (una 3cApsu día antes de las comidas). Este producto se puede utilizar con otros tratamientos convencionales que se utilizan para tratar el cáncer. Para bultos en los senos se utilizan con aceite Anethi (masaje). CONTRAINDICACIONES No. Contenido: aceite, aceite de Daucus carota equinácea Silybum marianum purpurea petróleo & nbsp, oncología-Oil impide que las células cancerosas manifiesten 80cps STEFAN STEFAN
 

 

Produse din aceeasi categorie